Az elemzőközpont, amelyik legutóbb kihozta, hogy a köztévé és a TV2 a legkiegyensúlyozottabb tévécsatornák, még nagyobbat dobott: elemzőjük megállapította, hogy "egyértelművé vált, hogy a szlogenek szintjén a pedagógusokért és a diákokért kiálló csoportoknak sokkal több a követelésük: változtasson a kormány a bevándorlás-politikáján, legyen megengedőbb az illegális bevándorlókkal. " Deák Dániel elemző szerint ez abból következik, hogy "március 15-én, a felfokozott hangulatban elszólták magukat a Pukli István mögött álló mozgalmárok", Törley Katalin tüntető ugyanis a migránskérdéshez hasonlította az oktatáspolitikát. "A migránskérdés is nagyon ebbe beleilleszthető problematika. Tehát hogy valamiféle olyan gőggel és olyan kivagyisággal közelítik meg azokat az embereket, akik ebben az országban élnek, vagy valamilyen módon ide kerülnek, ami elfogadhatatlan a számunkra.” Ezt mondta Törley az ATV-ben, a Nézőpont Intézet pedig ebből vezette le, hogy mi Pukliék igazi célja.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kabóca
Mennyiért szakért ez az ember? Fizető migráns hány van? Azt is meg kellene szakérteni.
Toby
Ezt az idióta, nyalogány látópntot is nekünk kell eltartani ? Jól összeszedték a hülyéket, ehhez is kell némi teheccség !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.