A kormány célja, hogy Magyarország, kihasználva földrajzi elhelyezkedését, az Európa nyugati és keleti részét összekötő szerepét, a régió logisztikai szolgáltató központjává váljon – jelentette ki Varga Mihály pénteken Ecseren, a Karzol Logisztikai Központ ünnepélyes alapkőletételekor.

A nemzetgazdasági miniszter kiemelte: komoly fejlődési lehetőségek rejlenek az ágazatban, a logisztika Magyarország versenyképességének javításában is kulcsfontosságú tényező, sőt az egyik legígéretesebb kitörési pont.

Hangsúlyozta: az ágazat által nyújtott szolgáltatások színvonala, elérhetősége döntő jelentőségű a gazdaság dinamizálása és a foglalkoztatási lehetőségek bővülése szempontjából is. Emlékeztetett rá: a logisztikában rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében a kormány konkrét javaslatokból álló határozatcsomagot fogadott el.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Misike! Te igen kelekótya! Te csak ne fantáziálj! Ecseren az lesz, amit a vezíred egy ötlrtrohama alkalmával kigondol! Arra volt már ecseri lakodalmas, de nincs egy épkézláb stadionjuk! Erre gobdolj Misike!
Dr. Felipe
Már megint elvtársak? Hiszen már tavaly és tavalyelőtt is azok voltunk nem elvtársak? Mi leszünk a kínaiak logisztikai központja, na de ezt miért kell minden héten bejelenteni elvtársak?
papa.49
Miska megint elmentek nálad??? A Karzol az egy autószerviz a 4 főúton Monoron!!!
Pestilence
Inkább azon kellene dolgozni, hogy ne rühelljen minket mindenki, és hogy a kormányszintű korrupicó miatt ne fussanak visitva az ellenkező irányba a potenciális befektetők.
human
Ez most komoly. Ez az új felfedezés. Már tíz évvel ezelőtt is ezt mondta mindenki. De bárcsak 10 évvel ezelőtt tartanánk. Valójában a kormány 50 évvel ezelőtti szinten van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.