A Fidesz és a kormány ingerküszöbét is elérte a földgáz világpiaci árának csökkenése és félhivatalosan is felvetődött, hogy a drasztikus 30 százalékot meghaladó áresés a fogyasztó árakban is megjelenjen. Az eddig elhalasztott gázárcsökkentés évi több tízezer forintos többletkiadást jelentett egy átlagos magyar háztartásnak. Eközben a magyarországi tározók ürülnek - láthatóan az állam is az olcsóvá vált orosz gáz betárazására készül.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez most komolyan kerdes? Hulye ez az ujsagiro, vagy nem ismeri az elozmenyeket?

Mit f@sik kulonben is, a mult heten jelentette be orban az 1001 ejszaka meseiben, hogy jon a 3., ketszamjegyu rezsicsokkentes,... Na, majd akkor csokken... (Mi van, putyin megvonta a kegyeit? Mar nem tartja be az igeretet, miszerint nem kell kifizetni egyosszegben a gaz arat, amit meg nem hivtunk le Oroszorszagbol... Mi van, megis ki kell fizetni akkor is, ha nem is hasznalta fel Ma.o.? Higyjetek meg sokaig putyinnak, valami csak igaz lesz abbol , amit megigert?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.