Nagy botrányt kavart a 888.hu cikke, amely Tóbiás Józsefet támadják családtagjain keresztül. Az írás olyannyira felkavarta a kedélyeket, hogy a Fidesz alelnöke is minden jóízlésű olvasót a portáltól való elhatárolódásra szólított fel. G. Fodor Gábor azonban nem fél attól, hogy elfogy körülötte a levegő.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Mire hozták létre a 888-at? Ez mindent megmond.
Toby
Ugyan már, melyik tróger rúgta ki eddig a másikat ? Nem is gengszterék lennélnek, ha nem tartanák meg, majd március 15.-én kap egy szép nagy,orbáncpofával ékesített középkeresztet, holott csak fakeresztet érdemelne, fejtől, névtáblával !
Hellcat
A fidesz arról híres, hogy a haverokat a lehetetlenségig mosdatja a szarból...itt sem lesz ez másként. Az az 1 elhatárolódás nagyon kevés...az is csak azért kell, hogy legyen mire hivatkozniuk.
Mangu
Mire hozták létre a 888-at? Ez mindent megmond.
wagabund
..."Ön szerint elengedi a kormány G. Fodor kezét? "...

ezen jót röhögtem...egy ilyen hűséges szolga kezét elengedni? nemááá...
kellenek a mebízható emberek... ...és ez a fazon megbízhazó...bármivel...

naugye.
eszegfu
@wagabund: Osztom a véleményedet! Az sem véletlen, hogy intézményeket "összevonnak", "trösztösitenek"... kellenek a szilárd "hüséges szolgák"! Nem baj, ha kevesebben lesznek, de azok sokkal több emberen "uralkodhatnak" O.V. utmutatása alapján!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.