A határzár fontos műszaki akadály, amely nélkül esélyünk sem lenne a migrációs hullám feltartóztatására - mondta Bakondi György, a kormányfő belbiztonsági főtanácsadója kedd reggel a köztévében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
B+. legalabb megkerdeztetek a romanokat is???
Az a hatar nemcsak Magyarorszag hatara, te sotetagyu, veletlenul ugyanaz a hatara Romanianak is... Vagy megint megrovidititek a hazai foldet egy 20 meterrel beljebb epitett valamivel? Nem eleg kicsi meg a haza? Nem eleg foldet arultatok ki kulfoldieknek?

Egyre mocskosabb ez a banda, erzik, hogy jon az elszamoltatas, sarokbaszorultak, es most minden eszkozt bevetnek, csak hogy mentsek a boruket, vagyonukat...
nezelodo
Hát ne is kapkodjátok el gyárkémény barátom, mert akkor nem tud hazamenekülni a sikeres magyar reformok elől az idecsábított erdélyi szavazóbázis. Mehetne velük a nyakunkra ültetett államtitkár sereg is, (hogy ott valósítsák meg az ötleteiket), akiket onnan importált a dakota.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.