A brüsszeli Bizottság korábbi alelnöke azt követeli, hogy a Fidesz hagyja el az európai konzervatív pártcsaládot, mert az Orbán Viktor által fémjelzett politika már régóta ellentétes az unió értékeivel, ideértve az Európai Néppárt által is szolgalmazott liberális demokráciát és a szociális piacgazdaságot – írja a Die Welt.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Butautáló
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@Butautáló: Mi??? A hülye hívek rögtön ugranak, mert "báncsák' a vezérüket.
A díszmagyarok szintén, mert támadják a magyarságot.
A média majd szépen elmagyarázza, hogy Európa nem ért még meg a szárnyaló magyar fejlődésre, és nem is érdemli meg, hogy ilyen zseni segítsen neki.

Én nem szeretem ezt az Orbán nevűt, mióta megjelent huszonévesen, azóta ellenszenves.
Viszont nem hibáztatom: ő azt adja, ami a valója. Férges ember.
Akik idejuttatták - rá szavazók, nem szavazók-, és akik eddig mindent elfogadtak szemlesütve, hátha rájuk nem kerül sor: ők a hibásak.
(Ettől még örülnék, ha valami elkezdődne)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Na ne má', hogy kirúgják őket!
Inkább minden pártban ott a helyük, elvégre szocialistának születtek, (vagy kommenistának nevelkedtek), liberálisok is voltak, és zöldek is, sokszor konzervatívok, van amikor szélső jobbok a szélsőjobbnál, miért nem jók a néppártban?
Mikor ilyen párttársai vannak az orbánnak, mint jean-claude juncker és donald tusk.
micfild
@enslaved: Az első pillanattól fogva lehetett tudni testbeszédből- mimikából és hanghordozásból hogy orbánnak azt sem szabad elhinni amit kérdez- ez aztán az évek során be is bizonyosodik minden nap. akkor még csak egy érzés volt.. aztán már tapasztalat.. egyetlen mondatban is képes saját magát megcáfolni és ellentmondani saját magának.
és valóban... nem téged kérdeztelek...
enslaved
@micfild: Tudom. Nem is válaszolom meg az eredeti kérdésedet, mert semmi értelme nem lenne. Olyan ez, hogy én tudom, miért annyira jó banda az Iron Maiden, de egy Depeche Mode rajongónak kár is volna elemezni.
Toby
@enslaved: Szerencsére ehhez nem (sem ) értek, amit erről tudok, azt másoktól, mert a neten sem néztem utána, hála a rezsicokinak, nem érintett a dolog !
papa.49
Ha kirúgják a fényestekintetűt, jó nagy zakó lesz a néppárti alelnökségtől eljutni a kizárásig, ez KOMOLY TELJESÍTMÉNY ÉS A FÜTYISZ EBBEN IS JÓL TELJESÍT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.