Nincs következtetés, nincs lehetőség az állítás helyességének a megcáfolására. Nincs a ha varázsszó, és nem is lehet azt mondani, hogy a szocik alatt bezzeg minden másként lett volna. Nem is a Fidesz szellemi alultápláltjainak szól tündérország meg nem történt múltja, és főleg nem a Fidesz rendszer haszonélvezőinek kell megérteni a történéseket, akik jelenleg az ország vagyonát vágják éppen zsebre. Ez csak egy mese, igaznak semmiképpen sem mondható.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kosz, en mar benne vagyok a tapasztalasban: ahogy az elottem szolok mondjak,: JO, BOLDOG, KISZAMITHATO, NYUGALMAS, FEJLODOKEPES...:o)))

Kihagytam volna valamit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Kosz, en mar benne vagyok a tapasztalasban: ahogy az elottem szolok mondjak,: JO, BOLDOG, KISZAMITHATO, NYUGALMAS, FEJLODOKEPES...:o)))

Kihagytam volna valamit?
eugen4402
Nemáááá! Mi az, hogy Fidesz nélkül?! Egész évben a New York-i félméteres hóesés miatt "amortizálnánk" egymást? Vagy azon kapnánk hajba, hogy vargamisi milyen háziállat teteme mellett állt díszőrségben?...Azt se tudnánk, ki az a Varga Mihály. Fideszre szükség van, egy XXI. századi Fideszre, nem a feudalizmus restaurációjára, mert lassan a szomszédok is megszólnak minket.
karma1
@eugen4402: Nem lassan, hanem MAR MOST IS...:O((((
verum
Milyen lenne az élet gondok nélkül?
Milyen lenne az élet, ha az emberek képesek lennének harcolni saját jogaikért, sőt nem csak a sajátjaikért, de a közösségükért is?
Milyen lenne az élet, ha nem várnánk a sült galambot, hogy valahogy majd megoldódik magától, ami nem jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.