A kormányinfón Lázár Jánost, most hogy 1,6 milliárd forintot követelnek vissza az ORÖ-től lehet-e tudni valami új fejleményt az ügyben, illetve lesz-e következménye azokra nézve akik ebben az ügyben aláírásukkal is részt vettek. Lázár János elmondta, hogy Farkas Flóriánt folyamatosan támadják. Leírják, hogy nyomoz a rendőrség, de kiderül, hogy nem ellene, hanem ismeretlen tettes ellen. Lázár nem értette, miért Farkas Flóriánt emeli ki a sajtó. Talán azért mer cigány? A riporterre rámutatva kérdezte: - Nem tudom, hogy nem-e ez a probléma vele? - Miniszter úr, én ezt nem gondolom. Csak az ő aláírása szerepelt több gyanús szerződésen - válaszolta a riporter. Lázár János szerint ő csak tisztázni szeretné, hogy nem-e az a baj, hogy Farkas Flórián cigány, mert ha így van, akkor érdemes lenne ezt abba hagyni. Azért mert valaki cigány vezető vagy csak mert cigány, azért nem szabad rászállni a sajtó részéről. "Kérem önöktől, hogy ne tegyék ezt vele" - mondta Lázár János.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ez a lázár egy körmönfont maffiózó nőcsábász.
Összevissza csúsztat, de legbelül azért nem hiszi el még azt sem, amit saját maga mond.
Érzem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Van pofa rendesen Lázáron. Szépen kiállt a rasszista újságírás ellen. De várjunk csak egy pillanatot! Mi is történt?
1. Az újságíró csak annyit kérdezett, hogy az 1,6 milliárdos mutyi ügyében van-e előrelépés és lesznek-e felelősök. Ez elég kézenfekvő kérdés 1,6 milliárd forint esetén.
2. Lázár jól ráérzett, hogy elsősorban Farkas Flórián felelőssége merül fel az ügyben, aki most Orbán személyes védelme alatt áll. Tehát átváltott védelmi üzemmódba. Így gondolta a riportert bújtatva rasszistának állítja be.
3. Szóval a rendőrség majd nyomoz. Farkas Flóriánt meg ne bántsa a sajtó csak azért mert cigány - összegezte véleményét Lázár.
Lázárról csak úgy sütött az "őszinte" kirekesztés ellenes attitűd. Én már csak azt nem értem, ha Farkas Flóriánt csak cigány mivolta miatt támadják, akkor miért pont cigány önkormányzati társai kezdték ezt először??? (Akik ráadásul fideszesek)
pbalage
ez a lázár egy körmönfont maffiózó nőcsábász.
Összevissza csúsztat, de legbelül azért nem hiszi el még azt sem, amit saját maga mond.
Érzem.
human
A fideszes propi tagokra kíváncsi lennék, hogy ők is cigányozásnak tartották a riporter kérdését?
nemkati
@human: A kérdező elég nyuszi volt, hogy hagyta Lázárt, hogy elvigye a választ egy olyan irányba, ami csak az ő agyában merült fel. A csalás, sikkasztás miatt vádolják az újságírók Farkas Flóriánt, nem a cigány mivolta miatt.
A rendőrség meg azért nyomoz ismeretlen tettes után, mert ha Farkast megneveznék gyanúsítottként, akkor 2 éven belül le kellene zárni az ügyet, a kormánynak meg ez nem érdeke. A rendőrség pedig a kormánynak dolgozik, sokkal inkább, mint mondjuk az előző kormánypártok esetén.

A cikk írója viszont kihagyott néhány nyelvtan órát annakidején.
"nem-e ez a probléma"," nem-e az a baj" - az én fülemet ez nagyon báncsa!
human
@nemkati: Most szeretnék mindenkitől elnézést kérni. Én írtam a szöveget és felületes voltam. Ez volt az első eset, hogy Youtube-ról küldtem be videót. Ott pedig nincs cikk hozzá. Mivel nem tudtam, hogy egyáltalán a videó lejátszható lesz-e gyorsa összegezni akartam az elhangzottakat. De legközelebb ígérem többször átolvasom.
Szókrakész
"Lázár János szerint ő csak tisztázni szeretné, hogy nem-e az a baj, hogy Farkas Flórián cigány, mert ha így van, akkor érdemes lenne ezt abba hagyni. Azért mert valaki cigány vezető vagy csak mert cigány, azért nem szabad rászállni a sajtó részéről. "Kérem önöktől, hogy ne tegyék ezt vele" - mondta Lázár János."

