Ingatlana megszerzésének szándékát látja az etyeki Kerényi Ferenc abban, hogy a települést Bicskével és Felcsúttal összekötő kisvasút tervezett nyomvonala a lovardája területén mehet el, illetve, hogy szomszédja földjére jelölték ki az egyik megállóhelyet – írja az Átlátszó.

A férfi a Felcsút-Bicske-Etyek vonalra tervezett nyomvonalnak a birtokán való áthaladása miatt nem tud másra gondolni, minthogy az ingatlana, illetve a kecskesajt készítéssel foglalkozó szomszédjának a földje kellhet valakinek vagy valakiknek. „Persze nem adjuk” – vágta rá rögtön.

A felcsúti vasúthosszabbítással akarják elvenni két gazda földjét?

Megpróbáltak az etyeki polgármesternél információhoz jutni,

„Amikor faggatni kezdtem, hogy tudta-e, hogy egy vasutat kívánnak bevezetni a földemre és a szomszédom udvarába, valamint a lakóházak közé, azt felelte, hogy nem is látta pontosan, merre halad az a nyomvonal a térképen. Emellett azt hozta fel, hogy az akadékoskodásommal a fejlődés útjában állok.”

Február 8-án egy civil szervezet képviselője feljelentést tett, amelyben a megvalósítandó kisvasúttal összefüggésben az általa feltételezett jogsértések bűnügyi vizsgálatát kérte.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Majd megy értük a fekete autó,oszt a hátsó ülésen bevesznek valamilyen afrikai mérget, vagy éppen tarkón lövik magukat!!!nem is beszélve a nálunk furikázó osztrák nyugdíjasokról!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ha velük is történne valami, - ne adja az ég - akkor meg van a kétségbevonhatatlan bizonyíték a sok "rejtélyes" halálesetre!
Toby
@Dr. Felipe: Mind a két gazda öngyilkos lesz, mert jóval áron alul kínálja a főgenyónak a földet, de a főgenyó mindenáron az ár 80-szorosát szeretné kifizetni a gazdáknak ! A gazdák aggódnak, hogy a végén légihíd lesz !
Aki Én
,,az akadékoskodásommal a fejlődés útjában állok.”
Ez a mondat mindent elárul ezekről.
bakegya
@Aki Én: EZ AZ ORBÁN MÚLT,JELEN-JÖVŐ KUTATÁSAINAK TÁRGYA-viszi amit lehet -mert ennek a családi vörössegű mafiának semmi nem elég-@szép új világ: minden ami
"EMBERI" zsebre-vele-FELCSUTKÁRÓL TÜKRÖSPUSZTÁRA egy magánhelikopter is be lesz kötve még a hóvirágnézegető akció keretében-ÁLLAM-ÉS EU PÉNZEN MÉRT NE-FOLYTATJUK???
bakegya
MENNI KELL TÜNTETNI A KECSKÉKKEL EGYÜTT-még mielőtt egy osztrák nyuggerrel el nem gázoltatják ezt a két magyar zembert is mint VÁRADI ANDRÁST!!!
Ajánlom-felcsutkai Maradona FOCIPARKOLÓJÁT-fényetető TIBORC -TANYASREET-visszapillantó-tükrökkel...FÁVAL TELI TRAKTORRAL SE ÁRTANA KÖRÖSZBE ÁLLNI...AKÁRHOL FEJÉRBEN MERT MINDEN ZUGA MÁR A MÉSZÁR-LÓ-És gazdaköré...é!
kukac50
Az unó Orbán hobbijára adja a támogatást? Vagy a gazdasági verseny képesség növelésére?
Háziorvosoknak 2015-re ígért pénzt nem küldték 2016 februári fizetésig.
A tanároknak csepegtetik a rég beígért pénzt,azt hirdetik,hogy mindig fizetésemelést kapnak pedig nem. A takarító a fűtő és sok dolgozónak 2008-óta nem volt fizetésemelés,üzen Orbán,hogy nincs pénz! kerítésre kisvasútra van?
Orbánnak mondja már valamelyik okosabb ember meg,hogy nem csak bevándorló migránsok vannak,hanem a belföldi ügyek is megoldásra várnak!
Fogalmuk nincs mihez kezdjenek! Azt tudják csak ,hogy szedjék be az adót a szegényektől is
Olyan sunyi módon,hogy ne legyen feltűnő a megszorítás.
Villanyszámla 640 kwh 12916 forint 11106 a rendszerhasználati díj 24022 a végösszeg14500 forintos villanyszámlából a rendszerhasználati díj 6830 forint.
Gyurcsány vagy Bajnai idejében ez a rendszerhasználati díj 187 forint volt 24 ezer forintos számla esetében.
Szilárd ez a rezsi csökkentés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.