A ma délelőtt folyamán első alkalommal ülésezett Dunaújváros önkormányzati közgyűlése azóta, hogy február 9-én emberölés megalapozott gyanújával tartóztatták le Gál Rolandot, Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét. A Demokratikus Koalíció ma azt javasolta a közgyűlésnek, hogy Gál Rolandot fosszák meg minden önkormányzati bizottsági tagságától, többek között a város közbiztonsági tanácsnoki székétől. A dunaújvárosi Fidesz leszavazta a javaslatot, és úgy döntött: továbbra is a korábban magánokirat-hamisításért és rongálásért elmarasztalt, most gyilkossággal gyanúsított fideszes feleljen a közbiztonságért Dunaújvárosban. A Demokratikus Koalíció szerint gyomorforgató, hogy a Fidesz egy gyilkossággal gyanúsított képviselőre bízza a város közbiztonságát, a dunaújvárosiakkal megfizettetve Gál Roland „tiszteletdíját”. A DK szerint Cserna Gábor polgármester elárulta a dunaújvárosiakat a gyilkossággal gyanúsított Gál Roland pozícióban tartásával. Besztercei Zsolt A DK...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Már a közirat hamisításért le kellett volna váltani. Vajon a város polgárainak mi erről a véleménye? Mert ugye a Csányiféle üzem meg építése ellen tudtak tüntetni.
Lepényleső
A fidesz tagság még a tíz parancsolatot is felülírja? Itt már bűnözni sem bűn,csak kormány-
párti legyél,- hűn?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.