A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett egy 49 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kétszer is olyan valótlan bejelentést tett, hogy bomba fog robbanni a Parlamentben – közölte a főügyészség.

A gyanúsított két különböző alkalommal, először 2015. október 18-án, majd ezután 2016. január 27-én nyilvános telefonfülkékből hívta a 112-es központi segélyhívószámot, és mindkét alkalommal azt a valótlan bejelentést tette, hogy különböző sérelmei miatt felrobbantja a Parlamentet.

A gyanúsított előzetes letartóztatását a kerületi ügyészség két rendbeli közveszéllyel fenyegetés miatt indítványozta. A Budai Központi Kerületi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt. A bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatását az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetben rendelte végrehajtani. A végzés nem jogerős.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
BOMBA ÖTLET!-Na végre egy CSELEKVŐKÉPES ember-kíváncsian várom vele a beszélgetést, mi is a helyzet a Magyar parlamentben-most akkor a HABRONGY OTT TEREM ŐR,VAGY EGYENESEN A MINISZTERELNÖK JÓLFIZETETT PUSZI PAJTÁSA,CSAK ÚGY MINT A LŐRINCBARÁT ÉS PEREPUTTYA???
justhpeter
Legalább a bíróságnak volt esze. Ez sem akármi ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.