A Fidesz szerint szombaton a magyar rendőrség szakszerűen biztosította a békés demonstrációt, és a rendőrséget egyedül Gyurcsány Ferenc használta politikai célokra és békés demonstrálók megfélemlítésére, amikor 2006 őszén rendőri erőszakkal akarta megtartani hatalmát.

A nagyobbik kormánypárt így reagált a Demokratikus Koalíció hétfői sajtótájékoztatójára, ahol Gréczy Zsolt, a DK szóvivője azt mondta, értesüléseik szerint a szombati pedagógustüntetés több szervezőjét és résztvevőjét is rendőrök keresték fel a demonstráció előtti napon.

A Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleményében rámutatott: Gyurcsány Ferenc a törvényeket és a rendészeti minisztériumot megkerülve, közvetlenül utasította a rendőrséget a békés tüntetők megveretésére, a tömegbe lövetésre. A rendőrség erőszakot, gumilövedékeket, gumibotot, bilincset, könnygázt, vízágyút, lovas rendőröket, viperát vetett be a békésen az 1956-os forradalom 50. évfordulójára emlékezők ellen – emlékeztettek.

Kitértek arra is, hogy politikai bosszúból több száz békés demonstrálót állítottak elő, sokakat meghurcoltak és sokan maradandó sérüléseket szenvedtek. A rendőri vezetőket Gyurcsány Ferenc hálából előléptette és kitüntette. Szombaton a magyar rendőrség szakszerűen biztosította a békés demonstrációt – hangsúlyozta a Fidesz.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A 2006-os bekes tuntetok? Mirol beszel ez a geci?
A fideSS altal felbujtott csocselek probalta eroszakkal megdonteni az allamhatalmat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
Ugyan,Gyerekek!
A demonstrációhoz a kötcsei Batman-nek volt a legkevesebb köze.
Egyszerűen az történt hogy valamit akartatok,de a kapkodás és a hozzá nem értés ködfátyla alatt elcsesztétek.Nem kicsit nagyon!
Ráadásúl nem az a fej hullott melyiknek kellett volna.
Toby
Hogyan is volt, amikor a 2006-os " békés tüntetőkre " lövetett volna a fidesznyik képviselő ?

Na, nem kell tolongani a válasszal...
Yoda69
A 2006-os bekes tuntetok? Mirol beszel ez a geci?
A fideSS altal felbujtott csocselek probalta eroszakkal megdonteni az allamhatalmat.
Toby
@Cicero: Köszi, nem ugrott be a céllövöldés "hazaffy" neve !
human
Ez most azt jelenti, hogy a békésen tüntető tanárok örüljenek, hogy Orbán nem eresztette rájuk a rohamrendőröket? OK. Majd külön meg fogják köszönni ezt Orbánnak.

Erről jut eszembe a fideszbérenc választási bizottság elnökének mondata:
"Magyarországon egyáltalán nem nehéz népszavazást tartani, főleg azon országokhoz képest, ahol például nincs népszavazás"
Tényleg hisz csak gyakorlatilag nem lehet népszavazást tartani, de elméletileg igen. Na ugye, hogy nem vagyunk Észak-Korea.
egyvandor
GyF erőszakosan védte a hatalmat. Hm. Egyetlen elmarasztaló ítélet nem született a szembelövető mende-mondák és a jobbikosoknak szánt mondákon kívül, ami a futballhuligánok és egyéb alvilági figurák által veszélyeztetett alkotmányos rend fenntartásához szükséges lépéseket indokolatlanul meghaladta volna. GyF még csak gyilkosság miatt elítélt szőke feriket sem vetett be a Gorbán által feltüzelt és provokációs céllal cserben (lásd. a kemény mag mobil forgalma) hagyott tüntetők ellen.
Desischado
Mocsok féreg ez a nyitray! Majd mondtam, kit lövessen meg! És a másik, a fidesz mást sem tud, csak Gyurcsányozni! Nem unják még, vagy ennyire félnek?
Szókrakész
Pont Viktoréknak kéne kussolni.
Tudják ők nagyon jól, hogy ki is a Gergényi.
Nagy cimbik voltak.

