Az államtitkár szerint "az Új Nemzedék Központ az Egyesült Királyságban élő magyaroknak kíván további kapcsolatteremtési lehetőséget teremteni Magyarországgal. " Megnyitotta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az első külföldi Új Nemzedék Központot Londonban. Novák szerint "a program egyik fő célja a magyar tehetségek támogatása, és a londoni iroda megnyitásával a tárca az Egyesült Királyságban élő magyaroknak kíván további kapcsolatteremtési lehetőséget teremteni Magyarországgal. " Az államtitkár szerint "ez egy izgalmas kísérlet", és már az eddigi visszajelzések óriási igényt jeleznek. Novák Katalin szerint az Egyesült Királyságban élő magyar fiatalokat a kormány nagyon fontos erőforrásnak tekinti, és ha sikeresek a saját területükön, akkor munkájukból és tehetségükből Magyarország is profitál. Hogy hogyan, arról nem beszélt az államtitkár. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remenykedik az allam,... Tegye,... De ne az otthonmaradott szegeny adofizetok penzebol...
Nana, hogy semmit nem tudott mondani a "magyarok otthon fognak majd profitalni ebbol " cimu sejtelmes kifejezesre...Hulye tyuk...

Csak aztan ugyanilyen szivelyes legyen a kormany az angliai fiatalokkal akkor is, amikor a 2018-as szavazasra kerul a sor... Mert ha megint megnehezitik a szavazast, megszivatjak a kintieket, akkor vegleg elveszitik ezeket a fiatalokat, hulyek...
pbalage
@karma1: szerintem lehet "véletlenül" betörik majd az ablaka, ha ezt a helyet megtalálják a kinti magyarok. Ugyanis a konkrét címet eddig még nem sikerült kinyomozniuk.
karma1
@pbalage: De minden elvi segitseget megkapnak majd, nem? Ennyi nem eleg?
pbalage
@karma1: az van, hogy nem akarnak hazajönni, vágod? Inkább olyanokat dumálnak itt nekem, hogy az a szemét (nem is tudom kire gondolhatnak) még ott is utánuk akar nyúlni.
karma1
@pbalage: Csillagom, ne kapd fol a vizet, majd legfeljebb az a 10 elmegy , akik amugy mar hazajottek a Gyere Haza Fiatal 100 millas programjara... (Azt csak egy kis karorommel varom, hogy oket hogy szivatja meg a kormany, de akkor sajna csak annyi lesz a megjegyzesem: hogy ezt en tudtam elore...Mert hogy meg lesznek szivatva, az teljesen tuti, csak meg az a kerdes, hogy hogyan...:)
pbalage
@karma1: á, semmiképp... én mindössze csak annyit gondoltam erről, hogy vajon amikor Árpád vezér átkelt a Kárpátokon, akkor a donkanyari ősmagyar Mukfurc nevű törzsi vezető (ő egy ilyen otthon maradt diktátor a képzeletemben, nagy disznó hassal), hogy gyertek haza makkancsok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.