Fehérné Andorka Ildikó független jelöltet választották polgármesternek a Békés megyei Dombiratoson vasárnap tartott időközi választáson – közölte a helyi választási iroda vezetője.

Hoffmann Andrásné jegyző tájékoztatása szerint az 513 választásra jogosult polgár közül a vasárnapi voksoláson 421-en adták le szavazatukat, ebből mindössze kettő volt érvénytelen.

A településvezetői tisztségért függetlenként induló Fehérné Andorka Ildikóra 204-en szavaztak, az eddigi független településvezető, Bojczán Nándor Lászlóné, aki a mostani választáson a Fidesz színeiben indult, 163, a szintén független Bojczán Endre Péter 47, a Magyar Munkáspárt színeiben induló Gál Ferenc 5 voksot kapott.

Dombiratoson négy képviselőt is megválasztottak a tizenhét, többségében független jelölt közül.

Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a település képviselő-testülete tavaly decemberben feloszlatta magát.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Eriksson: Ja, meg vagy 5000 szervezet, melyek szintén nem indultak a voksokért ! Lehet szépíteni, mert " a negatív növekedés is növekedés "(!), de minek ?
vadnarancs
@Eriksson: A Kétfarkú kutyapártot ne hagyd ki kérlek. Nagyobb rátermettségük lenne az ország vezetéséhez, mint ennek a narancsos lopó-csürhének!
Eriksson
@gerike87: @namihami: @Toby: @vadnarancs: Na ugye, hogy ugye. Egy nyert, a többi vesztett. Teljesen mindegy, hogy hányan indultak, hány párt színeiben. Fölösleges egyet kiemelni mint vesztest. Ez csak hangulatkeltésre alkalmas, semmi másra. :))))))
gerike87
@Eriksson: Igazad van, felesleges egyet kiemelni. De tudod, az az egy 6 éve veri a mellét, hogy ők milyen fasza gyerekek, mögöttük az egész ország. Közben meg olyan pofonokat kapnak, hogy a fal adja a másikat.
Eriksson
@gerike87: Jól mondod, de minden párt önfényezése normálisnak mondható. Valahogy fel kell hívniuk magukra a figyelmet, hogy ők a legszebbek, legjobbak, legalkalmasabbak. Mind ezt csinálja, teljesítménytől függetlenül.
Ami nem normális az az, hogy azt hiszik, hogy a többi ócsárlása, lejáratására tett kísérletek valódi teljesítménynek számítanak.
Megjegyzem, hogy az ilyen szándék legtöbbször a visszájára fordul, mert a közvélemény gyakran az elnyomott, a lenézett, a leghangosabban gyalázottakat veszi pártfogásba.
evacica
Úgy látszik kezd megjönni az esze ennek a szerencsétlen népnek! Hajrá Magyarország, báj báj fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.