Még el sem feledhettük a „kormány” holokauszt-emlékévét, itt az új, a szervezet számára a tavalyinál többet ígérő „biznisz”, az ’56-os emlékév. Akik – mint a magam korabeliek – egykor megtanultak sorok között olvasni, pontosan értik: az ’56-ra való „emlékezésben” sem számíthatnak a „kormánytól” semmi jóra. Szokása szerint kisajátítja majd – újra – ’56-ot is, ahogy mindent: ehhez létrehozta¹ a maga számára szükséges apparátust, intézményhálózatot. Nem hiszem, hogy értelmes és tisztességes ember bármiben is közösséget vállalhatna ezzel a hatalommal és holdudvarával – s különösen az „emlékezetpolitikában” nem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ha forradalmi emlékév, akkor tisztességgel meg kell ünnepelni!
karma1
Kivancsian varom, hogy orban es a sleppje vajon melyik banankoztarsasagba fog elutazni oktober 22-en delelott, atadni a helyi tollfoszto kozpont munkasszallojanak futheto kazanhazat...

A nagy nemzeti unnepeinkre valahogy mindig talalnak valamilyen surgos elfoglaltsagot politikai nagyjaink...

Nyugi, iden sem lesz maskepp...:o(((
lampa laz
... és akkor ünnepélyesen visszavonulnak az oroszok.
RonaGyuri
Tessenek mondnai a Huggyos Józsiék is ünnepelnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.