Áldatlan állapot. Magyarországon minden ötödik pár meddőségi problémákkal küzd. A férfiak meddősége miatt gyermektelen párok és a gyerekre vágyó egyedülálló nők a csodán kívül a spermabankokban bízhattak – amíg a családbarát kormány szét nem verte az éveken át jól működő rendszert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Na tessék mert ő megérdemli a gecik támadását is... orbánteknős vezényli őket! A várbunkerben tartja,a várbazárban árulja,a sajátjai végtermékét tükröspusztára száműzi,a másét kibaxxa ANGLIÁBA MOSOGATNI A DOKTORIJÁVAL EGYÜTT is, A TÖBBI MAGYAR A KERÍTÉSLUKAT IS DUGHATJA INGYÉ ha befizeti a zadót a vajnatimi-habrongyárpi segíjére és a fociakadémijájára-mert azok titkoltan,de kasztráltak!-LÉNYEG A MIGRIK MENNYENEK HAZA-NE BAXÁK KI A FIDIKET AZ ANGYALCSINÁLÓ PÖCSVAKARÁSAIBÓL!!----ÉS MIT SZÓL EZHEZ A PÁPA!!!
Gyuri Géderről
Van egy - két sperma, lásd Simicska után szabadon, akiket a banki körülmények között, szigorú őrizet alatt kellene tartani.
papa.49
A végén még kötelezővé teszik a fütyisz g..ik használatát)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.