Megtalálta a hírértéket a Magyar Idők propagandalap a "kockás inges támogatásban": több szülő állítólag az újsághoz fordult, mert gyermekét "verbális inzultus érte" pedagógusok részéről, amiért nem viselt kockás inget pénteken.

Egy nem hivatkozott Facebook-oldalon egy budai középiskolába járó diák szülője állítólag arról posztolt: gyerekét a tanárok közül néhányan leszólták.

Tegnap volt az iskolákban ez a kockás inges nap. Voltak gyerekek, akik nem kockás ingben mentek suliba. A tanárok közül néhányan leszólták őket, mi az, ti fideszesek vagytok, illetve aki értelmes, az kockás ingben jött iskolába és hasonló inzultusok érték őket.

Eddig én nem szóltam semmit, mert az ember tart a bosszútól a tanárok egy részétől. Ebben az iskolában szinte állandó a politizálás az órákon, a kormány csesztetése, beszólongatások. Ez még akkor is zavarna, ha történetesen más kormányozna. (…) Baromira nem tetszik, hogy órán politizálnak, ami ellen demonstrálnak, ők maguk testesítik meg, ti. a más véleményének az el nem fogadását… Miért kell a gyerekeket bevonni ebbe?

- írta a szülő a Facebookon a Magyar Idők szerint.

A lap emlékeztet: a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) kisokost állított össze a tiltakozáshoz a tanároknak és a szülőknek. Ebből is kiderül, hogy a köznevelésben dolgozók felelősek a diá­kok, szülők jogainak betartásáért, az intézményfenntartónak pedig joga ellenőrizni, hogy ezt nem sértik-e a tiltakozások. A következő nagy tiltakozási hullám február 29-én várható: több intézmény és tanár is arra kérte a szülőket, ne engedjék iskolába gyerekeiket. 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Húbazze, súlyos ez a magyaridők. Az említett cikk miatt kattintottam oda, aztán rövid lapozás után ebbe futottam:
magyaridok.hu/velemeny/szakpolitikusok-uralma-es-az-ellenzek-szinvonala-394966/
Hijjnye. Nem tudom, mit szívhat az ipse (mármint Orbán fütyijén kívül).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Dr. Felipe: 14:47 Néha már azt gondolom, hogy szeretnek "sz@pni", és hagyni kellene őket a csudába :-D
(Nagyot nem változna a kedvtelésük egy hatalomváltásnál, folytatnák...)
Eriksson
@Horizont: Senki nem örül, ha tévedik. de ha tévedik, szívesen veszi, ha jól tévedik.
Várjuk ki a végét.
Toby
Miért gondolom azt, hogy erősen meseszagú ez a "szülői felhábori" ? Ma, amikor nemigazán tudni, hogy melyik csemete szülője karámtag, majd pont egy pedagógus lesz az, aki beszól a csemetének !
A "szülő" véletlenül nem karámtag ? Amúgy a fészbukon még az iskolákat is szokás megjelölni, de ez most valamiért elmaradt, talán, hogy ne lehessen utána járni ?
Desischado
Szerintem is kamu az egész. Toby véleményét osztom. Ki az a hülye pedagógus, aki a mostani helyzetben támadási felületet kínálna?
dr lópicigáspár
Az óvodákban egypár óvónő szerette volna, hogyha a kisgyerekeken kockás ing van.
Papuska1
Nagyon jó! Osszuk az országot egyszínű ingesekre és kockás ingesekre, azután adjunk a kezükbe gépfegyvert, és kis Magyarországunk ezer éves problémája, amivel mindig keresztbe tesz a nyugat keleti terjeszkedésének vége is szakad! Volt már egy párszor ilyen próbálkozás, és a "kockás ingesek, vagy nevezzük őket aktuálisan akárminek, rendesen megritkították az egyszínű ingeseket. Elvették, amijük van! Jól bosszút álltak." Volt egy pár ilyen külföldről exportált "egymás irtás" forradalom nálunk! Ha nem lett volna másutt állnánk, talán már mi diktálnánk, nem a nyugat! Közben minden nyomorult szegény ember lelkesen követeli a tanárok és az orvosok fizetésének emelését. Az persze senkinek nem jut eszébe, hogy nálunk többnyire nem piaci, hanem nyomott árak vannak, és ha nincs áru fedezet, akkor az árakat kell a béremelésekkel minimum együtt emelni. Ez volt a divat a múltban! Kíváncsi lennék, hogy egy felelőtlen áremelést hogyan élnének túl a jövedelmük emelkedésére teljesen esélytelen tömegek? Tehát ez a közkívánat? Legyen megint infláció, és bizonyos embereknek meg emeljük meg a bérét! A többi éhen fog halni, de még nem fogja fel, hogy minden lépésnek vannak következményei. Ekkora reálbér emelkedés fedezetét valóban megtermelte a főként exportra termelő iparunk, és gazdaságunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.