Viktorkám!
Itt tanárok, értelmiségiek tüntettek, nem a B közép.
Itt nem lett vekkerszóra körbehugyozva, szarva a tér.
Itt nem lett direkt ráküldve a békés tömeg az B közép állatokra.
Itt nem volt páncélozott autó bekészítve, tudva, hogy gáz lesz.
Itt nem volt éppen aksis tank az utcán.

Ha hallgattál volna, ...
Toby
"Szombaton a magyar rendőrség szakszerűen biztosította a békés demonstrációt "

Nem szakadt bele, mert egy békés demonstrácó az így néz ki és nem a 2006-os, amikor a Deák-téri tüntetőket rávezették az Astóriánál tobzódó gennyekre a fidesznyikek.
eugen4402
Helló (F)idióták, ahol nincs rendbontás, ott miért kellene a rendőrségnek beavatkozni? Inkább köszönjétek meg a szervezőknek és a rendezőknek, hogy nem volt balhé. Persze, ha attól élveztek, akkor csak gyurcsányozzatok kedvetekre, most olvastam, hogy brit tudósok szerint napi három gyurcsányozástól megszűnik a hajhullás, sőt a kihullott fogak is újra kinőnek...
namihami
@eugen4402: És a Párt által előírt három gyerekhez (minimum 3) szükséges erekciót illetve fogamzóképességet is biztosítja. Persze csak KDNP-s átlagéletkor szerinti 80 éves korig.
Légyszives, ne légy feledékeny, mert most a népszaporulat is fontos. Tudod CSOK.
Hogy miből fizeti a törlesztést és tartja el a gyerekeket? Részletkérdés, kicsire nem adunk.
Mert ezek a gyerekek fogják biztosítani, hogy az új Békamenetben a "Gyurcsány, takarodj" jelszó örök életű maradjon.
eugen4402
@namihami: Félek, hogy a jövőbe láttál, és ez nem is nagy öröm. Bevillant egy kép: füstös, fekete felhők alatt lakótelepek és stadionok romjai között rongyos, ápolatlan csavargók tagolatlan hangokat üvöltve vadásznak majd néhány csontsovány kóbor kutyára, kátyúkkal borított utakon páncélozott gépkocsikban neofideszes újpolgárok suhannak a saját testőrséggel védett betonerődítményük udvarába. Otthon az asszony félénken kérdezi a ház urától: - Mondd jóuram, mi az a gyurcsány? Miért szidjátok egymást ezzel a furcsa szóval? Ugye engem nem fogsz soha legyurcsányozni...?
namihami
@eugen4402: Íme a boldog jövő, a derűs kilátások.
Egyébiránt, nem kutya, mert azt a kínaiak eszik, hanem macska, mert az olaszos kaja. És az olaszok mégiscsak európaiak és nem migráncsok.
Egyébiránt, addigra a "gyurcsány" mint negatív kifejezés fog élni a közbeszédben és mindenre, ami a akkori Fidesz-vezetőknek (természetesen a mostaniak leszármazottai lesznek) nem tetszik, használható lesz.
Egyébiránt: az asszonynak eszébe se fog jutni, hogy egyáltalán kérdést tehessen fel, mert azonnal életbe lép ellene a "Vakkomondor törvény" és a hozzá kapcsolódó egyéb retorziók.
namihami
Véletlenül lemaradt:
Amik a sokadszorra kibővített Alaptörvény, immár 23 154. oldalán lesznek megtalálhatók.
eugen4402
@namihami: Látod, ilyen foglalkozási ártalmakat okoz a látnoki munkakör.
