A Kettős Mérce talált egy fotót arról, hogy tényleg a Fradi Security embereihez tartozott minimum két személy, akik megakadályozták Nyakó István, MSZP-s politikust abban, hogy népszavazási kezdeményezést adjon le az NVI-nél.

Kiderült: tényleg Kubatov emberei balhéztak az NVI-nél

A baloldali fotón a két szélső férfi a Fradi biztonsági cégének mellényét viseli egy kézilabda meccsen, a jobboldalin ugyanazok a személyek ma reggel, a választási irodánál láthatók.

A Fradi Securityről köztudott, hogy gyakorlatilag Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató, FTC-klubelnök magánhadseregeként funkcionál. Ők védték például Kubatov családját is, amikor dühös fradisták az otthonuknál tüntettek, korábban pedig a Fidesz-székháznál demonstráló diákok ellen vezényeltek ki Fradi Security-s nehézfiúkat, köztük egy gyilkosságért elítélt férfit.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Most elképzelem hogy ha Gyurcsány küldte volna oda a pribékjeit annak idején, hogy megakadályozza a népszavazást a 300 forintos vizitdíjról.
A fideSS már véres szájjal üvöltözne az utcán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ezzel igazolva is van, hogy Kubatov emberei voltak ott.
eye
Hát persze, hogy kiderült.
Míg gyurcsány csak reggel, délben, este hazudott (pedig nem is, mert az igazságot mondta el), addig az orbán maffia kora hajnaltól kezdve, reggel, tízóraiidőben, délben, uzsonnaidőben, este, éjjel, és mindig hazudik éjt nappallá téve - becsapva országot-világot unos-untalan!

Hát persze, hogy orbán nagyon is jól tud kubatov dolgairól!
kubatov nem fradista, kubatov egy megélhetési fradista, aki felkínálja a farizmát orbánnak - CSAK!
Dr. Felipe
Most elképzelem hogy ha Gyurcsány küldte volna oda a pribékjeit annak idején, hogy megakadályozza a népszavazást a 300 forintos vizitdíjról.
A fideSS már véres szájjal üvöltözne az utcán.
Toby
Nincs mese - Brüsszelbe a bizonytékokkal !
Csoda, ha a főgenyót ki akarják lőni mint egy fertőzött vaddisznót ?
eszegfu
Komolyan kérdezem... létezik olyan nagymama korban lévő hölgy, aki önként, meggyőződésből bead egy kezdeményezést a boltok zárvatartásáról?! Valahogy ez a hölgy nem egy vagány, "önjáró" személy...hiszen, mondjuk, ha én találtam volna ki, akkor tudnám a kérdést és bátran mindenkinek "csacsogtam" volna... büszke lettem volna rá...de ő lehajtott fejjel ült és csak néha mondta "nem nyilatkozom"...még a testbeszéde is olyan gyámoltalannak, kiszolgáltottnak tünt nekem... aztán valami hivatalszolga "megmentette" azzal, hogy bekisérte.
amaramaistanna
Hány év börtön -"tapasztalat" lehet mögöttük, hogy kiérdemelték ezt a feladatot?
human
Csak hogy tujátok kikre építi az ország jövőjét Orbán!
- Kubatov emberei már 2013-ban is akcióztak. Akkor a tüntető hallgatókkal volt bajuk.
index.hu/belfold/2013/02/12/eltebtk/

A debreceni felvételen a buzizó cuki szőrmekapucnis emberke a fidesz színeiben is indult választáskor. Azt hiszem most a megyei vállalkozói kamarának egy vezetője.

- Szurkolók zavarták meg a hallgatók fórumát
youtu.be/5naooPo-TyA
"Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmát!" - köszönt el az egyik.

