"Oroszország nem ellensége, hanem hasznos partnere Magyarországnak" – ezzel a felütéssel posztolt moszkvai fényképeket Orbán Viktor csütörtök reggel a Facebookon.

Orbán a Facebookon nyalt be Putyinnak

A Putyin-simogatás gőzerővel folyik az állami médiában is. Korábban Kovács Zoltán kormányszóvivő közölte, hogy az orosz-magyar kapcsolatokon sok magyar ember munkahelye múlik, és ki kell engedni Putyint a Krím elfoglalása miatti szorításból:

A kormányszóvivő közlése szerint a magyar álláspont az, hogy nem csupán az Európai Uniónak, de a teljes nemzetközi közösségnek is elemi érdeke, hogy az orosz-uniós viszony minél előbb normalizálódjon.

Orbán a Facebookon nyalt be Putyinnak

A korábban azt is elmondta, hogy álláspontjuk szerint

Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök új eredményeket ért el szerdai megbeszélésén, ami azt mutatja, jó irányba haladnak a magyar-orosz kapcsolatok.

 Orbán a Facebookon nyalt be Putyinnak

Kovács Zoltán az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában úgy fogalmazott, Magyarország tiszteletben tartja az Európai Unió Oroszországgal szembeni szankcióit, emellett azonban meg kell keresni annak a lehetőségeit, hogy miként növelhető a kölcsönös kereskedelem mértéke a keleti állammal.

Orbán a Facebookon nyalt be Putyinnak

Magyarország együttműködése Oroszországgal sok szempontból stratégiai, ezért erősíteni kell azt – emelte ki Kovács, hozzátéve: a magyar gazdaság legalább kétharmad részben még mindig függ az orosz gáztól és olajtól.

Orbán a Facebookon nyalt be Putyinnak

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Hogy van Mars ki ruszki?
Talán elfelejtették a fiúk ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nola
„Európában, bizony, elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni” – mutatott rá Orbán Viktor. (2007-ben...)
2007-2010.orbanviktor.hu/hirek_list.php?item=150
eugen4402
Csak gratulálhatunk Kovács Z. kormányszóvívőnek (is), aki kiemelte, hogy az orosz-magyar kapcsolatokon sok magyar ember munkahelye múlik.
Tényleg olyan sok, hogy azért érdemes kockáztatni a német-magyar kapcsolatokat? Mert mintha azon is múlna néhány magyar ember (család) megélhetése...
papa.49
@eugen4402: Talán kicsivel több is, mint a ruszkikkal kapcsolatosan...
papa.49
Ha berágnak a németek és elhúzzák innen a csíkok több tízezer munkahelyet veszít az ország, erre nem gondol a hazugovics???Egy szájjal nem lehet egyszerre hideget, és meleget is fújni...
eugen4402
@papa.49: Pedig a számszerű eredményhez még sorba se kellene állítani a szóbanforgó magyarembereket, hogy egyenként megszámolják...
- Az a helyzet, hogy vannak népek, akik gondolnak a holnapra,
- Vannak olyanok is, akik csak a mának élnek,
- És sajnos olyanok is, akik csak másodpercekben gondolkoznak, az adott pillanat túlélése a céljuk, minden mást annak rendelnek alá.
Butautáló
@papa.49: Én ezt lóval meg seggel ismertem, de ez sem rossz! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.