Ulánbátor. -32 fok.

Ulánbátor. -32 fok.

Közzétette: Orbán Viktor – 2016. január 24.

"Ulánbátor. -32 fok." – mindössze ennyivel kommentálta a fenti videót Orbán Viktor Facebookon, jelezve, hogy megérkezett a mongol fővárosba vasárnap.

Magyarország és Mongólia a világ sikeres nemzeteihez tartozik, és mindkét országnak jó oka van arra, hogy fényes jövőt várjon

- mondta Orbán Viktor miniszterelnök a mongóliai Ulánbátorban rendezett magyar-mongol üzleti fórumon, hétfőn.

A kormányfő beszédében kiemelte: ma Ázsia és a kontinens országai egyre erősebbek. Magyarországnak sikerült új szociális-gazdasági rendszert kiépítenie, amellyel véget vetett a korábbi mély válságnak, és ma a többi közép-európai országgal együtt az európai növekedés motorjának számít – tette hozzá.

Csimedín Szaikhanbileg mongol miniszterelnök hangsúlyozta: Mongóliának nagyon sok az ásványkincse, Magyarország pedig rendelkezik a szükséges technológiával, így a két ország együttműködése nagyon előnyös lehet.

Eközben a szintén Mongóliában tartózodó Szijjártó Péter arról számolt be:  mintegy 40 millió dollárnyi szerződést írtak alá Ulánbátorban. A megállapodások lehetőséget teremtenek a magyar cégeknek a megjelenésre a mongóliai piacon. Szijjártó Péter kiemelte azt a szerződést, amelynek eredményeként 25 millió dollár értékben magyar vállalatok újíthatják fel az ország legnagyobb biokombinátját, amelyet évtizedekkel ezelőtt is magyar cégek építettek – hangsúlyozta. Közölte: itt gyártják az ország mintegy 60 milliós állatállományának egészsége megőrzéséhez szükséges oltóanyagokat.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Abban igazad van, hogy annyira vagyunk sikeresek mint Mongólia, hála neked és sikeres csapatodnak.
Amúgy meg faggyon be a segged.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Tényfeltáró: A tatárok várják őket a Maximkával)))))))))
Desischado
@Tényfeltáró: Nincs nekünk olyan szerencsénk, sajnos!
A baj ott van, hogy hazajön!!! (szipp) Nem lehetne ott marasztalni? Csak amíg befagy!
Hari
Azért érdemes volt kb.50-60 létszámmal kiutazni, hogy 40millió dolláros üzletet kössenek. Tehát unalmukban kiugrottak egy vacsorára, hogy utána vissza jöjjenek melegedni.
Hari
Ez nem egy valakinek az IQ-ja ? Azért érdemes volt kb.50-60 létszámmal kiutazni, hogy 40millió dolláros üzletet kössenek. Tehát unalmukban kiugrottak egy vacsorára, hogy utána vissza jöjjenek melegedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.