Politikai tüntetésnek nevezte a pedagógusok március 15-i demonstrációját Lázár János egy lakossági fórumon. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a résztvevők nem a gyermekekért álltak ki, hanem Orbán Viktor és a Fidesz ellen tiltakoztak. Szerinte a szakmai kérdéseket meg lehet vitatni a kormánnyal. Hozzátette: ha megtartják a tervezett sztrájkot a pedagógusok, akkor nem a kormánnyal tolnak ki, hanem a gyerekekkel.„Ami történt március 15-én, az egy politikai tüntetés, annak semmi köze az iskolához a meggyőződésem szerint. Az arról szólt, hogy ki utálja jobban Orbán Viktort. Meg a Fideszt. Ez egy Orbán Viktor- és Fidesz-ellenes tüntetés volt, ahol nem a gyermekekért, hanem Orbán Viktor ellen tüntettek” – véli a kancelláriaminiszter.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nos,aki nálam jobban az már festi magát. :D
dr. prédikátor
@kakaósbögre: Csak második lehetsz!!!:)))))DDDDD
nyanya001
Minden normális magyar egyformán tiszta szívből !
coni
Pukli magyrul mondta, hogy mivel nincs életképes váltópárt Orbántól várja az általuk elcseszett oktatási reform helyreállítását. Erről videó készült, így nehéz lenne cáfolni (hacsak Orbán nem ismer új, kormányzóképes alakulatot).
kakaósbögre
@dr. prédikátor: öööö...verseny ez? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.