A szavazóköri eredmények felének összesítése után a szocialista jelölt közel 1000 szavazattal vezet, annak ellenére hogy a kormánypártok az utolsó pillanatokban is hihetetlen energiákat mozgósítottak jelöltjük mellett. Úgy tudjuk, hogy a kormánypárti jelölt már gratulált baloldali ellenfelének. – írja a hvg.hu.

Magas részvétel mellett ért véget a salgótarjáni polgármester-választás, az utolsó napközbeni jelentés szerint a szavazók 45,97%-a adta le a voksát fél hatig, így valószínűleg végül a város több mint fele vett részt a választáson. Azaz a részvételi arány tíz százalékkal is meghaladhatja a 2014-es általános helyhatósági választásét, ami szinte példanélküli az időközi választások történetében.

A választást azért kellett kiírni, mert rövid, súlyos betegséget követően novemberben elhunyt Dóra Ottó Salgótarján addigi első embere. A polgármesteri címet most négyen igyekeznek megszerezni. az MSZP-DK és a Tarjáni Városlakók Egyesülete által támogatott alpolgármester, Fekete Zsolt, a Fidesz jelöltje Simon Tibor, a jobbikos Hulitka István és a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula. A küzdelem minden bizonnyal a baloldali és a kormánypárti aspiráns között fog eldőlni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem minden rászoruló jóllakott a gulyásból :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Pedig főztek vagy egy köbméter gulyást a GECIK,meg osztottak egy kis kannásbort is.:-)
eugen4402
Azért a szavazatok összesítésekor legyetek éberek, mert a gulyáspártiak szeretik érvényteleníteni a nekik nem tetsző szavazólapokat...
RonaGyuri
30%-os feldolgozottságon:
1 Dr. Thürmer Gyula MUNKÁSPÁRT 54
2 Hulitka István JOBBIK 220
3 Fekete Zsolt MSZP-DK-TVE 1 794
4 Simon Tibor FIDESZ-KDNP 1 318
Dr. Felipe
Puff neki elvtársak. Ennyire szar volt a gulyásleves elvtársak?

Nein, nein, nein: Lázár, rogán, habony marad, a többiek menjenek kifelé a francba.

Pedig lőrés szemű csapajev elvtárs is hogy befenyítette Tarjánt, gondolom most sortüzet rendel el.

A zország legnépszerűbb pártja mi elvtársak? Akik a 2014 es csalással megkaparintott hatalom óta semmit nem tudtak nyerni.
Hát ez van mikor az elmebeteg kedves vezető g..inek senki nem meri megmondani a környezetében, hogy mini-szterelnök úr, ön idiótának tetszik lenni.
Nem baj elvtársak, majd a nép fog ítéletet mondani legkésőbb 2018 ban, addig lopjanak még szorgalmasan elvtársak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.