Az Együtt politikusa, Juhász Péter írta ki a Facebookra, hogy egy, "a Fradi belső ügyeit jól ismerő forrás" levele szerint a Fradi Security emberei állták el az ajtót reggel a Nemzeti Választási Irodánál, ahol MSZP-s képviselők a vasárnapi zárva tartásról szerették volna népszavazási kezdeményezésüket beadni.

Az Együtt politikusának címezett levél azt írja:

Tisztelt Juhász úr!

A ma reggeli NVI-nél törréntekkel kapcsolatban az alábbiakra kívánom felhivni a figyelmét. Az ott megjelent "kigyúrt úrak" nem bőrfejű szélsőjobbosok hanem mind a fradi security jól megfizetett tagjai. Köztük volt K. Tibor (facebook k. tibike) és J. Loci. Mindketten visszaeső bűnözők K. kb. fél éve szabadult nem is értem hogy dolgozhat valaki ilyen előélettel biztonsági őrként de sajnos Kubatov úr biztonsági szolgálatánál a büntetett előélet inkább előny...

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na akkor ráhibáztam a keretlegényekre! A fütyi-sz háttérhadserege élén a kibaszovval!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Nocsak-nocsak mi mindenre gyógyír a fideszes stadionforradalom.
Kutyuska
Lassan ott tartunk, hogy a Fidesz-KDNP tagság alapvető feltétele a büntetett előélet lesz. Kubatov és Orbán ezek között érzi jól magát, úgy is lehet mondani, megtalálja zsák a foltját.
preparátor
Juhász megnyilvánulásán látszik, hogy jó anyagot nyom!
krumpli
Kézilabda, foci ezek mindenhol ott vannak. KBSK !!!
Hellcat
Na hát akkor kérem pár órán belül kiderült, hogy a fitymasz aljas módszerekkel ismét keresztűl húzta ezt a tervet. Az összes fidesz szavazó erre adott felhatalmazást, a diktatorikus rendszert idéző esetben tettestársak. Gratulálok nekik...lehet tapsikolni a rendszervisszaváltáshoz.
nezelodo
Nahát Tündérla, ez lenne a szabad népszavazás intézménye dakota módon kupakolva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.