Magyar Bálint könyvének angol változatát bemutatták az Európai Parlamentben. Meglepő volt a magyar polip receptje. Brüsszelben nem feltétlenül voltak tisztában azzal, hogy a putyini modellre épülő magyar „piramisjáték” (a politikai és gazdasági hatalom korrupt egysége) csak azért működik, mert az EU finanszírozza. A Klubrádió beszámolója szerint Magyar Bálint szociológus és az alkotmányjogász Lattmann Tamás előadásában a hallgatóság rendszerleírást, szemléltető oktatást kapott arról, hogy a rendszer hátterében kizárólag a pénz, a vagyon megszerzésének és a hatalom minden áron való megtartásának szándéka áll, nem egy ideológia. A brüsszeli tudósító szerint Jozef Weidenholzer, a szocialista frakció osztrák elnökhelyettese azt mondta: meglepte, amit hallott.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha csak az volna a mostani ellenzek legnagyobb hianyossaga, hogy nem tudja megnevezni az allam politikajat, es ezaltal nem is tud ellene hatekonyan harcolni - ez a legkisebb hianyossaga az ellenzeki partoknak.

Maffia allam, Don Padre orban godfather-rel az elen, oszt jonapot...
(Az ellenzekiek meg uljenek be a moziba, nezzek meg a Keresztapa trilogiat, oszt mindent megtudhatnak a magyar allam jelenlegi mukodeserol...)
karma1
Az viszont kulon baj, hogy az Unio ugy szorja a penzt a feneketlen magyar kutba, hogy nem veszi a faradsagot meg arra sem, hogy neha megnezze, mire koltik az unios hiteleket...

Mar regen kezo van arra, hogy most kezdjek el szamonkerni orbanon a zse't...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.