Már más mederbe terelné az egész vitát.

Szerecsenmosdatás megy.
nemkati
@human: Megbocsátok! De máskor jobban tessék figyelni! :)
karma1
@nemkati: Csillagom, semmi baj az ujsagiroval: eztet a lezerjani "alliccsa", hogy szerinte "nem-e az e a baj?" Hat igen, a nem es az igen utan soha nem tesszuk hozza az "e" kerdoszocskat...
Az en szememet is bancsa, de mocskosuuuu'...:o)))
A riporter szerintem jol es udvariasan emlekeztette lazart, hogy O nem azt mondta, hogy Farkas Florian cigany, hanem hogy az o alairasa van a fontos penzzel kapcsolatos dokumentumokon...

lezerjanko meg csak "csinajja, amit a habony-gyerek kiadott neki 'tanacsba', ", oszt jonapot...:o(((
Szókrakész
"Lázár nem értette, miért Farkas Flóriánt emeli ki a sajtó. Talán azért mer cigány? "

A roma önkoriban kik vannak?
CIGÁNYOK

Jani.
Ez így nem fog menni.
Loptak, hűtlen visszaéltek,m sikkasztottak, ...
Cigány, nem cigány bűnhődniük kell!!!
Ugyanúgy, ahogy az összes korrupt ember.
Legyen az politikus, vagy politikus.
Mind el lesz számoltatva.

És akkor nem teheted fel úgy a kérdést, hogy:

Azért vádolnak minket lopással, sikkasztással, hűtlen..., hazaárulással..., mert politikusok vagyunk, mert fideszesek vagyunk?

Nem, Jani.
A bűnöző az bűnöző, pártállástól, szakmától függetlenül!
coni
Elég lett volna Lázárt azzal szembesíteni amit ő maga mondott néhány nappal korábban az ügyről. Az embernek az az érzése, hogy az ellenzéket és a médiát is teljes egészében ők mozgatják. A gyengeelméjüséget kizárnám mint mentséget.
human
Végül is ha az ellenzéket élősködőnek állíthatja be Orbán Viktor, akkor Lázár miért is ne rasszistázhatná le az ORÖ-ről kérdező újságírót. Egyformán hiteles személyek, egyformán hiteles kijelentései ezek.
karma1
@human: Na most aztan teljesen le vagy bukodva!!! De OK, en is megbocsajtok, mert Te egy rendkivul jo fijju vagy! Es nagyon koszi a cikket! Vegulis adalek a propagandaminiszterium mukodesebol...:o)))
human
Van aki szerint ezek után Lázárék tényleg találnak majd felelősöket? Úgy be van védve Flóri, hogy kirobbantani nem lehet Orbán hóna alól. Legyen akár írásos bizonyíték vagy hangfelvétel a bűnösségéről.
human
Tényleg, nem tudja valaki, hogy miért tűnnek el a sorváltások ha cikket küldök be? Pedig ezt végig kézzel írtam. Firefox-ot használok.
nemkati
@human: De miért védik ennyire ezt a Lázárt? Azért, mert roma? Vagy mert Fideszes? Esetleg tud valamit Lázárról, 0rbánról vagy a rablóbandájukról, amir elmondana ha felelősségre vonnák? Vagy a pénzlenyúlás trükkjeit a habonyművek tanította be neki?
nemkati
@human: Rendesen beraktad a sorvége jelet? Próbáld ki legközelebb úgy, hogy a bekezdések előtt beteszel egy üres sort, hogy legalább az megjelenik-e. Valószínűleg a szövegmező úgy van formázva, hogy legyeli a sorvégeket. Hasonlóan rémes pl a Skype szövegmezője is, csak ott még sortörést se lehet betenni.
Szókrakész
@coni: " A gyengeelméjüséget kizárnám mint mentséget."

