Megkérdezték Németh Szilárdtól sajtótájékoztatón, hogy miként egyeztethető össze a polgári Magyarország eszméjével a 888.hu portálon Tóbiás József szocialista pártelnököt és családját támadó, egy hete közzétett cikk, a fideszes politikus hangsúlyozta: egyetért párttársával, Gulyás Gergely parlamenti alelnökkel, aki elítélte az írást.

G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője néhány napja elnézést kért a cikk miatt.

Németh Szilárd ugyanakkor megjegyezte azt is: megérti mindazokat, akik felháborodtak a 888.hu cikkét olvasva, de ugyanilyen reakciókat vár tőlük, amikor Orbán Viktor és családja a célpont.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hát persze, majd pont egy 888.hu, vagy a Magyar Hírlap, esetleg a kerényi féle Krónika, netalántán a "Magyar (szar)idők" fog a Ténsasszonyról hányáskeltőt írni, nem ?

Szilkárdka, egyre hülyébb vagy, talán a bírkózó szőnyeg mellé estél !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Egy rendes birkózószövetségi elnök nem várni, hanem követelni szokott ám.
RonaGyuri
Bocsánat, de nekem valahogy másképp jött le: Nem azzal volt a gond, hogyTóbiás családjáról írtak! =))
coni
"ugyanilyen reakciókat vár tőlük, amikor Orbán Viktor és családja a célpont."
Azt még megvárom, amikor kis g. Orbánnéról közöl egy ilyen cikket. Ő már nem hiszem, hogy meg tudná várni.
cs.n.
Itt nem egyszerűen arról van szó, hogy írtak xy politikus családjáról, de Németh nemgyűröttfülű úr agya sem túl barázdált ennek a felfogásához.
Toby
Hát persze, majd pont egy 888.hu, vagy a Magyar Hírlap, esetleg a kerényi féle Krónika, netalántán a "Magyar (szar)idők" fog a Ténsasszonyról hányáskeltőt írni, nem ?

Szilkárdka, egyre hülyébb vagy, talán a bírkózó szőnyeg mellé estél !
wagabund
..."Ha Orbán Viktor feleségéről fog írni a 888.hu,"...

Csak szólok, nem fog írni...
...ezek nem maguktól írnak ám bármit is, nyomda előtt "aczél" elvtárs főszerkeszt...de nem ám az a szerencsétlen, aki fel van tüntetve..
eszegfu
Felelősségem teljes tudatában kijelentem kedves Német Szilárd: amennyiben O.V. feleségéről, gyerekeiről hasonló stilusu cikk jelenik G.Fodortól u.ugy tiltakozok, mint most a
Tóbiás családnál!
nyanya001
Ugyanolyan szóval illetve, mint a Tóbiás feleségét ?
Na az érdekes lenne.
Az n@p szarnának utoljára !
human
Máshol azt nyilatkozta, hogy akkor bezzeg nem volt felháborodás, mikor a miniszterelnököt és családját elemezte a sajtó.
Na ide figyelj te Rezsi Szilárd. Tedd már egymás mellé a két történetet.
Az egyik oldalon van egy cikk amiben Tóbiás feleségéről készült aktokat publikáltak és pornónak nevezték. Pár sorral később kislányuk képét tették ki majd annak bájairól írtak. Majd lent egy szavazás arról, hogy ki önkielégítene a feleségre.
És ehhez képest miket is írtak Orbán Ráhelről és férjéről? Illegális erdőirtás, gyanús ingatlanszerzés a balatonnál, gyanúsan sok állami megrendelés vejének cégénél.
Szóval Rezsi Szilárd, ha te párhuzamot tudsz vonni a kettő közt, az is csak azt bizonyítja hogy egy erkölcsi nulla vagy.
bencemacska
Hogy mit ír OV-ról és családjáról a g...fodor lapja, az a fidesz belügye. Ígérem nem avatkozunk bele.
Páholyból röhögünk.
Kulturált lap - amilyeneket mi olvasunk -, meg nem ír ilyent!!!
Gyuri Géderről
Ha ilyet fog írni, és ugyanilyen fényképekkel illusztrálja mondandóját, belekeveri a gyerekeit felháborodok. Pedig baloldali vagyok.
mariaberta
Ilyen ocsmányságot senki családjáról ne írjon ez a szennylap, de nem kell aggódni. Orbán családjától nem fog ilyen cikk megjelenni, Védett személyek!
Desischado
Arra szivesen befizetnék! Majd ha lesz ilyen cikk, akkor majd eldöntöm, hogy felháborodjak e.
kkalman
Szilárd, te barom! Mikor fog a 888.hu-n ilyen cikk megjelenni gé pont Orbánról és családjáról? Szóljál, hogy mikor, hogy elolvashassam!
karma1
@human: Most akkor hol is van az a kep, ahol recsolke szendvicsben bulikazott, es valamelyik bulvarlap meg is irta?