- Fidesz-képviselőjelölt volt a diákokat fenyegető focihuligán
kapcsolat.hu/blogszemle/fidesz-kepviselojelolt-volt-diakokat-fenyegeto-focihuligan
"Az MTI tudósítója, aki érkezésükkor pacsizott az ultrákkal, a balhé után félrevonja a fotóst és közli: "én erről nem adok semmit." Az MTI végül annak ellenére sem tudósított, hogy a vagy.hu-n és a dehir.hu-n tudósításán keresztül az országos sajtó érdeklődését is felkeltette a hír."
Desischado
Olyan jó bűnöző képük van! És ezekkel dolgoztat a fidesz! Nem lepődnék meg, ha lenne tapasztalatuk a börtönlétről! Remélem, eljön az idő, amikor mehetnek "hűsölni" megint, az egész orbán bandával együtt!
amaramaistanna
@Desischado: Azok is, büntetett előéletűek.
satan
Milyen szocialista az aki kapitalista vasárnapot akar? Másik meg Putyinhoz megy és játssza a kemény kapitalistát nem érdekes.
nemsemmi
Meggyőződésem, hogy Orbánék már a bukásukra gondolva gyűjti ezeket maga köré. Amennyiben a bukás után ezeket az utcára vezényli ollyan pusztítást fognak végezni, hogy ismét "brotális redőr terrort" kell alkalmaznia ellenük az őj hatalomnak...Vagy még a hatalomátadás előtt bevezetik a szükségállapotot az utcai zavargások miatt.
namihami
Na tessék, hogy ez a Photoshop mi mindenre képes.
Ezek a mellényes képek mind a Gyurcsányt és a Bajnait ábrázolják, csak azoknak a szegény ártatlan kopaszoknak a fejét montírozták oda.
Én még azt is láttam, amikor a Gyurcsány és a neje a képet manipulálta.
Persze, ehhez kellett az a rengeteg EU-s pénz, amit kapott az asszony.
human
@eszegfu: Nekem is ez volt az első benyomásom. Ha népszavazási kérdést adnék be kihasználtam volna az alkalmat és az újságíróknak elmondtam volna mit miért teszek, és hol lehet majd aláírni. Persze, ha a kormányhatalom verőembereit vettem volna igénybe, hogy valaki más népszavazási kezdeményezését elkaszálja, akkor valóban lenne okom a sunnyogásra. Nem lesz 200 ezer aláírás gyűjtve, ebben biztos vagyok. Csak az időhúzásra hajtanak.
Vizual
Engem sok-sok év után egy szervezetre emlékeztet. Az SD-re. Azok provákálták a németeket és a zsidokat Németországban a nácik uralomra jutása idején. Ha nem hiszed nézd meg a "Kabaré" c. filmet, az egy kórtörténet. Aztán már összehasonlítani sem kell.
eszegfu
@human: Én is azt gondolom, hogy "szinház" az egész... de elérték a céljukat, akik "felhasználták" ezt a hölgyet. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy "befüzték"... csak oda kell ülnie és be kell adnia az iratot, de ne aggódjon lesz segitsége... arra meg nem figyelmeztették, hogy mi lesz utána... De a lényege mindenképpen: tisztességtelenül intézték akármelyik lehetőséget nézem!
Feraj49
Szerintem is rossz mellényt húztak ! Lehetnének FEKETE,vagy BARNA ingesek ! A történelem ismétli önmagát ! A személyek könnyen beazonosíthatóak,és személyenként is indítható ellenük eljárás.
human
@eszegfu: Valahogy így lehetett. Ez persze nem kisebbíti a nő bűnösségét. Csalásra kérték és őt tudta mit vállal.
És éppen az a szomorú, hogy már ott tart az ország, hogy a fideszes csalók és tolvajok tudják, hogy nem fenyegeti őket a lebukás és büntetés veszélye.
A bűn megelőzésének a legjobb módja nem a büntetési tételek növelése, hanem a nagy valószínűsége annak, hogy lebukik az illető a hatékony nyomozói munka miatt. Orbán 2010 óta sokat tett azért, hogy 0 legyen a valószínűsége a lebukásuknak.
kukac50
Az embertársaik ellen vétettek!
Büntetlenül nem maradhat!
Remélem Erdősinét meg a falujában vagy városában ahol él kiközösítik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.