Legalábbis életjelet adott magáról a Facebookon. Egyrészt beállított magának egy kockás borítóképet, másrészt megosztotta és kommentelte Hont András HVG-s újságíró kiváló jegyzetét, mely a kopaszokról, Erdösi Lászlónékról és a magyar demokrácia szétveréséről szól.

A volt miniszterelnök Isaac Asimov az Alapítvány című regényének egyik szereplőjét idézi:

"Az erőszak a gyengék végső menedéke."

És persze hívei visszavárják Bajnai Gordont. A poszt alatt a legnépszerűbb komment:

"Hol van valaki, VALAKI, aki ezt megakadályozná? És végre tenne valamit az országért, mindannyiunkért? Egy igaz ember. Hol vagy Gordon?"

Bár nemrég voltak arról hírek, hogy Bajnai egyik minisztere, Oszkó Péter visszatérhet a politikába, arra semmi jel nem utal, hogy maga Bajnai is gondolkodna ezen.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Szókrakész: Ó, mennyi pert elvesztett már a Magyar Nemzet ezért a libázásért... persze a magadfajta seggbuta fideszest a tények ritkán zavarják meg, még évtizedekig fogjátok mondani, gondolom :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
""Hol van valaki, VALAKI, aki ezt megakadályozná? És végre tenne valamit az országért, mindannyiunkért? Egy igaz ember. Hol vagy Gordon?""

Kire gondol?
A Flash Gordonra?

Mert a Libajnai éppen nem az országért tett.
Szókrakész
Bajnai fejlesztette önmagát.
Először csak felszívódott, de most már önmagát fel is tudja szívni.
Micsoda fejlődés!!
gerike87
@Szókrakész: Szerintem többet tett mint Orbán vezír.
leszúrt rittberger
@Szókrakész: Ó, mennyi pert elvesztett már a Magyar Nemzet ezért a libázásért... persze a magadfajta seggbuta fideszest a tények ritkán zavarják meg, még évtizedekig fogjátok mondani, gondolom :)
Szókrakész
@gerike87: Két egymástól eltérő ember.
Bajnai csak a nyugat és a... parancsait teljesítette, egy semleges, szolgalelkű figurája volt az akkori helyzetnek.
Orbán viszont már pusztít.

Orbán öl, butít, nyomorba dönt.
Ja nem. Azt az alkoholra mondták.
Szókrakész
@leszúrt rittberger: Azt hiszem rossznak címezted.
gerike87
@Szókrakész: Igaz de szerintem ha ő marad, nem itt tartanánk, erre értettem, hogy többet tett. Egyik keze se tiszta, aláírom, de amit Orbán művel az már nagyon gáz, és előbb-utóbb a fidesznek is az lesz. Sőőt már az!
Szókrakész
@gerike87: Sajna előbb roppan bele az ország, mint a fidesz.
Ők túl fognak élni minket, míg van ellopni való.
Recseg-ropog az ország.
Nem múlik el úgy nap, hogyne derüljön ki valami fidesz balhé.

Gyerekkoromban volt egy olyan, hogy:
Minden napra egy mese.
Most
Minden napra egy fidesz.

Visszasírom a gyerekkorom.
gerike87
@Szókrakész: De, hidd el, a fidesznek ez már nagyon cikl, hogy folyton mosakodni kell a főnök miatt. Hamarosan eljön az a pillanat, hogy vagy feloszlatják az országgyűlést, vagy bukik a király. Anyagilag nekik sem éri ez meg már.
lampa laz
Ami tegnap történt, az minden normális embernél kiverte a biztosítékot.
eugen4402
Ahogy szoktam, kinyitottam a hvg-ét, hogy belenézzek Hont írásába. Aztán végig kellett olvasnom az utolsó szóig, és most kalapot emelek előtte, régen olvastam ilyen remek jegyzetet...
Bajnai rövidke országlását lehet szidni, lehet dicsérni, adott helyzetben ő a legjobban végezte feladatát, mindenképpen örülnék, ha reaktiválná magát, mert Bajnai a progresszív csapatba tartozik.
Toby
Akik itt - szokás szerint - üresben túráztatják a szájukat, azok mentsék el maguknak:

Bajnai, kormányzása 1 éve alatt, 7 (hetes !) befektetővel kötött szerződést, orbánc, a genyó, egy darabbal sem, kormányzása elő évében, a Gyurcsány és a Bajnai kormányok által között szerződések épültek ki, mire a főgenyó beült a bársonyszékbe, más dolga nem volt, mint nagy haccacáréval átadni a létesítményeket !
Ellenben csinált 22.000 munkanélkülit a multik molesztálásával !