Na, az jo gyorsan eltunt a musorrol...
human
@karma1: Emlékszem rá. Mi van vele?
karma1
@human: En nem vagyok egy szoszmotolos tipus, csak emlexem a cikkre, valoszinu, ezert is volt az eskuvon ellopott recsolke-telcsije projekt olyan draga szorakozas a magyar adofizetoknek, mert mar akkor bepipulhatott erre a cikkre az orban-klan...
Pedig az a tancikas-bulikazos janyka recsolke volt, es nem is a tiborcz gyerekkel ropta...
human
@karma1: Nekem is megfordult a fejemben, hogy kapcsolat van az eltűnt telefon és a pornográf jellegű GFG cikk megjelenésében. A cikk pont akkor jelent meg mikor véget ért a mobil telefonok eltűnésének ügye. Nem lett meg a tettes. Talán olyan dolgok lehettek rajta, ami ha nyilvánosságra kerül az nagyot üt. Ezért jelent meg GFG pervez cikke, ami nem is a politikussal, hanem annak feleségének szexuális ábrázolásával és kislányának bájaival foglalkozik. Mert mi is erre az ellenzéki reakció? Természetesen az, hogy ez túlmegy minden médiaetikai határon. Tehát ha napvilágra kerül a mobil tartalma, akkor Orbán az ellenzék 888-ra adott válaszának fogja kommunikálni az egészet. Azaz, hogy ők is olyan aljasak, mint egy G. Fodor.
Azért is sántít az egész GFG cikk, mert az MSZP (főleg Tóbiással) már annyira nem jelentős párt, hogy egy ilyen szennycikket kelljen bevetni. Az első gondolatom az volt, hogy miért éppen Tóbiás??? Ő egy jelentéktelen ember. Na igen. De ha azt nézzük, hogy szexuálisan kellett valakit kompromitálni a fent leírt okokból, akkor érthető a célpont kiválasztása.
HowlingWolf
@karma1: Akkor a bulvárlap meztelen képeket is megjelentetett Rachelkáról? Mert én nem láttam! Ami megjelent róla az bőven belefér a közszereplő státuszba.
karma1
@human: Mindenkeppen gusztustalan, en az egesz cikkben finkelstein fegyveret latom, aki botranykeveresre es lejaratasra erosit. Ebben megtalalta melto tarsat habonyban.
finkelstein azert kapja a rettento sok penzt a magyar kormanytol, hogy barmilyen aron, de csinalja meg a 2018-as valasztasokat is.
Lehet, hogy Tobias nem annyira fontos mar - bar meg mindig a legaktivabb MSZP-s politikusok kozul valo - de a felesegen keresztul hozhatjak ot kellemetlen helyzetbe, mert O nagyon hires celeb a szepsegpiacon.

Az viszont meg a legvadabb fideszesekbol is ellenerzest valthat ki, ha egy kamaszlanyt celoznak meg, aki teljesen artatlan.
karma1
@HowlingWolf: Mi van, wolfika, nem birtad ki nelkulunk? legalabb a stilusodon valtoztass... Bar regen is stilustalan voltal, de megis...:o)))
karma1
@HowlingWolf: A 13 eves gyereke mitol volna kozszereplo, amugy?
karma1
@HowlingWolf: Eleg volt recsolkerol az a kinos foto, amikor ket igen csinos fiatal srac kozott tancikalt... De ot nem merni gfodor kikezdeni, mert akkor mar ebedido utan vissza se kene neki mennie dolgozni...
reseva
Ebben biztos lehet. Mert valószínűleg róla csupa dicshimnusz fog elhangzani.
mariaberta
Igazán? Miért? Azért mert egy hölgyről van szó, vagy mert az illető éppen Orbán felesége?
A hazugság mindkét esetben ugyan az, a reagálás is ugyanaz kell, hogy legyen.
human
@mariaberta: Erős a gyanúm, hogy a 888 Orbán felesége setében nem fog lehozni fiatal, fürdőruhás képet és nem fog szavazást tartani arról, hogy ki lenne hajlandó önkielégíteni rá. Ez elég diszkriminatívnak tűnik?
mariaberta
@human: Hát a 888 biztosa nem fog Orbán nejről hasonló cikket lehozni különösen nem képet. Egyrészt mert ez a sok -vizesnyolcasból álló újság Orbánék lapja, másrészt Anikó asszonyról szép, dekoratív, csábos fotót nem tudnak készíteni. Ahogy elnézem alaposan le van robbanva, egy fáradt, meggyötört arcú nőn, nincs mit nézni.
human
@mariaberta: Tóbiás feleségéről sem tegnap készült fotót raktak ki. De tök mindegy. A lényeg, hogy lekurvázni azt akiről erotikus kép vagy akt készül az bunkóság. A fidesz is nemrég nevezett ki egy nőt valami pozícióba, aki korábban aktmodellkedett. Azt ugye nem kurvázza a 888.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.