"...kucsmát tessék felvenni, mert ott nagyon hideg van, és itthon szükségünk van egy egészséges Miniszterünkre", "Uh, a miniszter csak igy sapka nélkül?" Tisztelettel kívűánok erőt,egészséget Miniszterelnök Úr. Csak nehogy megfázzon mert itthon nagy szükségünk van magára... "

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tisztelt miniszterelnökúr, húh...abban a nagy hidegben, idegen mongoloktól ne fogadjon el cukrot, szükségünk van az állandó feszültséggerjesztésre, ellenségképre, a szép meséire, a humoros, vicces dakota közmondásaira és drága miniszterelnökúr, a saját lábaira is vigyázzon, hogy rájuk tudjon állni, meg nagy gólokat rúgni az üres stadionok, üres kapuiba és aranyos miniszterelnökúr ketrítéssel zárja le az influenza útját, nehogy megfázzon, mert a szívünk szakadna meg, ha a tokaji, szerény, szolíd szőlőbirtokot nem gondozhatnák szerető helyiek és a miniszterelnökúr nem tudná elmondani minden mércius 15.-én ugyanazokat az 5 éve megszokott mondatait, mert mi mán kívűrő fújjuk ám drága miniszterelnökúr szívehez szóló mondatait, tuggyuk, hogy nem igazak, de olyan jó hallgatni !
A repülőgépen, hazafelé, ne a pilóták mögé üljön, mert ha leesik a repülő, akkor magára esnek a pilóták, drága miniszterelnökúr, meg azon a helyen a kalauznak is szemelőtt teccik vanni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.