Ingyen kapta meg a lakodalmára a Szépművészeti Múzeumot Habony Árpád. Úgy fogalmaztak: a múzeum támogatottságának erősítése érdekében szokták ingyen kiadni az épületet.

A múzeum főigazgatója hétfőn ismerte el, hogy ő volt Habony esküvői tanúja. Baán László később 300 millió forint értékben festményeket adott kölcsön Habony testvére és üzlettársa cégének. Ezek egy olyan lakásba kerültek, ahol a tanácsadó is rendszeresen megfordult. Az MSZP szerint Baán Lászlónak le kellene mondania.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És milyen biztonsági ellenőrzés előzte meg a luxuslagzit? Listának kell lenni róla, hogy kik vettek részt a luxuslagzin a vendégektől kezdve a járókelőket megverő vőlegényen át egészen a kiszolgáló személyzetig. Ha nincs ilyen lista, akkor egy-két eltűnt mobil esetén milyen lista alapján vesznek DNS mintát? A másik, hogy ki engedélyezte ezt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Szép gesztus ám ez elvtársak.

A hajléktalan, nincstelen, "annyitisér" takonyárpinak megengedték hogy a szépművészetiben ingyen, a rongyot rázva esküdjön örök hűséget a szent koronának. Úgyis hozzánőtt már a hosszú évek alatt.
Sacra Corona.
Toby
Remélem temetésre is ingyen kapják meg ravatalozónak !
human
És milyen biztonsági ellenőrzés előzte meg a luxuslagzit? Listának kell lenni róla, hogy kik vettek részt a luxuslagzin a vendégektől kezdve a járókelőket megverő vőlegényen át egészen a kiszolgáló személyzetig. Ha nincs ilyen lista, akkor egy-két eltűnt mobil esetén milyen lista alapján vesznek DNS mintát? A másik, hogy ki engedélyezte ezt?
nyanya001
@Toby: Az összes hozzá hasonló csirkefogó !
JAJMÁR
Mit képzel magáról ez az ember, kicsoda ő? Egyáltalán, miféle "buli" tartható ott, ahol az ember az alkotók és a művészetek iránt is tisztelettel lép be?
Nekem olyan érzésem van, hogy meggyalázták a művészetet.

Ez nem kérdés, hogy ingyen, vagy pénzért ki lehet-e adni a Szépművészeti Múzeumot esküvők tartására! Nem pénzkérdés! A baromarcúakat egyáltalán nem engedném be többet oda.

(Eszembe jutott egy eset, amikor paprikáskrumplit főztünk gyerekekkel a Népligetben, és kb. 300 bográcsban rotyogott az étel, és ennyi tűz égett egyszerre. A vasúti kedvezmény pedig úgy járt, ha múzeumot is látogat a csapat, és mi beírtuk a Szépművészetit, és a hazaút előtt be is akartunk menni. Nem engedtek. A bélyegzőt megkaptuk anélkül is.
Csak itthon jöttem rá, hogy nagyon erős füstszagunk volt, és persze minden 2. gyerek barna bőrű is :)
De elismertem, tényleg nem a múzeumhoz méltón voltunk öltözve.
Most így utólag, a habonyos önteltséget látva, mégis föl vagyok háborodva emiatt, mert az a csapat sokkal méltóbb volt oda belépni.
pbalage
Csak jól kell vitrint dicsérni, aztán sínen van minden. Esetleg buzulás is lehet még.
Én az Országházat szeretném kikölcsönözni pár napra, tartanék ott egy rendes bulit,
megmutatnám a csávóknak, hogy mulat egy igazi magyar,
nem úgy, mint az a narancssárgára festett félázsiai típusú fostalicska hamisítvány,
amelyik épp most szeleteli a felcsúti házikolbászt Putyin elvtárssal.
RonaGyuri
Én nem értem miért vagytok így kiakadva; Ez egy szép és kerek ars poetica a liget-biztostól. az ócska lihegő pártkatonává züllött szakembertől!
human
4 éve 2 indexes újságírtó énekelt és táncolt a Parlamentben. Őket kitiltották.
9:13-tól látható az a bizonyos ok, amiért kitiltották őket:
index.hu/video/2011/12/20/boldog_karacsonyt_magyar_demokracia/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201602
colibri
@RonaGyuri: Pontosan ez a lényeg! Hogy kinek volt esküvői tanuja, az magánügy. A többi már visszaélés, sőt korrupció! A liget-biztos pedig valóban egy pártkatonává züllött szakember. És Orbán udvartartásában csak ilyenek vannak, mert akinek kifordult a gyomra, lsd. Mellár, Ángyán, azok időben kifordultak a sleppből. Ha lenne némi önérzete, Baán lemondana.
1magyar
Egyáltalán milyen parasztnak jut eszébe múzeumban esküvőt tartani? Jobb ötlet lett volna a Kerepesi úti temetőben.
dr. prédikátor
Én meg az országházban akarok esküvőt tartani!!!
Clavigo
@dr. prédikátor: Én meg a fölsőcsutkai stadionban...Náágy a chálád..:) :) :)
coni
Ha igazán jó barátja lett volna Baán Habonynak, nem a múzeomot adja ingyen (mivel nem az övé) hanem lebeszéli a ficsúr-celeb házasságról
papa.49
Nem tudom ki ez a pacák, a múzeum igazgató, de mint ember egy nagy dupla nulla csupán!!!
human
@papa.49: Mindenki aki egy ilyen aljas embert, mint Habony a barátjának mond az egy nulla. Milyen emberek ezek? Vagy ahogy Hofi mondta. "Pénzért? Szopok, nyalok, gombot varrok."
eugen4402
Azért egy kicsit töprengjetek el ezen az eseten. A miniszterelnök nem ismeri a jóembert, még a fizetési listán se szerepel, de mindenhova szabad bejárása van.
"Asszem", valamilyen valóságos belső titkos tanácsos lehet. (Top secret).
És ha nagyon akarna, akkor nem csak lagzit, hanem akár 60 tehenet is tarthatna a Múzeumban, senkinek semmi köze hozzá...
human
@dr. prédikátor: Ahhoz össze kellene házasodnod Habonnyal. Ezt te szerintem több okból sem akarnád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.