Attól tartok, a közbeszéd részévé kell tennünk ezt az új szót, amit most alkottam. Nem nagy és főleg nem igazán eredeti ötlet, a ma már sűrűn használt Brexit mintájára schmitteltem. A ma már sajnos nagyon is aktuális vészhelyzetre utal, arra, hogy Orbán Viktor kivezetheti az országot az unióból, amint pár év múlva elzárják az uniós pénzcsapokat, kifutnak a támogatások. A Centrális erőtérnek ugyanis attól a pillanattól kezdve nem lesz többé érdeke az uniós tagság, hiszen megszűnik a titkosított sokmilliárdos lopások egyik fő forrása, az unió viszont akadályozza a totális diktatúra kiépítését.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Akkor Magyarországnak annyi! mehetünk a süllyesztőbe! még ennyi munkahely sem lesz! kivonul az Összes múlti,hova teszik,a külföldön dolgozó Magyarokat,mert az unióban biztosan nem maradhatnak! fizethetjük a vámot a behozott,termékek után,meg drágul a külföldre gyártott,termék,ha azon is vám lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.