Magyarország és Mongólia egyaránt sikeres, és a két ország kormánya érdekelt a közös sikerekben – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Ulánbátorban, miután mongol kollégájával tárgyalt.

A magyar miniszterelnök háromnapos hivatalos látogatást tesz Mongóliában. Helyi idő szerint hétfő délelőtt fogadta Csimedín Szaikhanbileg mongol kormányfő az ulánbátori Kormánypalotában.

Az egyeztetés után tartott sajtótájékoztatón Orbán Viktor kiemelte: Mongólia az elmúlt években nagy fejlődést ért el, és a magyar gazdaság teljesítménye is kiemelkedő európai összefüggésben, ezért felmerül a kérdés, hogy mindkét ország külön lesz sikeres vagy lesznek közös sikereik is. Úgy tűnik, a mongol kormány is érdekelt a közös sikerekben – közölte.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Korrupciós index Magyarországon: (45. helyen vagyunk az országok között)
www.transparency.org/country/#HUN
a románok a 69. helyen vannak. (ez rosszabb)

A kiemelt partnereink (minél nagyobb a szám, annál korruptabb)
Kazahsztán pl. a 162. a 175-ből, szóval tőlük csak tanulhat a fidesz.
Azerbajdzsán a 126. helyen.
Emlékeztek Chilére? (cseresznyebiznisz) Na ez nem kimondott korrupt hely, 21. helyezést ért el, ki is lett csinálva érte annó a Torgyán (nem sajnálom egyébként)

Mongólia a 80. helyen van, szóval tőlük is csak tanulni lehet a lopást.
Gyümölcsöző kapcsolatnak nézünk elébe.

Itt lehet nézegelődni a világban:
www.transparency.org/country/
nezelodo
A címben szereplő lózug emlékeztet a "megbonthatatlan magyar-szovjet barátságra", a segítségnyújtásunk meg az internacionalista segítségre. Ezekbe az a közös, hogy semmilyen hasznunk nem származott belőle akkor sem, és nem lesz most sem. Ha ezt a stílust visszahozták a fijjuk, visszaadhatnák a fiatalságomat is, hiszen csodatévők, és hogy harmónia legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.