A projektirányító bizottság egyhangúlag támogatta az etyeki kisvasutat, illetve annak egy olyan változatát, amely ugyan nem biztosítja a fővárosból a település gyors elérését, hiszen Bicskére vezet, viszont éppen ezért össze lehet kötni a már meglévő felcsúti kisvasúttal – írja az Origo.hu.

A bizottság egyhangúlag támogatta a kisvasút megépítését. Mégpedig azt a szakaszt, amely a már megépült felcsúti kisvasutat köti majd össze Bicskével, és az etyeki kisvasúttal. Ugyan sokkal rövidebb és így olcsóbb lenne Herceghalomra vinni a kisvasutat, sőt, így a vasúti fővonalra átszállva hamarabb lehetne Budapestre érni, mint most busszal, de a dokumentum Bicskére szavaz, vagyis oda vezetne Etyekről a kisvonat.

Vagyis a drágább, de legalább értelmetlenebb megoldást választották.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Projektirányító bizottság? - bürokráciacsökkentést követelek! Ráadásul h@lye és felelőtlen döntéseket hoz, fizetést kapnak azért, hogy ártanak az országnak! én kifizettetném velük a kisvasút költségeit.
(Egyszer úgyis, minden ártóval...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
Megmondta nem? Mindenki kapja be, ha akarja meghosszabbítják! És kész! Tisztelettel mondom, nem a trágárkodás kedvéért: A tetű kurva anyját annak a gyökérnek, aki tapsikol még ennek a vadparasztnak! Elnézést kérek a parasztoktól!
Desischado
@Butautáló: A szivemből beszélsz! Megmondom őszintén, utálok szinte mindenkit, akiről tudom, hogy ezzel a rablóbandával tart. Miattuk tartunk itt, meg az istenverte közömbös hülyéknek köszönhetően, akik nem mentek szavazni! Közben orbán a szemünket is kilopja, és szabályosan röhög rajtunk, de sajnos, joggal! Ilyen birkaországot még nem láttam, kivéve Észak Koreát! Ez a vasút is mi a halálnak kellett?! Ja, itt a kis poronty, - akinek semmi rosszat nem kívánok, mert ártatlan, az más kérdés, mit nevelnek belőle. Már előre sajnálom szegénykét. - Nem bírom megérteni, mi az isten kell még ahhoz, hogy elzavarjuk ezt a rühes, tolvaj bandát!
eugen4402
Nem akarok én tippeket adni a Projektirányító Bizottságnak, de egy módosítást még megkockáztatnék a helyükben. Ha már státusz-szimbólumot alkotnak és annál jobb, minél drágább, akkor ne valami kidobott ipari műemléket élesszenek újra, hanem bízzák meg a Siemens-Thyssen csoportot, hogy a sanghaji maglev vonal mintájára készítsék el az egykori Joszif Sztalin-szárnyvonal mai reinkarnációját... Abba még a németek se kötnének bele. :-)
nezelodo
Én ezt a kegyelmes urunk középső ujjának a felfele mutatását látom, ami nekünk alattvalóknak (eltartóiknak) szól.
Butautáló
@Desischado: A fásultság versenyez a lustasággal meg a butasággal. Ezért tűr még mindig a magyar! A Fityesz tudta, hogyan kell kommunikálni és időben elültette a fejekben, hogy "a négy láb jó, a két láb rossz!" /Állatfarm/ Szakmai tudás terén, kevés alternatíva maradt az ellenzékben. A DK és Bokros. Igen jó érzékkel csinált a Fityesz szitokszót ezekből a nevekből! Aki nem akar a Fityeszre szavazni, nem fog ezekre sem és otthon marad! És azzal szavaz a Fityeszre...
kukac50
Ha fontosabb a felcsúti kisvasút a kormánytagoknak mint a kórházak és a tanulók rossz helyzete akkor legyen mindegyiknek állandó hasmenése! szarják össze magukat aljasak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.