Határozottan ideges lettem emiatt, kimentem, hogy teavizet forraljak, és közben teszteltem a jövőbeli nyelvújítási vívmányt. Odakinn fütyül a viharos szél, és bekérdeztem a kisunokámhoz: - hallod, milyen gyurcsány idő van..? Nagy, kerek szemekkel nézett rám, és irgalomért könyörgött... :-)))
eszegfu
@namihami: @eugen4402: Rendben van Gyermekeim! Mától Ti vagytok a magyar nemzeti filmügyi biztosok...Vajna majd megy EP képviselőnek! :)))
namihami
@eugen4402: Ez is csak a Te elrontott , erősen liberális nevelésed hibája.
Mikor fogod végre a való életre nevelni azt a gyereket?
Hogyan lesz az a gyerek tökéletes, 8 osztályt (jó esetben) végzett hűséges Fidesz-rabszolga, ha ilyen alapjaiban elrontott már a nevelés kezdete is?
Még a végén érettségizni, horribile dictu egyetemre is menne! Hát még mi nem kéne annak a gyereknek?
Figyelj oda, mert most olvastam, hogy ennél kisebb dologért is feljelentett a Fidesz. (Álláshalmoző és 6 fizetése van valamelyik Jobbikos polginak. Na de ilyet-felháborító. bezzeg náluk ilyen elő se fordul. Na de ez csak egy mellékszál.)
Egyébként jó neked, már én is kibírnék egy-két unokát.
eugen4402
@eszegfu: Részemről oké, de csak egy feltétellel: ha Te is beszállsz. Mert hát nem árt, ha van egy hozzáértő is a csapatban...:-)))
preparátor
Bizony, hogy a gyurcsányi éra alatt lőttek ki szemeket és kardlapoztak meg ártatlan járókelőket! Ezért még felelnie kell Gyurcsánynak!
namihami
@eszegfu: Oké, részemről áll a zászló. De ugye a Timit és családját nem kell a kinevezés mellé átvenni?
Mert ha ez feltétel, akkor inkább a közmunka.
namihami
@preparátor: Te hiányoztál közénk. Jó ha akad egy barátságos és IGAZ!!! hang.
eszegfu
@eugen4402: Igazán megtisztelő, hogy befogadtok a csapatba...hozzáértésem pontosan annyi, mint a manapság "pozicionált" embereké, vagyis egyenlő a O-val... tehát gond egy szál sincs!:)))
eszegfu
@namihami: Húúúúúúúú, "azanyját"! Ezt kifelejtettem a számitásból! Bocs., de akkor majd legközelebb... ha mindenkit el tudunk látni "munkával"!:))
zöldszem
@preparátor: Bameg 6 éve a Fidesz-é a hatalom, érted? hat éve! Hatalmában tartja a NAV-ot, a bíróságot, a rendőrséget... és, egy rohadt gyorshajtást nem sikerült Gyurcsányra ráverni!
eugen4402
@namihami: Szeretnél már egy-két unokát? Egy kis türelemre lesz szükséged, és kívánságod teljesülni fog...(Mert a türelem unokát terem). Én éppen a középső unokámat rémítettem az előbb falfehérre, aki most éppen influenzával viaskodik, és talán sikerült megnyugtatnom, hogy nem tört rám a 19. idegösszeroppanás. Továbbra is légy jó, és meglátod meglesz az az unoka, mert minden jótett elnyeri méltó büntetését...:-)))
eszegfu
@zöldszem: Kiegészitlek... 9 év 8 hónapja történténtekkel jönnek elő a mostani tüntetés kapcsán!!
silber13
@preparátor: Dehogynem lehet! Bár véleménynek felettébb silány, viszont jellemző rád!
zöldszem
@eszegfu: Tehetetlenek!!Nincs az a szar mennyiség, amit ne tudnának másra kenni!!