Orbánc - a genyó ! - még mindig befektetők után futkároz, mert jogbizoyítalan helyzetet nem szeret a tőke ! Szlovákia nem futkározott, csak simán szerződést kötött 430 millió Euro értékben, amiről lemaradtunk, hála egy idióta törpemakinak !
perfekt
Már csak ö hiányzik--mint ablakos tótnak a hanyatt esés!
eszegfu
@krumpli: Talán, ha ahhoz szólnál, ami tegnap történt a választási irodánál...(u.is Bajnai csupán "megosztotta" Hont András cikkét és irt hozzá 1 mondatot) kedves Nena!
emerencia
@eugen4402: A politikusi önreaktiváláshoz fel kellene vennie egy szélesebb csatornájú szemüveget. Látnia kellene pl. azokat az ötvenen felülieket, akiket kilátástalan helyzetbe hozott 2009-ben az újabb nyugdíjkorhatár emeléssel. Ő viszont csak a bírókat és azokat látta, akik szívesen maradnának olyan állásokban, melyeket idősen is el lehet látni. Sok olyan ember nem ment el szavazni 2014-ben, aki úgy érezte, hogy a baloldalt sem igazán érdekli a problémája.
Eriksson
Na de most komolyan. Ki az a Bajnai Gordon?
eugen4402
@emerencia: Nem tudok vitatkozni, mert amit leírtál, az igaz. Talán azért is említettem, hogy "az adott helyzetben", mert azt az egy évet is a gazdasági kényszerintézkedések bevezetésével kellett eltöltenie. Igaz, hogy nem kedvezett a rászorulóknak, és sok kisember még kilátástalanabb helyzetbe került, de a fő célt elérte: nem szakadt be alattunk az a vékony jég, ami az államcsődbe zuhanástól elválasztotta az országot. Lehet, hogy tévedek, de azzal tisztában vagyok, hogy Bajnai soha nem volt elkötelezett baloldali, igazán nem is politikus alkat, de a pillanatnyi kínálatból nála alkalmasabbat nem látok a helyzet normalizálására.
Aki Én
@gerike87: De legalábbis kevesebbet ártott.
Aki Én
@Toby: A szektának ezt hiába mondod. Ha érdekelnék őket a tények, akkor nem itt tartana ez az ország. Ők abban sem látnak kivetnivalót (mert nem is értik), hogy néhány sittes figura szembemegy a népakarattal, a demokráciával. Ők arra csak hivatkozni szeretnek, de nem értik.
Macskaszem
Ezzel aztán kint vagyunk a vízből. (mármint, hogy migordonunk felszívta magát)
emerencia
@eugen4402: Én csak olyan embert tudok elképzelni a helyzet normalizálására aki felismeri végre, hogy nem a rászorulók és az eddig mellőzött vagy csak gyöngyökkel kifizetett több millió honfitársunkat újra és újra beáldozva lehet felvirágoztatni a hazánkat. Ha ő az, akkor jöhet.
Hellcat
Itt derül ki ki a jobbikos...:D Szidja a fideszt is meg libajnaizik...hehe
eugen4402
@emerencia: Szeretném hinni, hogy létezik ilyen politikus, amilyent felvázoltál, csak hogy már egyre kevesebb álomban merek bízni, túl sok kijózanító pofonban volt részem... Abban vagyok biztos, hogy az anarchiánál bármilyen rendszer jobb, és most a magánhadseregek felvirágzása idején sürgősen kellene már egy pasi, akinél térkép van és iránytű, aki valahogyan visszakalauzolná ezt az országot az Európába vezető útra...
krumpli
@eszegfu: Megismertem a fagyi secusait... PLER - KOMLÓ kézimeccsen Azt a hordát nekem nem kell bemutatni..
Különben meg nenázz ez vagyok én :
Szánóczky Zsolt Komló Facebook
És TE
coni
Bírnám, ha valaki Bajnai akárcsak egyetlen programpontjáról bebizonyítaná hogy van annyira rossz mint a Fidesz legjobb projektje 1998 óta.
Ezt a lehetőséget elszalasztották a magyarok, most nézhetik a Fideszt amíg tart az uniós pénz, mert komoly politikus soha többet nem adja a nevét ahhoz a kutyakomédiához amit az ellenzék (már ha az) jelenleg előad.
krumpli
@Toby: Sikerült eladni az országot... Vajon miért ott él ahol...