A politikusoknál ez súlyosbító.

Lásd mi lett az országgal!
human
@nemkati: Első megérzésem, hogy oda állt Orbán elé és elmondta, hogy kitálal ha börtönbe kell mennie. Esetleg Farkas olyan kapcsolatokkal rendelkezik a cigányság körében, ami választáskor több százezer szavazatot jelenthet.
human
@nemkati: OK, de akkor egy ilyen kommentben miért marad meg a sorváltás?
Látod! De inkább írok a szerkesztőségnek. Csak reméltem itt hamarabb kapok választ.
nemkati
@human: Böngészhetném a forrásprogramot, de most valahogy nincs kedvem. Próbálkozz a szerkesztőséggel, és járj szerencsével! :)
Szókrakész
A legundorítóbb a romák által felvetett javaslatból fakadó manipulálás.
Mint ismeretes, azt kérvényezték, hogy az 1,6 milliárdot hagy dolgozzák le és akkor pár év alatt visszatérítenék.

Hányan dolgok le?
Mennyi havi bért kalkulálnának ebbe az 1,6 milliárd visszatérítésébe?
Ha nem 47 ezres vagy minimálbéren menne, akkor a minimálbéresek, 47 ezres dolgozók miért nem kaphatnak többet?
És ha valóban minimálbéresen vonnák tőlük, akkor miből élnének, mit ennének, hogyan fizetnék a lakbért, rezsit, ... ezalatt a pár év alatt?
Máshonnan lopnának, sikkasztanának addig?
Vagy államilag támogatnák őket?
human
@Szókrakész: Ugye te is érzed, hogy ez a "majd akkor visszafizetik azt az 1,6 milliárdot" csak TRÜKK! Ezzel akarják lezárni úgy az ügyet, hogy a közvélemény azt gondolja, nem érte így kár a költségvetést. Így tudják Farkast megmenteni a börtöntől. Ezt a pénzt soha nem fogják visszafizetni. Esetleg úgy trükközhetnek, hogy a kormány az egyik zsebéből átteszi a másikba.
Például a háttérben olyan támogatást adnak, amit az ORÖ felhasználhat az 1,6 milliárdos adósság visszafizetésére. Látod, így lehet megadni az adósságot úgy, hogy valójában nem is adják meg. Szerintem még ez lehet a terv.
Szókrakész
@human: Pont ezen filózgatok hosszú ideje.
Ezeknek mindenre van "megoldásuk".
A lényeg, hogy a VÉDETT személyeik ne kerüljenek sittre.

Ezzel 2 legyet ütnek egy csapásra.
A Flórika még zsarolhatóbbá vált és a cigányságot se vesztik el, mint szavazóbázist.

Mocskos tetves politikus banda.
human
@Szókrakész: Simon Gábor esetében is szépen folyamatosan puhul a vád. Már-már majdnem a kormány fog neki fizetni főleg, mert hozzá járult a 2010-es választási győzelemhez és minden választáskor a fidesz "reklámarca" lehet. A Quaestor vezért 2 hétig hagyták futni és a fejemet teszem rá, hogy a pénz nem lesz meg és ő vagy megússza vagy kap max 1 év börtönt amit már le is ült. A milliárdokkal lelépő Marcsika sincs még meg (pedig az Varga Mihály és Fazekas városában ténykedett). A Buda Cash már kormánymegbízott irányítása alatt volt, mikor még táskákban hordták ki az iratokat az épületből ismeretlenek, az utca meg tele folt megsemmisített iratdarabokkal. És a január végén megkezdődött kártalanítást március 8-án leállították, mert rosszul mérték fel a megmaradt vagyont.
Én azt mondom, hogy ahogy a fidesz ügynökmúlt rendezésére igaz úgy igaz a brókerbotrányokra is, hogy nemakarásnak nyögés a vége.
Szókrakész
@human: Egy tuti.

Ez egy akkora maffiaállam lett, hogy itt nem történhet meg a felfelé történő "leosztás".

