A Fidesz szerint szombaton a magyar rendőrség szakszerűen biztosította a békés demonstrációt, és a rendőrséget egyedül Gyurcsány Ferenc használta politikai célokra és békés demonstrálók megfélemlítésére, amikor 2006 őszén rendőri erőszakkal akarta megtartani hatalmát.

A nagyobbik kormánypárt így reagált a Demokratikus Koalíció hétfői sajtótájékoztatójára, ahol Gréczy Zsolt, a DK szóvivője azt mondta, értesüléseik szerint a szombati pedagógustüntetés több szervezőjét és résztvevőjét is rendőrök keresték fel a demonstráció előtti napon.

A Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleményében rámutatott: Gyurcsány Ferenc a törvényeket és a rendészeti minisztériumot megkerülve, közvetlenül utasította a rendőrséget a békés tüntetők megveretésére, a tömegbe lövetésre. A rendőrség erőszakot, gumilövedékeket, gumibotot, bilincset, könnygázt, vízágyút, lovas rendőröket, viperát vetett be a békésen az 1956-os forradalom 50. évfordulójára emlékezők ellen – emlékeztettek.

Kitértek arra is, hogy politikai bosszúból több száz békés demonstrálót állítottak elő, sokakat meghurcoltak és sokan maradandó sérüléseket szenvedtek. A rendőri vezetőket Gyurcsány Ferenc hálából előléptette és kitüntette. Szombaton a magyar rendőrség szakszerűen biztosította a békés demonstrációt – hangsúlyozta a Fidesz.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A 2006-os bekes tuntetok? Mirol beszel ez a geci?
A fideSS altal felbujtott csocselek probalta eroszakkal megdonteni az allamhatalmat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Slade
@preparátor: Nagyon szívesen látnám gyurcsányt a Dunában orbánnal együtt.
eszegfu
@preparátor: Már bocsánat, de most ez a "kinyilatkoztatásod" mire válasz? Előzőekben azt irod, hogy láttad, amikor "rendőrnek öltözöttek" verték a földön fekvőket...tehát nem a rendőrők tették, igy nem sértehettek törvényt sem. Kár "rébuszokban" irnod... csak a tények zavarnak, pedig ugye a "tények makacs dolgok". Részemről itt a vége... pedig szeretek beszélgetni... de ez a "rövidlátásod" igen zavar... aztán meg "terelsz", nem a lényegre válaszolsz, mint pl. felmentette a biróság a rendőri vezetőket vagy sem... További kellemes estét!
verum
Hogy nem rogy rá a magas ég!!!
Ezekre már nem is érdemes reagálni annak, aki itt él. Az úgyis tudja az igazságot. Vagy emlékszik rá, vagy elhazudja.
namihami
@preparátor: Na mivel csak most sikerült gép közelbe kerülni.
Tehát, ugorjunk neki:
1., Kardlapozás és szemkilövetés.
Légyszives, áruld már el nekem, hogy mi is volt az oka annak a "kardlapozásnak és szemkilövésnek"?
Csak nem az, hogy a elhangzó beszéd után beugrott a Gazdi a páncél Mercibe és elhúzta a belét. De előtte még gondosan abba az irányba küldte a rajongóit, amerre az általa már jó előre felheccelt "szabadságharcosok" (csürhe) előre hangolt egy jó kis balhéra. Arra a balhéra, ami csak a beszéd után 1,5 órával kezdődött. A rendőrök felszólították a tömeget, hogy menjen haza.
Kérdem Tőled: Ha a rendőr felszólít, hogy menj haza, akkor neked mi a teendőd? Húzni a bánatba. Utána tehet panaszt tenni, de az intézkedést kötelező betartani és BETARTATNI.
Ugyanez igaz arra a kismamára és a gyerekkocsiban levő 1/2 éves babára is, akinek volt pofája panaszkodni, mert Őt "atrocitás" érte. Sőt, rájuk még sokkal fokozottabban, már csak a gyerek miatt is.
2., Miért is volt feltétlen szükség egy olyan helyre meghírdetni egy , szándékosan lázító beszédet, ahol előre figyelmeztettek, hogy baj lehet a hely zártsága miatt. Nem gondolod, hogy az pontosan ez volt a legdöntőbb szempont ?
3., Miért lepődsz meg a rendőrök "erőszakos" magatartásán, amikor nemrégen a kollégáikat, barátaikat terrorizálta a feldühített csőcselék a Tv-székház előtt. Én például bizonyos fokig még meg is tudom őket érteni, amikor szétcsaptak a "békés felvonulók" között. Ahol ugye érthető, hogy nem tud különbséget tenni az intézkedés alatt.
És végül: A Gyurcsányt nem kell szeretni, szeretni a családodat, barátaidat, stb. kell, de a baj nálatok az, hogy a Gazda igehírdetése számotokra több, mintha a szószékről hangzana el és vakon követitek. Néha van egy olyan érzésem, hogy akad egy-egy tiszta pillanatotok, de ezt a reményemet a megnyilatkozásaitok hamar derékba töri.
SAJNOS.
Hosszú voltam, bocs.
silber13
@preparátor: felháborodott tömeg??:-))) Fenét, a csúti hájpacni által felbújtott tömeg csinálta, ő meg farkát behúzva menekült. Kósa is elismerte, hogy puccsot akartak! De te biztosan ott voltál, ha ilyen pontosan tudod!:-))))
eugen4402
@silber13: Már megszokhattad, hogy mélyen tisztelt fórumtársaink között néha van olyan, aki elhibázza az idegen eredetű szavak használatát. Ugyanis a preparátor nem szinonimája a provokátornak...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.