Szabó László Zsolt, az MTVA volt vezérigazgatója lesz Magyarország új-zélandi nagykövete, csütörtökön a kinevezését támogatta a parlament külügyi bizottsága – írta a Népszabadság.

Wellingtonban hamarosan megnyílik a magyar nagykövetség, amely a csendes-óceáni szigetvilág egész területén ellátja majd a konzuli szolgálatot.

A közmédia bukott vezére lesz az új-zélandi nagykövet

A külügyi bizottság zárt ülésén az ellenzékből egyedül jelen lévő MSZP-s Mesterházy Attila nem támogatta Szabó László Zsolt kinevezését.

A szocialista politikus a Népszabadságnak azt mondta: a kormány 400 millió forintot költ a nagykövetség kialakítására, és évente további százmilliókat az épület és az apparátus fenntartására. Mesterházy politikai kiküldöttnek tartja Szabó László Zsoltot, aki jutalomként kapja a posztot.

Szabó László Zsolt másfél évig volt a közmédia vezetője, ő vezényelte le a nemzeti hírtévé megalakulását tavaly március 15-én. Tavaly augusztusban távozott, az MTVA közös megegyezésre hivatkozott.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Drága Barátnőm, Karma! Megy hozzátok Szabó Zsolt... légyszives intézkedjél... tudod virágszirom szórás, szüzleányok, meg minden... hisz tudod Te az illemet... hogyan is kell fogadni a "nagyérdemüt"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@karma1: Itthon pedig földmutyi van és a mutyizóknak támogatás vagyis segélyke. Mezőgazdasági vidéken a megyeszékhelyen lakom, s több ismerősöm szerint a mutyiélvezők simán megélnek ennyiből is, hiszen az unió nyomja nekik a pénzt ezerrel. Bolondok lennének holmi tanulmányokra fecsérelni a könnyen jött pénzüket. Sokkal jobban járna az EU közösség, ha ebből a pénzből inkább elküldené őket oda jó messzire hozzátok munkakultúrát tanulni. De ameddig egyszerűbb szegény embereket cselédsorban tartva (pl.közmunkásként vagy fekete/szürke munkásként) dolgoztatni ahogy a kedves vezető mondja "nem huszonegyedik századi módszerekkel" közpénzen, aligha számíthatunk modern, fejlett mezőgazdaságra hazánkban.
dr. prédikátor
@karma1: Szia! és a nyugdijasok hogy élnek arrafelé???
karma1
@emerencia: Sajnos, tudom mi folyik otthon, egyreszt a neten kiserem figyelemmel, masreszt a barataim, csaladtagok mondjak el teljesen HITELESEN, mi folyik otthon...
Borzaszto latni, hogy milyen gyors sebesseggel rohan az orszag a szakadek fele, rosszabb esetben putyin karjaiba...
Mikozben azt is latom, hogy orbant meg par vezeto emberet ki fogja menteni a sajat testorseguk, es az egesz mocskot hatrahagyva ok le fognak lecelni valamerre. Penzuk van eleg hozza, megszervezni tokegyszeru - felelosseget sosem tudott senki sem vallalni a tetteiert... Ide ertem most a baloldaliak javareszet is, tisztelet a kivetelnek.

Itt rengeteg a gyerek, a 4-6-8 gyerek teljesen normalis, meg a legfiatalabbak kozott is. Nem kell kiplakatolni, mesterseges talalka-alkalmakat eroltetni, - letbiztonsag van, ahova mindenki magatol es vidaman szul.
Minden csalad arra torekszik, hogy a gyerekei kozul ahanyat bir, elkuldjon egyetemre, foiskolara, - nagyon sokukat kulfoldre. Nem olcso mulatsag, de a gyerekek szivesen jonnek vissza, hiszen nem baromsagokkal varjak haza oket, hanem karrierlehetoseggel.

Az itteni munkastilus mellett a magyarok meghalnanak otthon. Nincsenek jol megszervezve a boltok, a munkamenet ugy altalaban - sajat tapasztalat, most voltam otthon harmadszor - es azt latom, hogy egyre rosszabb. Az egyszeru beosztott nem tudja, hogy jobb szervezessel hatekonyabban is dolgozhatna, kevesbbe faradna el, 5 napos munkahet eleg lenne mindenre. De azt is lattam, hogy ez nem celja ma otthon senkinek...Addig pedig, amig nincs minden logikusan, vilagosan, korrupciomentesen meghatarozva, addig nem is lesz elorehaladas otthon...Sajnos...:o((((
karma1
@dr. prédikátor: Priviben nagyon szivesen megirom, de itt keresztrefeszitenenek erte, ha elmondanam. Tenyleg erdekel?...:o)))
emerencia
@karma1: A legnagyobb baj, hogy rengeteg az olyan vezető, aki szentül meg van győződve arról, hogy olyan jól diktatórikusan megszervezi a munkát, hogy arra elég kevesebb ember is. Sőt, a "csodálatos" munkaszervezés következtében nem kell őket megfizetni méltóképpen, hiszen a munkájuk pillanatok alatt elvégezhető és nem kell hozzá különösebb tudás. (Tisztelet a kivételeknek.) Emiatt rengetegen dolgoznak létminimum alatti bérért sokszor több ember helyett is, miközben másoknak nem akad munkahely. Mostanában szokás munkaerőhiányról siránkozni a jobb vidékeken. Mindemellett az sem ritka, hogy kamuból keresnek munkaerőt, hagy lássa mindenki, hogy fejlődünk, jól megy a bolt miközben csak néhány több éve ott dolgozó munkavállaló van tisztában azzal, hogy ez semmi más, csak nettó hazugság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok