A kopaszok fizikailag útját állták Nyakó Istvánnak, aki az MSZP nevében készült leadni a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezését – jelentik helyszíni tudósítóink a Nemzeti Választási Iroda kapujából, ahol őrületes jelenetek játszódtak le kedd reggel. Amikor megjelent a Kúria honlapján, hogy lehet újra népszavazási kezdeményezést leadni, egy emberként indultak meg a korábban kapualjba várakozók a készülékhez, ahol a kezdeményezést hitelesen le lehet adni. Érdekes csavar, hogy nem a korábban gyanúsan ott álldogáló néni, hanem a kopaszok adták le a papírt előbb. Nem voltak hajlandóak elárulni a sajtó jelenlévő képviselőinek, hogy mi volt a tartalma a leadott kezdeményezésnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát akkor erről ennyit. Orbán kutyái jól teljesítettek és megakadályozták a népszavazást ismét. A néni ügyes elterelés volt, mert nem ő, hanem az egyik fidesz drukkel adta be a választási kérdést, ami gondolom pont olyan értelmes és mélyenszántó lesz, mint az előző kamu választási kérdés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hát akkor erről ennyit. Orbán kutyái jól teljesítettek és megakadályozták a népszavazást ismét. A néni ügyes elterelés volt, mert nem ő, hanem az egyik fidesz drukkel adta be a választási kérdést, ami gondolom pont olyan értelmes és mélyenszántó lesz, mint az előző kamu választási kérdés.
eye
Ez nem akadályoztatás, megfélemlítés, garázdaság?
Feljelenteni mindenkit, és nem csak Mo-gon, hanem az EU-ban is!
És emögött orbán áll, ahogy 2016-ban is orbán állt ezek mögött a fasisztoid hulladékok mögött!
human
@eye: És ehhez asszisztált az egész Választási Bizottság és hivatal. Persze majd előadják, hogy hát ők nem tehetnek semmit, ez a törvény, meg ők már szóltak, hogy ez így nem jó. Ez ment eddig is, mikor számon kérté őket a kaotikus helyzetről.
eugen4402
Könyörgöm, milyen kabaréba illő agyalágyult törvény intézkedik így? Ez bohóctréfának is gyengécske. És miféle Parlament fogad el ilyen ostoba és szégyenletes törvényt, amelyik egy népszavazási indítvány benyújtását ügyességi versenyen akarja eldönteni...? Ilyen csak egy jogállam-paródiában fordulhat elő.
human
@eugen4402: Orbán így akarja elvenni az emberek kedvét a népszavazástól. Ez az erő politikája, amit választások után meghirdetett.
human
@eugen4402: És Orbánék emelték fel 50%-ra a népszavazás érvényességének a határát. Tehát ha át is menne egy kérdés, nagyon sok embernek el kellene menni szavazni. A 2014-es parlamenti választáson 61,24%-os volt a részvétel.
Dr. Felipe
Pedig kupak lali aszonta hogy lehet népszavazást tartani. Jól kitalálták a g..ik ezt a rendszert, teljesen hülyének nézik még a saját szavazóiakat is.
human
@Dr. Felipe: És a hülyék tapsolnak is hozzá. A gondolattal már nem játszanak el, hogy mi lett volna ha Gyurcsány teszi azt, amit Orbán tesz most.
volvós
A kigyurt kopaszok most ünnepelték a 10 éves párthüségüket
Ezek voltak orbán csürhéi, a 2006-os öszi rendbontáskor
Hát ezek ellen csak eröszakkal lehet élni, de keményen !!!
eugen4402
@human: Ha MSZP-és lennék, azonnal összehívnék egy rendkívüli kongresszust, és elnökké választanám Gőgöst. (Hallottad ott a tömegben, most is őszintén kimondta: ez egy aljas diktatúra.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.