Hülye
Hellcat
@krumpli: Bíztam bennük anno, de folyamatosan csalódást okoztak.
Hellcat
@krumpli: Igen ez a baj...azt reméltem tőlük hogy harciasan szembe mennek a fideszes maffiával, de jelenleg nem tudom eldönteni hogy velük vagy ellenük vannak...
eugen4402
Vannak helyek, ahol a képességek számítanak és nem a tetkók...
Ilyen hely pl. a Columbia Egyetem, aztán a Johns Hopkins Egyetem is, ahova hívták Bajnait. Nem takarítani. Tanítani...
Mellette még volt munkája a Transzatlanti Kapcsolatok Központjában is. Pedig az USA-ban is sok magyar él, de talán kevesebb köztük a kopasz. :-)
eszegfu
@krumpli: Pontosan tudom ki vagy (Megtaláltam még régebben a fb oldaladat is, ahol az itt lévő Nena mellett u.az a kalapos fotó volt, ami ott is szerepelt)! Amikor "Krumpli"-ként először olvastam a hsz-det u.azokkal a "katonai határvédő" történetekkel, meg kinek a "seggét védted", na meg a minősithetetlen csunya szavaidat, rögtön rádismertem, meg is irtam, sőt nem is tagadtad! Javadra irom, hogy most "szelidebb" vagy.
bundi
@krumpli: igazából nem értem...te mint magyar ember miért orosz zászlóval takarózol...
emerencia
@eugen4402: Én merek nagyot álmodni... Demokráciáról, jóléti államról, tisztességes politikusokról.
krumpli
@eszegfu: Az a kalapos : A Hét év Tibetben cimű film, de nem én szerkesztgettem Az egyik cimbim Viszont a fejszerkezetem valós.. Írj privibe Örülnék neked
emerencia
@eugen4402: 11:34-re Nem egy Habony színvonal, az biztos. Akárhogy is alakulnak itthon a dolgok, a demokratikus oldal tanácsadójának mindenképpen el tudnám őt képzelni.
eugen4402
@emerencia: Egy kicsit irigyellek, és tudom, hogy Neked van igazad, hit nélkül nem érdemes élni. Kérlek, ne hallgass rám vén pesszimista bolondra, és bízzál tovább is az álmaidban, nem létezik, hogy egyszer se öltsön testet az álmaidban elképzelt ideális politikus. (Kicsit több, mint 2 ezer évvel ezelőtt már majdnem megvalósult, de őt nagyon gyorsan keresztre feszítették.):-(
eszegfu
@krumpli: BINGÓÓÓÓÓÓÓ! Igazam volt, hiába is kérted ki Magadnak. Már bocsásson meg a világ, de nekem elegem volt a Te igazán "kedves" gyalázkodásaidból privátban, na meg itt is. Ha képes vagy "normálisan" beszélgetni, irjál Te!
emerencia
@eugen4402: Hinni nem hiszek én sem, pláne nem vakon. Csak álmodozom. Másként fogalmazva: nem zárom ki, hogy egyszer jó irányba is alakulhatnak a dolgaink. Azért addig is igyekszem a realitások talaján maradni.
eugen4402
@emerencia: Tudom, hogy nem álomvilágban élsz, ezért olvasom el a hsz.-eidet.
Elméletben még bizonyítani is tudnám, hogy az álmod nem utópia, hiszen jó sok észak- és nyugat-európai országban régóta megvalósult. Kérlek, soha ne add fel az álmaidat, az unokáim érdekében is remélem: egyszer valóra válnak...
Toby
@eugen4402: Ne felejtsük el, hogy orbánc, a FAZ-nak adott nyilatkozatában, elismerte a Bajnai-féle válságkezelő program lépéseit ! Itthon meg szart dobáltak rá a választáés előtt és után !
Ennyire gerinctelen a felcsúti bazári majom !
Toby
@krumpli: Szorgalmasan szedd a gyógyszereidet, különösen, amelyik az éleslátást segíti, mert csak natúr hülyének néznek téged - nem is tévednek nagyot ! - ha kellő ismerethiánnyal téped magad !