Láthatjuk napok óta mi megy, Bencsik elvtárs komcsizik, Pestisrácok Sorosoznak, Kosa MSZP-zik, Pósa pofátlanul pofázik, kisvuk akarom mondani, @preparátor:Gyurcsányozik.
Mindezt azért mert kritizálni merik a mostani kormány intézkedéseit.
eszegfu
@zöldszem: Igazad lehet... toporognak, egy helyben állnak... igy még mindig Gyurcsánynál tartanak, akármi is történik!
zöldszem
@preparátor: Koholt vádak?? A függöny mögé bujkáló pávatáncos, úgy fél Gyurcsánytól, mint ördög a tömjén füsttől. Ez nem új keletű már 1989 -ben is igy nyilatkozott Orbán.
- Egyetlen ember van a KISZ-esek közül, akit én ismerek, akit komolyan kell venni, ha az ember tárgyal vele, mert az próbára teszi az ember képességeit, ...az a Gyurcsány nevű ember
preparátor
@zöldszem: Orbán fél? Ne kacagtass! Még a Jobbik is megelőzte a ballibsiket!
zöldszem
@eszegfu: Ennyire telik tőlük. Csak ez már beteges!
Gyurcsányt ezek tartják életbe, azon sem csodálkoznék, ha ezek fizetést is adnának ezért Gyurcsánynak!
eszegfu
@zöldszem: Nagy ötlet az utolsó mondatod 2. része!:))
eszegfu
@preparátor: Komolyan kérdezem és ne ballibsizzél: szerinted mi az oka annak, hogy ennyi idő elteltével szinte minden mai eseményt Gyurcsányra "vezetnek" vissza?!
zöldszem
@preparátor: Hogy jön ide, a pártok népszerűsége?Orbán mindig mindenkitől fél! Állandó szabadság harcot vív!! Képes egy ellenzéki kérdés elől a függöny mögé bújni!!!-:))))
Terroristákat vizionál! Körbe veszi magát a TEK-el! Még Brüsszelbe is golyóálló mellénybe testőrökkel körül véve mer sajtónyilatkozatot adni. Nemhogy fél, egyenesen retteg!
preparátor
@eszegfu: Egyszerű. Ki lövetett bele a tömegbe? Ki kardlapoztatott? Ki hazudott éjjel, meg nappal?
eszegfu
@preparátor: Na ne butálkodj! Ennyi erővel lehetne hibáztatni mondjuk 1526-ban az erdélyi seregeket, akik nem siettek II. Lajos segitségére a törökök ellen, igy pillanatok alatt számunkra a törökök győzelme 150 éves uralmat jelentett! Ez nem az igazi magyarázat... ezek csupán "szállóigeként" fennmaradt dolgok és mint ilyen nem a teljes igazságot tartalmazzák, mert vesznek el belőle és tesznek is hozzá. Főleg nem a Tiéd! Én nem azt mondom, hogy fél O.V. Gyurcsánytól, de valamiért tart tőle, hiszen, ha nem igy lenne, akkor nem kerülne állandóan "teritékre"... indifferens lenne mindenben, annál is inkább: semmi, de semmi beleszólása nincs immár 6 éve semmibe és azt is lehet tudni, hogy mindenben egyedül a Fidesz, ill. O.V. dönt...hiába a klf. pártok képviselete a parlamentben. Ha valaki érdektelen számomra, akár üzletileg, akár emberileg, vagy politikailag, akkor én azt levegőnek nézem... nem vagyok mazohista, hogy állandóan a "rosszra" gondoljak... ugy, mint O.V. Gyurcsányra.
preparátor
@eszegfu: A tények makacs dolgok. Gyurcsányt szerintem a 2006-os terrorért felelősség terheli. És Gergényit is! Meg azokat a rendőri vezetőket, akik a tömegre usztították az azonosító nélküli terroristákatr. Azonosító nélkül nem rendőr a rendőr!
Dr. Felipe
A Szabad Nép jelenti.

