A kopaszok fizikailag útját állták Nyakó Istvánnak, aki az MSZP nevében készült leadni a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezését – jelentik helyszíni tudósítóink a Nemzeti Választási Iroda kapujából, ahol őrületes jelenetek játszódtak le kedd reggel. Amikor megjelent a Kúria honlapján, hogy lehet újra népszavazási kezdeményezést leadni, egy emberként indultak meg a korábban kapualjba várakozók a készülékhez, ahol a kezdeményezést hitelesen le lehet adni. Érdekes csavar, hogy nem a korábban gyanúsan ott álldogáló néni, hanem a kopaszok adták le a papírt előbb. Nem voltak hajlandóak elárulni a sajtó jelenlévő képviselőinek, hogy mi volt a tartalma a leadott kezdeményezésnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát akkor erről ennyit. Orbán kutyái jól teljesítettek és megakadályozták a népszavazást ismét. A néni ügyes elterelés volt, mert nem ő, hanem az egyik fidesz drukkel adta be a választási kérdést, ami gondolom pont olyan értelmes és mélyenszántó lesz, mint az előző kamu választási kérdés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@eugen4402: Orbán így akarja elvenni az emberek kedvét a népszavazástól. Ez az erő politikája, amit választások után meghirdetett.
human
@eugen4402: És Orbánék emelték fel 50%-ra a népszavazás érvényességének a határát. Tehát ha át is menne egy kérdés, nagyon sok embernek el kellene menni szavazni. A 2014-es parlamenti választáson 61,24%-os volt a részvétel.
Dr. Felipe
Pedig kupak lali aszonta hogy lehet népszavazást tartani. Jól kitalálták a g..ik ezt a rendszert, teljesen hülyének nézik még a saját szavazóiakat is.
human
@Dr. Felipe: És a hülyék tapsolnak is hozzá. A gondolattal már nem játszanak el, hogy mi lett volna ha Gyurcsány teszi azt, amit Orbán tesz most.
volvós
A kigyurt kopaszok most ünnepelték a 10 éves párthüségüket
Ezek voltak orbán csürhéi, a 2006-os öszi rendbontáskor
Hát ezek ellen csak eröszakkal lehet élni, de keményen !!!
eugen4402
@human: Ha MSZP-és lennék, azonnal összehívnék egy rendkívüli kongresszust, és elnökké választanám Gőgöst. (Hallottad ott a tömegben, most is őszintén kimondta: ez egy aljas diktatúra.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.