Döbbenetesen undorító bejegyzést tett közzé G. Fodor Gáborék lapja, ahogy arról már mi is beszámoltunk. Az atv.hu ennek kapcsán megkereste magát a főszerkesztőt.

A lap szerint mielőtt feltehették volna kérdéseiket G. Fodor Gábornak, ő kijelentette, hogy sem most, sem később nem fog megszólalni az ügyben.

A politikusnak az a dolga, hogy politizáljon, az újságírónak pedig az, hogy újságot írjon

– tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy elfogy a portál körül a levegő, miután Lázár János köreibe és Ákosba is beleszálltak, Gulyás Gergely pedig nyíltan elhatárolódott tőlük, G. Fodor visszakérdezett: „Miért tartanék?”, majd elköszönt.

Az előzmény annyi, hogy G. Fodorék 444-et majmoló lapján minősíthetetlen módon írtak Tóbiás József feleségéről, ráadásul a sztoriba belekeverték 13 éves kislányukat is. Mikor ezen sokan felháborodtak, GFG kiokádott magából egy bekezdést az ügyről, ahol bónuszként le is ribancozta az asszonyt. Részletek itt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Semmiképp nem vonnék párhuzamot G. Fodor kinézete és alpári viselkedése közt. Biztos vagyok benne, hogy ülnek a parlamentben jó kinézetű, keresztény értékekről papoló politikusok akik G. Fodorhoz hasonlóan gecik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@Aki Én: Az újságírás, és a rohadék szándékos lejáratás külön fogalom. Igazad van, torz emberben torz lélek lakozik, ezt saját bőrömön is megtapasztaltam.
Bercifiu
@bakegya: De még ahoz képest is gyenge.
kukac50
@Desischado: Az ilyenekre lehet mondani,hogy gennyláda!
fütyi
Az ilyen lényeket a görög demokráciában / a gnómságuk miatt / ledobták a Tajgetoszról. Ennyi.
Toby
Akkor leszünk szarba, ha a Gallaktika idegen civilizácói, egy ilyen embernek látszó csimpánzról vonják le az emberiségre vonatkozó konzekvenciáikat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok