Nem tisztem védeni Galambos Lajost. Nem feladatom sajnálni, még együttérezni sem szándékozom vele fizikai és lelki fájdalmai okán. Mindössze van néhány kérdés, ami megfogalmazódott bennem és nem elsősorban azért, mert Lajcsi mindannyiunk tudomására hozta, hogy ez bárkivel megtörténhet. Számomra nincs jelentősége a nagyságrendeknek, de ha már. Ha már Lajcsinak börtönben a helye áramlopásért (nagyon helyesen), egy több száz ember átveréséért és milliárdok elsíbolásáért miért szabad láb és házi őrizet járt? És ha 150 milliárd feltételezett eltüntetéséért nem járt azonnali böri, akkor Lajcsi mitől közeveszélyesebb? Vagy miért nem közveszélyes az adócsaló Gáspár Győző, csak hogy a műfajnál maradjunk?

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Jó néhány Lajcsi és Győzike van még az országunkba, akikről MI nem tudunk
Amit ezek ketten tettek, háttér támogatás nélkül nem lehet megtenni. Ezt biztosan tudom.
Aki nem tudja a miértjét, annak nagyon gyenge a fantáziája.
simmering73
Ebben a színházban - amit Magyarországnak hívnak - az igazi csalók, tolvajok, haramiák fent ülnek a karzaton.
Manhattan
Csak szólok : a hatalmas luxusbirtokon 10 éven keresztül lopta a gázt, áramot, vizet... Az 50 lakásos lakóparkban 5 éven keresztül...
pictor
Az éneklés tudása az terror cselekmény, amúgy simán csak bűnöző és csaló.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.