Röhögnek rajtunk. Nem is olyan régen még nekünk, magyar adófizetőknek volt 250 milliárd forintunk, amit a Magyar Nemzeti Bank odaadott az általa alapított (és ma is a vezetői által irányított) alapítványoknak. Csakhogy az alapítványok vagyona már nem a miénk, mert egy ma elfogadott törvény értelmében Ezt megszavazta a kormánypártok 118 parlamenti képviselője (név szerint ők), a frakcióvezetőjük pedig úgy magyarázta, hogy teljesen rendben van a 250 milliárd forint hihetetlen átalakulása a közpénz halmazállapotból magánpénz formába, mintha gyakorlatilag szellemi fogyatékos lenne, aki ezt megkérdőjelezi. De nem volt ez mindig így. Tényleg hülyék vagyunk, olyan a memóriánk, mint az aranyhalé. Ezért már alig emlékszünk rá, hogy alig másfél éve egy külföldi ország magyarországi civil szervezeteket támogató adományaira mondta azt ugyanez a magyar kormány, hogy az a pénz magyar közpénz. A Norvég Civil Alap által finanszírozott alapítványokról van szó, akiknek az volt az egyetlen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
A fidesz-fanok mindent bevesznek, a többi meg nem számít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
és igazuk is van akik ezeket az indokokat benyelik és tapsikolnak is hozzá...azokon csak röhögni lehet...
RonaGyuri
Következik, hogy a lenyúlt közpénzek is magánvagyonok és senkinek semmi köze hozzá! Így a vagyon-nyilatkozatok is "tisztábbak " lesznek! =))
verum
A fidesz-fanok mindent bevesznek, a többi meg nem számít.
magyarbakancs
Ezt a moslék, szart erő kormány való nekünk.
Amennyiben a nép nem tiltakozik a törvényesített lopás miatt.
eugen4402
Késő este mész hazafelé, és egy sötét sarkon hirtelen eléd áll egy idegen, késsel a kezében, és fojtott hangon felszólít: - Ide a pénztárcát , karórát, mobiltelefont! Ez mostantól az Alapítványé. Pont.
Jankó123
A KÖZ PÉNZT - az újbeszél szótár meghatározása szerint - KÖSZ A PÉNZT
karma1
Eddig nagyon sajnaltam, hogy ez a mocskos kormany mennyi szemetseget kovet el a magyar nep ellen, bunszovetkezetben, amit meg a maffia is irigyelne...

Kezdem viszont azt gondolni, hogy akikkel ezt meg tudjak csinalni, azok szinten egyetertenek ezzel a bunozessel, nagyon valoszinu, beleegyeznek ezekbe a torvenyekbe, maskulonben mar reges regen az utcan kellene mindenkinek lennie, spontan, nem interneten, feszbukon szervezve, hanem spontan, es kozben melyen beinteni az "ellenzeknek is", mert azok mindent csinalnak, csak nem ELLENKEZNEK semmifele parlamenti dontessel szemben sem.
Ha pedig bejon Simicska "latomasa", aki vonaban latja a kovetkezo miniszterelnokot, akkor jobb, ha mindenki most kapja fol a nyulcipot, es elhuz az orszagbol barmerre, Nyugatra.
A multheti valasztasi cirkusz, Pukli lehuzasa a sarba, eltolcsinak ez a szemet, szemelyre szabott torvenye nalam vegleg betette a kaput.
Ha nem lepnek vegre a magyarok osszefogvam, es nem zavarjak el ezeket a mocskos ingyeneloket, akkor a kovetkezo torveny a szuksegallapot bevezetesere vonatkozo torveny atnyomasa lesz a Parlamenten, amivel orban megkapja a tejlhatalmat, es mindig o fogja eldonteni, hogy mikor lesz terrorveszely.
Az Isten irgalmazzon Magyarorszagnak...
picike
háromféleképpen mondom a pénzt:::::: van volt nincs:::::: átalakult:::::::: igy va ez !
A pénz utja valóban tekervényes .@eugen4402:
Hellcat
Azt nézik hülyének aki ezt elhiszi...azaz a saját szavazóikat..sokat átlátnak a szitán...azoknak mondhatnak akár mit.
bundi
@Hellcat: nézik...nem nézik...mindegy nem tesznek ellene semmit...tehát jogosan nézik annak...
