A Népszabadság szerint "valami nem kerek" a miniszterelnök vagyonnyilatkozata körül. Mint arról a Propeller is beszámolt, Orbán Viktor vagyona önbevallása szerint igencsak szerény.

A lap számításai szerint viszont Orbán vagyonbevallásából nem derül ki, hogy a hatfős család pontosan miből finanszírozza a "nagypolgári" életét, s főleg ki fizeti (esetleg ajándékozza a kormányfőnek) az olyan drága, "magánemberi" utazásokat, mint amilyeneket például egy-egy komolyabb nemzetközi focimeccs külföldi megnézése igényel.

A Népszabadság szerint pl. már az autók dolga sem stimmel:

A nyilatkozat szerint Orbánnak nincs autója, ugyanakkor a Cinege úti háza előtt éjjel-nappal ott parkol egy metálszürke VW Transporter (nem az állami, amivel a hivatalos utakra jár, hanem egy másik), amit személyesen a kormányfő szokott vezetni. A közeli garázsban áll egy fehér VW Tiguan terepjáró, amellyel a feleség, Lévai Anikó hordja a gyerekeket az iskolába. Emellett szintén folyamatosan a ház előtt látható egy fehér BMV terepjáró is, amellyel a közelben lakók elmondása szerint „valamelyik gyerek" közlekedik. Ezen járművek egyike sem szerepel a dokumentumban.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Gond van Orbán vagyonnyilatkozatával?"
Nem vele van gond?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@Szókrakész: A gyémántokkal kirakott kolbásztöltőt kifelejtetted.
Szókrakész
@Kutyuska: És a milliárdos barátokat, mint vagyontárgyat sem írta be.
egyvandor
Gorbán nertárs mint régi egy elvtárs nem törekszik arra, hogy ami felett rendelkezik közvetlenül a nevén legyen. Ez régen sem ment, mégis mindenki tudta hogy az érdekelvtársak gyakorlatilag korlátlanul rendelkeztek anyagi javak felett. Gorbán nertárs gondolom nem a saját hatalmas okosságából kifolyólag rendelkezik akkora jogészi támogatottsággal (a mérhetetlen mennyiségú ellopott pénzből kell hogy fussa rá), hogy bármit birtokoljon akár hatalmi erővel akár szervezett strómanok részvételével is.
feleselek
@Kutyuska: És Bencsik márcsak tudja...!
Kutyuska
@feleselek: Igen, nagyon tudja hogy kell nyalni a mindenkori hatalomnak. A múlt rendszerben Kádár végbél nyílását kedvelte, most Orbánét.
DR Eric CARTMEN
Ennél már csak Pintér elvtárs 25 éves Wartburgja röhejesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.