Jegyzetelj, hogy segíts magdon:

. 2010 szeptemberében a parl,menti vizsgálóbizottság ( fidesznyik többséggel ! ) megállaptásai szerint is szükség volt a hitelfelvételre !
- orbánc - a genyó ! - is vett fel hitélt,
- Paks II. egy méretes hitel, csak nem "Hitelnek " hívják, hanem Paks II.nek !
- ha nem lett volna vilégos számodra, érthetően leírtam, hogy orbánc - a geci ! - a FAZ-nak adot nyilatkozatában elismerte a Bajnai-kormány válságkezelő intézkedés-tervezetét !

Nem szégyen, ha segítségre szorulsz, csak kisebb arccal kell megjelenni !
Csókoltatlak !
Toby
@Eriksson: ma, 08:59

" A Google a barátod " - kérdezd meg !
eugen4402
@Toby: Tényleg, azt a FAZ-interjút mintha a föld nyelte volna el. Nagy nyugalommal tudomásul vették a németek is, hogy Bajnai és Oszkó rendben adta át a magyar gazdaságot az Orbán-csoportnak. Azért is volt megrendítő, amikor Kósa bejelentette, hogy pont olyan csődközeli helyzetben vagyunk, mint a görögök, Szíjjártó meg még rá is erősített. Szegény HUF azóta sem tudta kiheverni...
gyuszka
Nincs erre ideje mert a libákkal kell foglalkoznia.
Eriksson
@Toby: Gordonunk egy francia multinacionális cégnél ügyvezető igazgató. Kisebb gondja is nagyobb annál, hogy a magyar politikai ügyekkel foglalkozzon.
Most még egyszer kérdezem. Magyar vonatkozásban ki az a Bajnai Gordon?
bögöbö
@gyuszka: Mekkora poén! Baszabehu. És milyen friss, még soha nem hallottam hasonlót sem!
Yoda69
@Eriksson: Magyarorszag volt miniszterelnoke.
Eriksson
@Yoda69: Volt miniszterelnöke. És most? Nincs benne a napi politikában.
Yoda69
@Eriksson: Nem is allitotta senki hogy benne van. Attol meg lehet velemenye, mint neked vagy nekem.
Eriksson
@Yoda69: Mondja oda valakinek mint te meg én, mint magánember.
Eriksson
@Yoda69: Akkor mit keres itt ez a cikk?
Yoda69
@Eriksson: Megosztja Bajnai, mint maganember velemenyet.
A propeller errol, szol, mindenki elmondhatja a velemenyet - egyenlore szabadon.
Yoda69
@Eriksson: Szerintem is. Orulok, hogy vegre valamiben egyetertunk.
Eriksson
@Yoda69: Szép is az egyetértés, a béke és szeretet. :)))
Yoda69
@Eriksson: Jaja, elore a lenini uton... meg miegymas. :)
amaramaistanna
@Eriksson: Szánalmas vagy ,remélem egyszer rájössz, hogy mennyre. Arra legyél büszke, ha tudod kicsoda. Mert a világ gazdasági elitjébe tartozik, anyanyelvi szinten beszél angolul, németül és franciául is. Miniszterelnöksége alatt a nemzetközi gazdasági válság ellenére növekedő pályára került az ország. Minden nagyhatalom örömmel és tisztelettel hívta meg. Amerikai ,angol és francia egyetemeken tartott előadást. Közgazdászként mindig nagyra értékeltem a munkáját és a tudását.
Eriksson
@amaramaistanna: Ezzel minddel egyetértek drágám.
De mitől vagyok én szánalmas? Mert Bajnai nem Magyarországért dolgozik?
Mert Bajnai azért volt egy évig miniszterelnök, hogy a szocik legalább a választásokig kihúzzák? S mindezért cserébe látszólag engedtek egy kicsit a gyeplőn, hogy ne legyenek előrehozott választások. S most így utólag ezt sokan Bajnai zsenialitásának hiszik. Holott...Csak az IMF kölcsönök, meg az államadósság szaporodott fel. Tudták ám a szocik, hogy mit csinálnak és miért nem akartak 2010-ben választást nyerni. Amit lehetett kivettek a kasszából, a visszafizetést meg oldja meg a következő kormány bármelyik lesz is az.