Hellcat
@bundi: Lesz ebből még faszulás...NAGYON REMÉLEM!
bundi
@Hellcat: miért lenne...a határok még nyitva.akinek nem tetszik a rendszer...az elmehet...sokkal könyebb, mint nekimenni a rendszernek...és a családtagokra nézve is kellemesebb a lecsengése...aki meg marad...az inkább lenyeli a békát...és vár...mert ugye majd más kikaparja a gesztenyét...kb ennyi a mai magyarság...
Hellcat
@bundi: Attól félek, hogy sajnos igazad van :( Azért reménykedek, hogy nem.
bundi
@Hellcat: a monitor előtt ülve a legkönnyebb levezetni a feszültséget...kibeszéled magadból...utána mehetsz a családi vacsorára a gyerekekkel...ha rosszabb a helyzet...fogod a batyut...és továbbléptek...majd az új helyen kibeszéled magadból a neten a szitut...majd mész a gyerekekhez (én így jártam)...tüntetni csak az megy akinek nincs vesztenivalója szerintem...fiatalok, nyugdíjasok...vagy, ha nem tudsz ellépni a pofon elől...de mondom a határok még nyitottak...ez a szerencséje a rendszernek...szerintem...
Hellcat
@bundi: Hát nem tudom ez másnál, hogy megy. Én voltam tüntetni is, egyéb beszélgetéseknél is sokszor előkerül témaként a mai szar állapot. Azt mondjuk nem tudom ki kit támogatna, de szinte mindenhonnan azt hallom vissza hogy ez nem állapot..a jobbikosok mondjuk felvállalják. .akiről tudtam hogy kőkemény fideszes már az is kezdi feladni...ha nem is az egészben csalódott de pl az ilyen lázár féléktől már nekik is felfordul a gyomruk. Egyetértek jó itt név nélkül szidni a rendszert...levezetni a feszkót. de magamból kiindulva nálam ez csak az egésznek egy része. A fővárosban lakom, ha van lehetőségem megyek a megmozdulásokra. Ha a parlament ostrománál tartunk remélem ott is ott leszek :)
bundi
@Hellcat: én pécsről mentem el...ott a pávával szemben nem nagyon volt semmi alternatíva...
de mondtam már 2011-ben még lett volna esély...de mára semmi sem maradt...szerinted akik elmentek az országból visszatérnek majd?...akiknek bedőlt a cégük, újra tudják majd indítani...akik közmunkások lettek...visszajutnak majd?...a beejtőernyőzött vezetők akik a vezér kezében vannak, zsarolhatóak...keresztbe fognak neki tenni ha netán elbukna?...és hosszú a lista...szerintem már késő eszmélni...
Hellcat
@bundi: Nem hiszem, hogy aki rávette magát, hogy elmenjen az haza fog jönni. Bedőlt cégek nél is hasonló lesz a helyzet. Kiugrani meg senki nem mer mert félelmben vannak tartva az emberek. kezd kibontakozni a fidesz terror...lásd NVI incidens. Ha lesz is bármi az nagyon alulról fog elindulni és akkor ha már nagyon nagyon magasan fog állni a szar. Akkor viszont nem szabad elfelejteni ki kivel volt, nehogy a sok sunyi szarjankó ismét oda simuljon ahova kell. Persze ezek csak nagy körvonalak...jelenleg teljesen kilátástalan a helyzet szerintem. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy ennek az országnak annyi...halálra van ítélve...és a fidesz a hóhér.
bundi
@Hellcat: nem mondom hogy annyi...csak azt, hogy sokáig fog tartani amíg kimászik a gödörből...és csak azok maradnak akiknek nincs más lehetőségük...mint kb 60 éve...
Hellcat
@bundi: Majd meglátjuk mi lesz...ez a politikusosdit viszont gyökerestől kell megváltoztatni...elfelejtették, hogy ők vannak értünk és nem fordítva.
Jankó123
@nyanya001: ma, 10:14
Hát ez óriási volt!

-Ezúton meg szeretném neked köszpé...! -Bocsánat!
-Ezúton meg szeretném neked köpszé...! -Elnézést!
-Ezúton meg szeretném neked köszép...! -Na, mámeg!
-Ezúton meg szeretném neked ...! -A kipontozott részt töltsd már ki helyettem, légyszíves!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.