Brüsszelből a kényszerbetelepítési kvóták veszélye, délről pedig az idén várhatóan nagyságrendekkel növekvő migrációs nyomás fenyeget - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Miskolcon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Nem lehetne, hogy fogod a pereputtyodat, és eltakarodsz ebből a "veszélyes" országból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Ezt a géniuszt minden felől veszély fenyegeti! Nem lehet, hogy ő maga a veszély forrás!?
zöldszem
Nem lehetne, hogy fogod a pereputtyodat, és eltakarodsz ebből a "veszélyes" országból?
Hellcat
Na jön a tavasz megindulnak a migrancsok megint lesz kivel riogatni a jobbereket meg a rettegőket. Aztán azt mindjárt el is felejtik, hogy a Keletinél is a qrbánék tartották ott őket hogy legyen kire terelni a figyelmet amíg ők lopnak.
Dr. Felipe
Akkor vegyél te is 200 ezer lőszert g..i.
kutyahűség
Orbánkám, ahonnan a legnagyobb veszély fenyeget, azt nem veszed észre: a fejedből. Ez nem olyan nagy gond neked, mert mindig van egy kényelmes, nyugodt kis szoba valahol, rácsokkal az ablakon, párnával az ajtón, kapsz nyugiszurit, pihepárnát, és ahova végre becsuknak - na de addig mi lesz velünk?
zöldszem
"Miért kell folyton harcolni? A háborúnak már vége. A következő meg még nem kezdődött el. Most szünet van, egyél perecet. A problémával meg nem harcolni kell, hanem meg kell oldani.
/Hofi /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.