"A Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleményében rámutatott: Gyurcsány Ferenc a törvényeket és a rendészeti minisztériumot megkerülve, közvetlenül utasította a rendőrséget a békés tüntetők megveretésére, a tömegbe lövetésre. A rendőrség erőszakot, gumilövedékeket, gumibotot, bilincset, könnygázt, vízágyút, lovas rendőröket, viperát vetett be a békésen az 1956-os forradalom 50. évfordulójára emlékezők ellen – emlékeztettek."

Hát valóban kurva békés tüntetők voltak ám elvtársak. Még örömtüzeket is gyújtottak a tv- székházban meg Baló György autójában. Amúgy a macskaköveket csak a forgószél kapta fel, a kukákat is csak a tornádó borította fel, az Erzsébet hídon is csak a Duna emelt barikádot mikor kiöntött, a 200 rendőr is csak azért sebesült meg mert nem volt rajtuk azonosító szám.
Mert amúgy az ünneplő tömeg békés volt mint egy birkanyáj.

Bezzeg a tanárok, azok aztán csak balhézni akarnak elvtársak. Kockás ingben, borostásan grasszálnak az utcákon.
Hiába rendeltük meg az esőt elvtársak, azok nem átallottak esernyő alá bújni és úgy folytatták aknamunkájukat a "nemzeti együtt lopva kurmányzás rendszere ellen."
De mi lelepleztük őket elvtársak. Ők nem is tanárok elvtársak, hanem idegen erők és a bukott baloldal által felbérelt soros bérencek elvtársak, akik rárontanak a nemzetre elvtársak és nem átallanak 18% os béremelést követelni mikor Magyarország jobban teljesít.
Hát ezt a pofátlanságot elvtársak, járni jár csak nem jut elvtársak, tessék hazamenni.

Szorgos népünk győzni fog. Éljen pártunk és kurmányunk, éljen a csuti g..i elvtárs a magyar sport nagy barátja.

