Arról tényleg tehet, hogy gátlástalan gazemberekkel van körülvéve. Ő vette körül magát velük, de nem tudhatta hogy mifélék. Hiába, hogy annyira okos, ő sem tudhat mindent. Ha tudná, hogy mi történik körülötte, már biztosan tett volna valamit ellene. Ott van ugye Rogán a letelepedési kötvényeivel. Néhány százmillió forint, nem nagy pénz, de mégis. Lázár a vadászataival, a családja földvásárlásaival. Mészáros Lőrinc majdnem mindennel.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
preparátor
Gondolom, hogy mint közszereplők, többet kötelesek eltűrni Orbán környezetében levő politikusok. Az viszont a bírálókat minősíti, hogy ilyen alpári, uszító hangon nyilatkoznak meg a megválasztott politikusokról. Ez a kisebbség, aki most hangosan acsarkodik, a többség által megválasztott vezetőket köpködi, ezáltal a többséget is! Undorító húzás és egyben jellemző is a nagy pofájú hőzöngőkre!
silber13
@preparátor: Ha ezek közszereplők, akkor kutya kötelességük tűrni, hogy viselt dolgaikat a szemükre lobbantsák. És pontosan olyan tekergő a csúti hájas rinocérosz, hogy kihozta ezekből az alja viselkedést sőt ő maga az élükre állt!
preparátor
@silber13: Kötelesek számot adni a munkájukról és a kritikát is nagyobb arányban kell tűrniük, mint egy átlagpolgárnak. Azt viszont nem kell eltűrniük, hogy trágár parasztok mocskolják, szidják őket alpári módon, a kormány ellen uszítva! Azt nem kötelesek tűrni!
dr. prédikátor
@preparátor: Ezek a hsz-ek mind disztingvált hsz-ek:Tudod mit kapnának ezek ha mindenki leirhatná szabadon hogy mit gondol ezekről tetves geci szarkupacokról???Az internet kigyulladna!!!
preparátor
@dr. prédikátor: Nos, ha neked a "geci szarkupacok" a disztingvált megnyilvánulás, nincs mit kérdeznem!
Dr. Felipe
@preparátor: Már csak a legostobább fideSS birkák nem vették észre hogy az egész g..i kurmány a lopásra rendezkedett be. A józanabb fideSSeseknek már leesett a tantusz, ezért maradtak otthon Salgótarjánban is.

Olvasgasd csak szorgalmasan itt a propelleren a g..ik viselt dolgait, hátha te is megvilágosodsz, bár én ezt kétlem.
silber13
@preparátor: Ha mocskolják, szidják őket néha "alpári módon", - azt hiszem - ezt a szidalmazókból a keserűség, kilátástalanság váltja ki, amit 100%-ban az ún.: sértettek okoztak és okoznak folyamatosan! A butaságuk, hozzánemértésük, a fennhéjázó gőgösségük, a köztörvényes bűnök elkövetése büntetlenül, hogy csak néhány példát említsek. És ti pedig, a narancs színű ködben tántorgók ezt némely baksisért lelkesen éljenzitek, helyeslitek!
preparátor
@Dr. Felipe: Salgótarján baloldali volt eddig is, nagy meglepetés nem érte a Fideszt!
Azt, hogy hőzöngve vádolják a kormányt és a kormánypárti politikusokat, a politikai agresszió része. A ballibsik kibuktak a kormányzásból, most uszítanak ezerrel a megválasztott kormány ellen, de hiába. Szánalmas kis performanszokat hoznak össze és egymást dicsérgetik. Szánalmas banda!
preparátor
@silber13: Tudtommal elQuró vallotta be, hogy ő és kormánya a kormányzás alapjait sem ismeri, csak hazudozni tud! Nem kétséges, ki a dilettáns, de a szavazók is megerősítették ezt! 2018-ban is meg fogják erősíteni és bukotték bukottak maradnak!
silber13
@preparátor: És nem vagytok hajlandók beismerni, hogy ez a szerintetek " nagyformátumú, igazi europérnek" kikiáltott Mini -Kutuzov egy semmihez nem értő,hatalmi tébolyban cselekvő, rablásra szakosodott horda irányítója, vezérürüje!
preparátor
@silber13: Felőlem ingerelheted magad, de a véleményeddel kisebbségben vagy! Ezt jó, ha észben tartod!
Dr. Felipe
@preparátor: Ennél már csak az szánalmasabb mikor az elvakult fideSS birka védi ezt a velejéig romlott, mocskos, tolvaj bandát. Még szerencse hogy egyre kevesebben vannak.
Grafix69
Sztálinról is az Orosz nép azt gondolta, nem tudja mi folyik az országban mert ha tudná biztosan tenne ellene ,ha Sztálin tudná mi van a Gulágban akkor megmentené a népet, ha tudná ,hogy emberek halnak éhen Szovjetunióban akkor rendet csinálna és megmentené a népet . Ismerős , persze ,hogy tudta , tudja mert Ő maga minden bajnak forrása.
silber13
@preparátor: Már megint hazudsz! Semmilyen hozzánemértést nem ismert be az előző kormány, ezt 1000x inkább a maiaknak kellene megtenni, de ahhoz ezek gerinctelenek.
preparátor
@silber13: hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal
silber13
@preparátor: Ezt talán bízvást mondhatod a szerelmetes csúti törpédre, mert neki bizony lételeme a folyamatos, megállás nélküli hazudozás!
preparátor
@preparátor: Lehet kevesebben vannak, de a többség vagyunk! Megint nagy zakót kaptok és Orbán nyerni fog!
preparátor
A fenébe! Már magammal beszélgetek! :-)
preparátor
@silber13: Magam liberálisékat látom gátlástalanul hazudozni! Orbán épp tőlük véd bennünket!
silber13
@preparátor: És az téged egyáltalán nem zavar, hogy a dundi bacilusod már európa szerte közismert nótorius hazudozó?:-))
silber13
@silber13: Ami meg a Salgóütarjáni performance-t illeti, az a fidesz elmebetegségének ékes bizonyítéka: Gulyás és bor osztása, egyfajta szerepjátékként, Kövér Lacika néhány nappal azelőtti - nem is burkolt - zsarolási kísérlete után. Persze, hogy pofára estek! Megalázó volt a ruha!
silber13
@silber13: Elnézést, ennek az izének: Regulátornak, vagy preparátornak vagy mi az istennek lett volna címezve!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.