Megkérdezték Németh Szilárdtól sajtótájékoztatón, hogy miként egyeztethető össze a polgári Magyarország eszméjével a 888.hu portálon Tóbiás József szocialista pártelnököt és családját támadó, egy hete közzétett cikk, a fideszes politikus hangsúlyozta: egyetért párttársával, Gulyás Gergely parlamenti alelnökkel, aki elítélte az írást.

G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője néhány napja elnézést kért a cikk miatt.

Németh Szilárd ugyanakkor megjegyezte azt is: megérti mindazokat, akik felháborodtak a 888.hu cikkét olvasva, de ugyanilyen reakciókat vár tőlük, amikor Orbán Viktor és családja a célpont.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hát persze, majd pont egy 888.hu, vagy a Magyar Hírlap, esetleg a kerényi féle Krónika, netalántán a "Magyar (szar)idők" fog a Ténsasszonyról hányáskeltőt írni, nem ?

Szilkárdka, egyre hülyébb vagy, talán a bírkózó szőnyeg mellé estél !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reseva
Ebben biztos lehet. Mert valószínűleg róla csupa dicshimnusz fog elhangzani.
mariaberta
Igazán? Miért? Azért mert egy hölgyről van szó, vagy mert az illető éppen Orbán felesége?
A hazugság mindkét esetben ugyan az, a reagálás is ugyanaz kell, hogy legyen.
human
@mariaberta: Erős a gyanúm, hogy a 888 Orbán felesége setében nem fog lehozni fiatal, fürdőruhás képet és nem fog szavazást tartani arról, hogy ki lenne hajlandó önkielégíteni rá. Ez elég diszkriminatívnak tűnik?
mariaberta
@human: Hát a 888 biztosa nem fog Orbán nejről hasonló cikket lehozni különösen nem képet. Egyrészt mert ez a sok -vizesnyolcasból álló újság Orbánék lapja, másrészt Anikó asszonyról szép, dekoratív, csábos fotót nem tudnak készíteni. Ahogy elnézem alaposan le van robbanva, egy fáradt, meggyötört arcú nőn, nincs mit nézni.
human
@mariaberta: Tóbiás feleségéről sem tegnap készült fotót raktak ki. De tök mindegy. A lényeg, hogy lekurvázni azt akiről erotikus kép vagy akt készül az bunkóság. A fidesz is nemrég nevezett ki egy nőt valami pozícióba, aki korábban aktmodellkedett. Azt ugye nem kurvázza a 888.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.