kajla
@Szeparepa2:, konkrét felsorolás vagy csak a kedves vezető szövegének szajkózása?!
Yoda69
@kajla: Szarparepa-tol aztan varhatod a konkretumokat :)
prime777
Tegnap beszélgettem egy régi kedves gyerekkori barátommal aki egyébként programozó és otthonról dolgozik amerikai cégeknek.
Ahogy fogalmazott most az ország tönkretétele folyik.
És ez tetszik a magyaroknak.
Azt mondta,hogy igazából mindenkinek jó ez ami van.
Azt is hozzátette,hogy ha lehet tartsam magam távol az ilyen fórumoktól,meg úgy a politikától is.
Ismer engemet,hogy nem kell ez nekem.Felesleges idegtépés csak,és ami a fejemben van másra is használhatnám.
De ha minél több ellenséget akarok magamnak akkor írogassak csak.:p
Minden párt célja,legyen az bármelyik oldalon,hogy hazudozzon,és összezavarja az embereket,majd egymásnak ugrassza.
Örökösen rettegésben tartani a népet,szítani és mosni az agyukat.
Ezáltal nem csak,hogy részekre tagolják a társadalmat ami így nem lesz egységes,erős,de ráadásul butítják az amúgy is alulképzett emberek tömegét.
Közben ők azt csinálnak az országgal amit akarnak.Egyszóval totálisan hülyére veszik a népet.
Beszélnek itt demokráciáról meg nemzetről.Ez egy sem létezik.
De nem csak itthon,nagyon máshol sem.Öntik a hazugságokat naponta a médiákban és ügyeskednek.Ez a dolguk.Az emberek meg nyelik a hülyeségeiket mert nem képesek józanul gondolkodni.
Bár nem is akarnak,az a jó amit a szájukba tesznek.A politikusok nem is képesek létezni ezen "réteg" nélkül,akiknek naponta szívathatják az agyát minden hazug méreggel.
Mossák,manipulálják az emberek elméjét és annyit lódítanak,hogy lejegyezni sem lehet.
Olyanok mint a rákos sejt.Mindent bekebeleznek és amihez hozzányúlnak annak vége.
Szóval irtani kellene őket.
Végül annyit mondott,hogy csodásan érzi magát a bőrében.Nem néz TV-t és a politikáról sem akar hallani.Van egy tudása ami eladható,ezért nincsen rászorulva,hogy a ilyenekről vitázzon megvezetett,elvakult emberkékkel.
Az örökös sopánkodás meg teljesen értelmetlen.
Most éppen ráakar venni,hogy írjunk egy játékot,amit egyébként már hosszú idők óta tervezgetünk.A koncepció már meg van,most már csak hozzá kellene fogni
prime777
@prime777: Ezt csak azért írtam le,mert mikor jön egy ilyen mint ez a "krumpli",és ordenáré stílusában beböfög ide,akkor ugyan mi értelme van ennek a papolásnak,amit itt páran normális keretek között naponta megteszünk.
Ha ilyen emberekkel van tele az ország mint ez a "burgonya",akkor áshatjuk az ország sírját.
És most jöhet a komcsi,libsi szar szöveg,mert már olyan rég nevettem azon,amikor a komcsi komcsizik és a liberális országokban élő,annak persze minden előnyét élvező,kamu "nagymagyarkodó" akar libsizni,és hazaszeretetből másokat kiosztani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.