Egy jó tipp alapján pénteken helyszíni riportban tudtuk bemutatni, hogy Orbán Viktor Nárcisz nevű félszemű kuvasza, akinek a létezéséről korábban senki sem tudott, nem PR-kitaláció, hanem tényleg létezik, csak éppen valószínűleg nem ott, ahol a gazdája állítja róla. Nem Felcsúton, Orbánék hivatalos házában, hanem Alcsútdoboz mellett, egy olyan luxusbirtokon őrzi a telket, ami Orbán apjáé, Mészáros Lőrinc bérli , de korábban Orbán tagadta, hogy igazából az övé lenne. Nagyszerű és talán messzebb vezető történet ez. Csak éppen, mint kiderült, igazából nem mi lepleztük le. Hanem az azóta meghalt Ferenczi Krisztina színész-újságíró, a két évvel ezelőtt megjelent könyvében.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A kisdolgát se intézheti senki egész Fejér területén önállóan:minden bokor alól kukkerolnak az orbán-mészáros csicskái.Több évtizedes darázsfészek az ott,de ma már az egész országról ekmondhatjuk-nem biztonságos-de nem a migránsoknak köszönhetjük,hanem a fidess-kdnp birkáinak.
RonaGyuri
Ez is egy újabb bizonyítéka az ellen pitiánerségének. Szegény Mészárost azzal csesztetitek, hogy emlékeznie kellene hány szovjet cége van, most meg Őfeneségének kellene emlékeznie pontosan, hogy melyik birtokán is készült egy fotó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.