A közelmúltban 10 Srí Lanka-i bukkant fel a Maros-hídnál, a Fidesz szerint itt is olyan krízishelyzet alakul ki, mint a déli határszakaszon. – Szeretnénk, ha a makói térség védelme érdekében mielőbb megépülne a műszaki határzár a hármas határtól egészen a Marosig, vagy ha szükséges, még tovább – jelentette be a makói képviselő-testület Fidesz- frakciója nevében kedden Czirbus Gábor alpolgármester, a párt helyi elnöke. Elmondta: miután a közelmúltban 10 Srí Lankáról érkezett migráns bukkant fel a Maros-hídnál, reális a veszély, hogy itt is olyan krízishelyzet alakul ki, mint a déli határszakaszon a kerítés megépítése előtt. Ezért rendkívüli testületi ülés összehívását is kérik Farkas Éva Erzsébet polgármestertől.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szűkebb régiónkban is reális a veszély, hogy idióták kerültek felelős beosztásba! Ismerve Makó fekvését, tudva, hogy a Maros folyó természetes "kerítés", kíváncsi leszek, mégis hová építenek ezek a félkegyelműek védőerődöt!!
Kutyuska
Akkor most megvédte Orbán az országot vagy nem. Ezt mantrázza minden fideszes, hogy az egyetlen ország vagyunk, aki meg tudta védeni a határait.
Dr. Felipe
Mert rá volt írva a homlokukra hogy made in Srí-Lanka elvtársak? Mind a tíznek elvtársak? Hát ez valóban reális veszély elvtársak, azonnal kerítést legalább 9 milliárdért elvtársak. Ne aprózzuk el elvtársak. Még nem ért körbe a kerítés elvtársak. Hajrá elvtársak, dologra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.