Nem fekszik a kormányimádóknak a közösségi média, erre céloztunk már Habony Árpád lapjainak vergődése kapcsán is. Most a Fidelitas is alámerült, és beteg kisfiú fotójával hajkurásszák a Facebook-lájkot.

"A Felcsúti Fidelitas annyi forintnak megfelelő összeggel támogatja a beteg kisfiú – Táltos – műtétjét, amennyien február 11. 18:00-kor összesen lájkolják a Felcsúti Fidelitas facebook oldalát. A felhívás közzétételekor 162 ember követi oldalunkat, ez tehát 162 forintot jelent"

- robbantotta be a valaha volt leggusztustalanabb Facebook-lájkvadászatot a Fidesz felcsúti ifjúsági szervezete, amelynek Facebook-oldala a felhívást követően immár 293 rajongónál jár, vagyis 293 forinttal már biztosan támogatják Táltost a Fidesz aranyifjai.

Hozzáteszik azért,

elkerülve a negatív kommenteket; nem a csoportunk népszerűsítése a célunk ezzel a felhívással, hanem, hogy közösen, sokan megmutassuk, hogy képesek vagyunk segíteni egy ilyen nemes ügy érdekében.

Később, egy újabb posztban aztán mégis elhatárolódnak saját maguktól:

"Megkérünk mindenkit NE lájkolják az oldalt! Ugyanis nem az a célunk az ital-osztás mellett a problémás képpel, hogy lájkvadászatba kezdjünk, hanem hogy minél többen megismerjék Táltos történetét és a Blaha Lujzai italosztásunkat, hogy minél többen segítsenek a fiún!"

Kérdés, hogy ezzel megállt-e 293 forintnál a gyűjtés vagy más módon folyik tovább a kisfiú gyógyulásának segítése?

Külön csavar az ügyben, hogy Táltos édesanyja a Fidelitas-akció közben eképpen fakadt ki a kormány egészségpolitikájára:

"Itthon az állam gyakorlatilag felszámolta az elérhető OEP-támogatásokat, melyek nagyban javíthatnának sok beteg gyermek állapotán, felszámolta a Nazarov-műtét finanszírozását (ezt tavaly még fizették, idén már nem), megszüntette a Suit-terápia támogatását, és korábban az oxigénterápiára is adtak támogatást, de most már nem, ezért kényszerülünk erre a nem kellemes nyilvános gyűjtésre! Gyakorlatilag semmi elérhető OEP-támogatás nincsen jelenleg a Táltoshoz hasonló gyermekeknek. Ha mindezek a támogatások megmaradtak volna, mi és sokan mások sem kényszerülnénk erre a gyűjtésre..."

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Még ha valóban jó szándék is vezérelte az illető főiskolást, nem árt tudnia
1. beteg kisgyerekkel kampányolni többszörösen is felháborító
2. Ha nincs megfejelő forrásuk rá, akkor nem hírdessék, hogy 1 like 1 forint. Ha 100 ezer like lesz, de nem lesz rá forrásuk, akkor hazugságban maradnak
3. Az 1500 fős faluban él egy gázszerelő, akinek az éves osztaléka 800 millió forint. De mintha Orbán Viktornak is ott lenne háza. Feltételezhetően többet keres egy gázszerelőnél.
4. Ezek után merész elvárás, hogy bárki akár egy fillért is utaljon
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Gondolom, a felcsuti fidelitaSS tagjait név szerint is fel lehetne sorolni. Legalább tudhassuk kik azok a szép reményű fiatalok, akik ezt végzik. A fideSS elnök és a falu első embere is büszke lehetne rájuk.
KERKA
@KERKA: javítok " nem hiszem, hogy van olyan normális ember"
Dr. Felipe
Csuton is van már fidelittaSS? Jó hírek vidékről. :) Amúgy meg hogy lehet egy kisfiúnak olyan nevet adni mint Táltos? Szerintem nem csak a kisfiú beteg.
Amúgy meg teljes gyógyulást a kisfiúnak és változtasson majd nevet ha boldog akar lenni mert az egészség és a boldogság a legfontosabb az életben.
Lepényleső
Ez a fidesz hozzáállás;elveszek mindent,majd alamizsnát adok vissza a jogos tulajdonosnak a
sajátjából.
Rumcájsz
Levették az egészet az ifjú harcosok a fészről...

Tartalom nem érhető el...

PFFFF... SZARHÁZISÁG!
Toby
@Rumcájsz: Úgy látszik akadt egy pillanatnyilag "tiszta" köztük, aki úgy röhögött a barikákon, hogy behugyozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.