Mindenki sáros ebben, pont ezért nem akarják elkapni a tetteseket, vagy csak akkor, ha már nagyon muszáj.
Mert ha igazán nyomoznának, az felérne egy önfeljelentéssel.
Akkor bukna az egész parlament.
Draba
" Lázár nem értette, miért Farkas Flóriánt emeli ki a sajtó. Talán azért mer cigány?"

Tudod mit Janó?

Pont azért mint a teknővájó gazdád.

Magyarán ha valaki cigány az lophat csalhat rabolhat és nem vonható felelőségre,főleg ha politikus?.
Szókrakész
@Szókrakész: Jav.

Ez egy akkora maffiaállam lett, hogy itt semmi nem történhet meg a felfelé történő "leosztás" nélkül.
karma1
@nemkati: Hollo a hollonak nem vajja ki a szemet...:o)))) Valamint "Flori is a mi kutyank kolke" meg van me'g biztos egy rakas nepies okossag, de az is lehet, hogy csak egy tavoli rokon,... oszt hat a familijja az elso...:o)))
human
@Szókrakész: Lázár mit csinált mikor lebukott milliós luxusútjaival és máig ismeretlen utitársával? Visszafizette és részéről ezzel lezárta az ügyet. Na most ugyanezt akarják csinálni csak 1,6 milliárdról van szó.
És azon vannak, hogy te, mi és mindenki elfogadjuk az államosított korrupciót. Azaz vegyük ezt természetesnek. Cserében kapunk egy Orbánt aki megvéd minket mindentől, még a demokráciától is ha kell.
soljanka
Én annyiszor leírtam: Farkas Flóri valami igazi fontosat kell, hogy tudjon. A nyolcvanas évek elejéig börtönben volt többször. Aztán hirtelen a szolnoki városházára került. A börtönből.
Szolnokon a király feleségének apja komoly befolyással bírt. Nem vették el a földjeit, gazdálkodhatott - ennek a pártállamban ára volt.
Pintér Sanyi bácsi is tud egyet-mást még a nyolcvanas évekből. Ezt nagyon régen kottyantotta el. És - érdekes, 1982-86 között végezte a jogi egyetemet.
Sanyi bácsink is azt csinált, amit akart. Mindig. Még a "nem ismerem Josip Totot, csak beszéltem vele" sztoriba sem bukott bele. meg az olajba sem.
Szókrakész
@human: Amit lehet törvényben biztosítják, amit nem lehet, annak az infóját titkosítják.

Orbán azzal tenné a legjobbat, leghasznosabbat, ha az országot megvédené magától Orbántól!
human
1998-ból: "Elmarad Farkas Flórián nagy érdeklődéssel várt büntetőpere. Sosem tudjuk már meg, kezelt-e hűtlenül pénzt a Lungo Drom cigány szervezet, egyben az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat (OCKÖ) elnöke, megsértették-e a számviteli fegyelmet az általa vezetett alapítványoknál: Farkas Flórián eljárási kegyelmet kért és kapott, így tiszta lappal futhat neki a választásoknak."
...
"Sajnos harminc évig nem tudhatjuk meg, hogy milyen nyomós okai voltak a miniszternek Farkas Flórián eljárás alóli mentesítésére. Az IM főosztályvezetője a titkosítást a személyiségi jogokkal magyarázta, a zárlat harminc évét pedig az adatvédelmi törvénynek a közérdekű adatok nyilvánosságával foglalkozó fejezetére hivatkozva: a belső használatra készült, valamint a döntés-előkészítéssel összefüggő adat a keletkezését követő harminc éven belül nem nyilvános."
Borsodi
Azt nem mondják ne bántsd a Magyart! Mivel takaróznak? -azért mert cigány vagyok,azért bántanak ,törvény az mindenkire egyformán vonatkozik.Mégis ha baj van,mit hallunk 40 éve nehéz felzárkózniuk elesett családból származik nehéz gyerekkora volt.Aki aljas az bűnhődjön .A rendőr ha bűncselekményt követ el,rögtön fel függesztik az állásából, és szigorúbban ítélik . A politikusoknak is példát kellene mutatniuk.,ha hibáznak pedig vállalják a következményeket.Hátrányos helyzetűek,már a magyarok lettek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.