Hajrá Csepel.
Slade
@preparátor: és azt a patkányt aki a csőcseléket felbujtotta törésre zúzásra, utána meg koszos gyáva féreg módjára páncélautóba bújva elsunnyogott, azt milyen felelősség terheli?
preparátor
@Slade: A Gyurcsány hazudozásán felháborodott tüntetőket szidod, a terrorista férgek helyett? Bravó! Na ezért nem kerültök többé a hatalom közelébe!
eszegfu
@preparátor: Ha a tényeknél tartunk, akkor miért mondta mindezekről Nyitrai András fideszes megyei elnök, hogy ő bizony lövetett volna a tömegre, ezzel védte volna meg a rendőröket... na nem pontosan ezekkel a szavakkal, de a lényege ez volt. Ez is tény:
2015. okt. 29-én Gergényit + 1 társát "megrovásban", mig a többi, össz. 12 emberrel szemben ejtette a vádakat... és ez most, Fideszes kormányzás alatt történt! Ezek a tények is "makacs" dolgok... nem?!
preparátor
@eszegfu: Fideszesek között nem lehet hülye?
Én láttam a tv-ben, ahogy földön fekvő embereket rugdostak a rendőrnek öltözöttek.
Slade
@preparátor: én még soha nem kerültem a hatalom közelébe te nagyon egyszerű, és nem is áll szándékomban, hogy patkányok közé keveredjek. A terrorista férgeket szidom, akiket a gyáva gátlástalan hazug senkiházi vezéred uszított a rendbontásra. Sajnos olcsón megúszták a rohadékok.
preparátor
@Slade: Gondolkodj, nem nehéz! Azok a tüntetők, akik rongáltak, világos, hogy büntit érdemelnek. És azok akik mindenkit megvertek?
Ha nem ilyen brutálisak, lehet Gyurcsány a Dunában végzi!
eszegfu
@preparátor: Ez megint uj számomra... lehet a Fideszesek között hülye?! Amit Te láttál a TV-ben, azt nyilván más is látta, sőt a biróság is... vajon miért lett ilyen itélet?! Jaj, most olvasom, hogy már nem a "gyurcsányista rendőrök", hanem a "rendőrnek öltözöttek" -- kölcsönzőből vették ki a ruhájukat? vagy mire is gondolsz? --bántalmazták az ottani igen szelid, csendes embereket. Ez érdekes: u.azt a TV felvételeket láttuk mindannyian, Te mégis egészen mást láttál, mint, amit én.
preparátor
@eszegfu: Egy rendőr nem sérthet törvényt, különben nem rendőr.
Slade
@preparátor: Nagyon szívesen látnám gyurcsányt a Dunában orbánnal együtt.
eszegfu
@preparátor: Már bocsánat, de most ez a "kinyilatkoztatásod" mire válasz? Előzőekben azt irod, hogy láttad, amikor "rendőrnek öltözöttek" verték a földön fekvőket...tehát nem a rendőrők tették, igy nem sértehettek törvényt sem. Kár "rébuszokban" irnod... csak a tények zavarnak, pedig ugye a "tények makacs dolgok". Részemről itt a vége... pedig szeretek beszélgetni... de ez a "rövidlátásod" igen zavar... aztán meg "terelsz", nem a lényegre válaszolsz, mint pl. felmentette a biróság a rendőri vezetőket vagy sem... További kellemes estét!
verum
Hogy nem rogy rá a magas ég!!!
Ezekre már nem is érdemes reagálni annak, aki itt él. Az úgyis tudja az igazságot. Vagy emlékszik rá, vagy elhazudja.
namihami
@preparátor: Na mivel csak most sikerült gép közelbe kerülni.
Tehát, ugorjunk neki:
1., Kardlapozás és szemkilövetés.
Légyszives, áruld már el nekem, hogy mi is volt az oka annak a "kardlapozásnak és szemkilövésnek"?
Csak nem az, hogy a elhangzó beszéd után beugrott a Gazdi a páncél Mercibe és elhúzta a belét. De előtte még gondosan abba az irányba küldte a rajongóit, amerre az általa már jó előre felheccelt "szabadságharcosok" (csürhe) előre hangolt egy jó kis balhéra. Arra a balhéra, ami csak a beszéd után 1,5 órával kezdődött. A rendőrök felszólították a tömeget, hogy menjen haza.
Kérdem Tőled: Ha a rendőr felszólít, hogy menj haza, akkor neked mi a teendőd? Húzni a bánatba. Utána tehet panaszt tenni, de az intézkedést kötelező betartani és BETARTATNI.
Ugyanez igaz arra a kismamára és a gyerekkocsiban levő 1/2 éves babára is, akinek volt pofája panaszkodni, mert Őt "atrocitás" érte. Sőt, rájuk még sokkal fokozottabban, már csak a gyerek miatt is.
2., Miért is volt feltétlen szükség egy olyan helyre meghírdetni egy , szándékosan lázító beszédet, ahol előre figyelmeztettek, hogy baj lehet a hely zártsága miatt. Nem gondolod, hogy az pontosan ez volt a legdöntőbb szempont ?
3., Miért lepődsz meg a rendőrök "erőszakos" magatartásán, amikor nemrégen a kollégáikat, barátaikat terrorizálta a feldühített csőcselék a Tv-székház előtt. Én például bizonyos fokig még meg is tudom őket érteni, amikor szétcsaptak a "békés felvonulók" között. Ahol ugye érthető, hogy nem tud különbséget tenni az intézkedés alatt.
És végül: A Gyurcsányt nem kell szeretni, szeretni a családodat, barátaidat, stb. kell, de a baj nálatok az, hogy a Gazda igehírdetése számotokra több, mintha a szószékről hangzana el és vakon követitek. Néha van egy olyan érzésem, hogy akad egy-egy tiszta pillanatotok, de ezt a reményemet a megnyilatkozásaitok hamar derékba töri.
SAJNOS.
Hosszú voltam, bocs.
silber13
@preparátor: felháborodott tömeg??:-))) Fenét, a csúti hájpacni által felbújtott tömeg csinálta, ő meg farkát behúzva menekült. Kósa is elismerte, hogy puccsot akartak! De te biztosan ott voltál, ha ilyen pontosan tudod!:-))))
eugen4402
@silber13: Már megszokhattad, hogy mélyen tisztelt fórumtársaink között néha van olyan, aki elhibázza az idegen eredetű szavak használatát. Ugyanis a preparátor nem szinonimája a provokátornak...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.