Az egészségügy helyzetét igen sötéten látják a Hír24-nek név nélkül nyilatkozó fideszes politikusok. Egyikük azt mondta, Orbán Viktor meggyőződése, hogy elég pénz van a rendszerben, csak valakik menet közben lenyúlják. Egy másik kormánypárti politikus szerint lassan az a helyzet áll elő, hogy aki komolyan megbetegszik és nem tudja megfizetni a magánellátást, meghal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Már akkor pattogni kellett volna, amikor a 3 ezer milliárdot
elsinkófálta, amikor elkezdte a stadionokat építeni, amikor a 3 milliárdos
kazánt jóváhagyta a fatornyos falujába, a kisvasúttal egyetemben,...
nem sorolom, annyi mocsok van a számlátokon, hogy az már szinte követhetetlen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Szerintem is minden rendben van,és van bőven elég pénze a V,I.P kórháznak ahova egyszerű ember még a környékére sem kerülhet. A leánykája is ott fog szülni és semmiben nem lesz hiánya.Ja,hogy évente 500 ember hal meg kórházi fertőzés miatt ? Ők a járulékos veszteség !Na oda nem megy sem ő maga,de a rokonait sem engedi.Az egész ország azért van,hogy ők jól éljenek.Királyság ez-mondja rapper !
Kutyuska
@karma1: Azt látom én is, hogy már papírról is nehezen megy neki és a hanghordozása, a beszéde is egyre idegesítőbb. Szaggatottan beszél és látszik rajta, hogy nem tudja értelmezni, amit olvas. Pontosan így voltam én is az évértékelőjével, mint Te, csak én két percig bírtam.
A szemétkedéshez viszont még van esze, ha láttad a tegnapi palamenti bejátszásokat, akkor tudod, mire gondolok. Amikor az ellenzék szembesíti azzal, hogy álomvilágban él, valami cinikus válasza mindig van.
Szomorú és ijesztő számomra, hogy ebben az országban még mindig sok embernek ez a példakép, amiből arra következtetek, hogy a szavazótáborának is természetes a gátlástalan hazudozás, az ország szétlopása, a hihetetlen szociális érzéketlenség, a gyűlölködés.
Amit még évtizedek óta figyelek, a jobboldali politikusok képtelen önkritikát gyakorolni, mindig ellenségképet gyártanak, valakivel mindig harcolnak és ez mindent elmond egy emberről. Aki tévedhetetlennek tartja magát,az bármilyen aljasságra képes. Biztos vagyok benne, hogy egyre gátlástalanabbul, nyíltabban fog a Fidesz-KDNP viselkedni, mert túl sokáig megtehették, azt gondolják a végtelenségig tehetik. Sajnos erre is látok nagy esélyt.
karma1
@Kutyuska: Na, persze, hogy egyezik a velemenyunk, meglatasunk...:o)))) Ilyenkor mindig az jut az eszembe (mikor Gallone apjakent bencsik megnevezte peter gabort ), na meg most is, hogy hol vannak a baloldalon - vagy a jobbikban , ami azert nem annyira baloldal, csak most eppen ellenzekben van (hal;'Istennek!), - hogy elojojjenek a farbaval, es azt mondjak, hogy "Na uraim... Akkor most kezdjuk el osszeszamolni, ki kicsoda volt IGAZOLHATOAN a fidesz megalakulasa elott, nem az apja, es a nagyapja jogan, (mert ok aztan rohadt nagy komcsik voltak, meg AVO-sok, meg fasisztak, horthystak, de minimum zsidok), szoval nem ertem, hogy a mindenki szamara vilagos ELOZO , szocialista parti szerepuket miert nem kezdik el sorolni az emlitett ellenzeki partok???

MIERT NEM???
Hiszen minden IGAZ! Igaz orban es az apja szerepe abban a partban, amit most kopkod, koverlaca, ader, es a tobbiek is...

Es az meg becsuletsertes se lenne, csak oneletrajz-kiegeszites. (Fogadni merek, hogy a wikipedian mar kitoroltek ezeket a fekete idoket az eletukbol.
A hatalomatvetelkor is elmaradt a III/III-asok atvilagitasa. MIERT???
Kutyuska
@karma1: A III/III-asok átvilágítását egyik párt sem szorgalmazza, amikor hatalmon van. Csak akkor pofáznak, amikor ellenzékben kell ígérgetni, hasba akasztani a választókat. Teljesen egyértelmű, hogy a legtöbb párt tagjai között ülnek besúgók és lapítanak, mint sz@r a fűben.
Addig soha nem lesz normális közhangulat ebben az országban, amíg a múlt rendszer mocskait ki nem teregetik. A férgesét el kell távolítani a közéletből, nem sumálkolni, hanem nyíltan feltárni a múltat.
sentinel216
"Valaki nagyon megetette Viktort"

Fogjuk rá a nyuszira!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.