Hiába kaszálta el Simicska Lajosékat a cégbíróság, a nagyvállalkozó folytatja a küzdelmet a TV2-ért – értesült a Népszabadság.

Fellebbez a cégbíróság pénteki döntése ellen a Fővárosi Ítélőtáblánál, mert szerinte be kellett volna jegyezni ügyfele, Fonyó Károly tulajdonjogát a TV2-re

- közölte Óvári Győző, az üzletembert és a tévére igényt tartó Megapolis Zrt.-t képviselő ügyvéd a lappal.

Az ügy előzménye, hogy a a cégbíróság nem engedélyezte, hogy a Megapolis Media 100 százalékos tulajdonrészt szerezzen a tévé vagyonkezelő cégében, a TV2 Media Groupban. Korábban azt a beadványt is elutasították, amelyben Andrew G. Vajna tulajdonjogának bejegyzését kérték felfüggeszteni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem szivem csucske simicska, de remelem kiutni vajnandrast.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: A földek, beruházások, mind mind itt maradnak a fidesz után is, azt bármikor vissza lehet venni. A veszélyesebb az, amikor az országvagyont mentik ki különböző módokon külföldi bankokba, magánvállalkozásokba.
Mészáros nem tudja átvenni Simicska helyét mert ő egy csekélyértelmű stróman csupán, akinek neve alatt megy a vagyongyűjtés. Ki tudja, hogy ki a főszervező. Lehet, hogy továbbra is Simicska, csak a nyilvánosság előtt megy a mozi.
bencemacska
@Eriksson: Minden lehetséges!
Nem is a főszereplők sorsa érdekes, hanem azoké - és családjuké -akik az érintett, a politika miatt tönkremenő cégeknél dolgoztak, és munkanélkülivé válnak!
No velük bánnak kegyetlenül!
Eriksson
@bencemacska: Az már biztos, de akkor is úgy lenne, ha más párt lenne hatalmon. Megfigyelhető, hogy mindig a vezető párt káderei, akik közelebb vannak a tűzhöz, azoknál tapasztalható a gazdasági, üzleti, politikai terjeszkedés. S leginkább a mindenkori ellenzék rovására. A dolgozók és családjaik sorsa meg járulékos vesztesség.
verum
@bencemacska: - Simicskának oroszlánrésze volt abban, hogy Orbán megerősödött. Ezt ne felejtsük!
Nem drukkolok egyiknek sem. Főleg, mert a törvényesség és a tisztesség mindkettőnél fel nem lelhető dolgok.
bencemacska
@verum: ma, 19:08
Tökéletesen igazad van, szerintem legtöbben nem Simicskával szimpatizálunk, hanem OV ellenesek vagyunk. Csúnyán hangzik, de Simicska eszköz OV ellen, és ki kell használni a rést, amely keletkezett.
Másik, ami az én mániám, a rossz után mindig rosszabb következik!!!
verum
@bencemacska: - Simicska nem az ország érdekében hadakozik, hanem saját vagyona növelése, illetve mentése érdekében.
Nekem meg édes mindegy, hogy melyikük gazdagodik.
Akármelyik, a törvény sérül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.