Döbbenetesen undorító bejegyzést tett közzé G. Fodor Gáborék lapja, ahogy arról már mi is beszámoltunk. Az atv.hu ennek kapcsán megkereste magát a főszerkesztőt.

A lap szerint mielőtt feltehették volna kérdéseiket G. Fodor Gábornak, ő kijelentette, hogy sem most, sem később nem fog megszólalni az ügyben.

A politikusnak az a dolga, hogy politizáljon, az újságírónak pedig az, hogy újságot írjon

– tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy elfogy a portál körül a levegő, miután Lázár János köreibe és Ákosba is beleszálltak, Gulyás Gergely pedig nyíltan elhatárolódott tőlük, G. Fodor visszakérdezett: „Miért tartanék?”, majd elköszönt.

Az előzmény annyi, hogy G. Fodorék 444-et majmoló lapján minősíthetetlen módon írtak Tóbiás József feleségéről, ráadásul a sztoriba belekeverték 13 éves kislányukat is. Mikor ezen sokan felháborodtak, GFG kiokádott magából egy bekezdést az ügyről, ahol bónuszként le is ribancozta az asszonyt. Részletek itt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Semmiképp nem vonnék párhuzamot G. Fodor kinézete és alpári viselkedése közt. Biztos vagyok benne, hogy ülnek a parlamentben jó kinézetű, keresztény értékekről papoló politikusok akik G. Fodorhoz hasonlóan gecik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
petrol
A fideszmanipulálta hatóság,szépen megköszöni áldásos tevékenységüket,utána szabadon engedik őket!
Aki Én
Torz testben torz lélek. Az egészséges szexuális élet hiánya ezt teszi e beteg lelkű hitványokkal. Kezelésre, segítségre szorul ez az ember. Gondolom fel lehetett mentve tornából, és az a kevés sport ami ellátta volna az agyát kellő oxigénnel, most érezteti hiányát. Ha mozogna eleget, kimenne a friss levegőre legalább sétálni és nem a kisfiús oldalakat nézegetné szabadidejében, akkor talán lehetne pozitív változás. Így viszont csak sorvad tovább a beteg teste és lelke.
nyanya001
" Az előzmény annyi, hogy G. Fodorék 444-et majmoló lapján minősíthetetlen módon írtak Tóbiás József feleségéről, ráadásul a sztoriba belekeverték 13 éves kislányukat is. Mikor ezen sokan felháborodtak, GFG kiokádott magából egy bekezdést az ügyről, ahol bónuszként le is ribancozta az asszonyt. "

Messzemenően minősíti ezt a szellemi toprongyot, aki képes egy gyermeket is belevenni
a mocskos politikába !
Ez a G Fodor egy tetves politikai prostituált !
Csizi30
Ez a fajankó, agyhiányos, nyalonc, aszexuális, magát újságírónak képzelő gnóm a tökéletes mintapéldája annak, hogy mit hogy nem szabad csinálni!
Kinézet alapján nem szabad elítélni senkit, de ezt sajnos kötelező. (Direkt nem őt, mert ezt a fazont ember számba venni nem lehet!) Ha meg kinyitja a száját, akkor még rosszabb a helyzet. Nem kell félteni se a politikusokat, se az újságírókat egyik oldalon sem, de ez a G.ci Fodor mindennek a legalja, szerintem ettől már mindenki elhatárolódik! Legalábbis remélem! Ez a féreg újságírónak semmi képp sem nevezhető, hiába adja magának ezt a titulust!
Az, hogy egy 13 éves lányt a szájára, vagy tollára vesz ilyen minőségben szerintem tökéletes módon kimutatja a szexuális devianciáját! Ennek az idiótának egy állatkertben, rácsok mögött lenne a helye, mert még egy orsóféreg is intelligensebb nála!
szép új világ
@Aki Én: Említetted, hogy kezelésre, segítségre szorul ez az ember. Az előbbit szívesen bevállalnám...
human
Semmiképp nem vonnék párhuzamot G. Fodor kinézete és alpári viselkedése közt. Biztos vagyok benne, hogy ülnek a parlamentben jó kinézetű, keresztény értékekről papoló politikusok akik G. Fodorhoz hasonlóan gecik.
Aki Én
@szép új világ: Tépj egy sorszámot és állj be a sorba. Vagytok már páran akik kezelésbe vennék ezt a ...
eszegfu
@human: Egyetértve a hsz-del csak kiegészitem... Nagy önuralomra van szükségem, hogy a viselkedése alapján ne "rugjak bele" a kinézetével kapcsolatban is! Azt hiszem: ha egy jó "svádáju" pali lenne, akkor is találnék rajta valami hibát, mert olyan visszataszitó a "belseje"!!!
human
@eszegfu: Először én is úgy akartam reagálni, hogy Hitler propaganda minisztere, Göbbels meg sánta volt.
Itt egy film Goebbels-ről. Érdemes figyelni miről beszél. Mintha ugyanezeket a szólamokat hallanánk manapság.
www.youtube.com/watch?v=bic0m3P3a6I&feature=youtu.be&t=25m36s
eszegfu
@Szeparepa2: A beleknek is szüksége van "élősködőkre", vagyis baktériumokra, különben nem müködik rendesen, de ezzel a G. Fodorral már minden szervezet "átlendül" a tultermelésre, ami már káros!:))
kakaósbögre
tökeéletes példánya a Homunculus Fidesicusnak.
kabóca
Amikor meglátom mindig eszembe jut a magnóm. Úgy látom, kiskorában nem üdült a Rába SZOT üdülőhajón. Jó lesz neki a kisvasút is amíg nem épül meg a repülőtér és a jacht kikötő az uszoda szomszédságában.
kukac50
A G. Fodor ezt politikai megrendelésre tette!
Elakarták terelni a figyelmet a korrupció megszüntetésére kapott pénzről.
Orbán kénytelen volt elfogadni, mert ha nem fogadja el akkor elismerte volna, hogy korrupt.
Elfogadta és a csalás elleni hivatali vizsgálat meg rá jött,hogy ezt a pénzt is ellopták a századvégen keresztül aminek a vezetője G.Fodor.
Ez egy aljas Fideszhez köthető húzás volt!
A Fidesz ha nem határolódik el teljesen G Fodor minden cégétől,a megbízásokat nem adja nekik továbbra is akkor a Fidesz parancsára tette ez a gusztustalan majom.
herczeg0210
Volt egy Tanárom, azt mondta: "malomkő!" Nem elég, hogy megszületett de legalább tettek volna malomkövet a nyakára!!!
Desischado
@kukac50: Ez az én véleményem is. orbán van emögött. De milyen kategóriába kell sorozni egy olyan lényt, aki egy kislányt kever mocsokba?!
Mangu
"A politikusnak az a dolga, hogy politizáljon, az újságírónak pedig az, hogy újságot írjon" - pofátlan arrogáns nagyképűség, amit megenged magának, büntetlenül.
Bercifiu
@Aki Én: Az újságírás, és a rohadék szándékos lejáratás külön fogalom. Igazad van, torz emberben torz lélek lakozik, ezt saját bőrömön is megtapasztaltam.
Bercifiu
@bakegya: De még ahoz képest is gyenge.
kukac50
@Desischado: Az ilyenekre lehet mondani,hogy gennyláda!
fütyi
Az ilyen lényeket a görög demokráciában / a gnómságuk miatt / ledobták a Tajgetoszról. Ennyi.
Toby
Akkor leszünk szarba, ha a Gallaktika idegen civilizácói, egy ilyen embernek látszó csimpánzról vonják le az emberiségre vonatkozó konzekvenciáikat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.