Helikopterek, tankok, katonai terepjárók szerepelnek abban az észak-koreai hangulatú propagandavideóban, melyet ma töltött fel hivatalos Facebook-oldalára a kormány.

A drámai zenei aláfestéssel kísért videóban sűrű snittekkel váltják egymást az amerikai akciófilmeket imitáló jelenetek. Menekült egy darab sem szerepel a videón, Rambónak öltöztetett katonából viszont annál több. Jó rettegést kívánunk! (megtekinthető itt)

Hatásvadász propagandavideóban védi a határokat a kormány

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez valami új videó játék beharangozója? Vagy mi ezzel a céljuk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ez valami új videó játék beharangozója? Vagy mi ezzel a céljuk?
Jankó123
Az őrök meg forgatás közben apátok seggéből lesték, nehogy meglepjen benneteket a csősz azt mindenkit hazazavarjon a picsába!
:-)))
Clavigo
Nem láttam a fölsőcsutkai dagadt Generálist...Hogy hogy kihagyták???
justhpeter
@Clavigo: A dagadt Generális éppen reszketni méltóztatik ama Iszlám Államtól.
nezelodo
@Clavigo: Várjál, majd a trilógia befejező részében kisegíti az elfáradt hősöket, és félkézzel veri tönkre a betolakodókat.
világlátó
Azt már biztosan kimondhatjuk, hogy a honvédség eme határvadász fegyvertényére nem leszünk büszkék.A sivatagi vihar hadművelet amerikai katonáira hasonló magyar katonák fegyvereikkel most csak a hazai, talpig civil lakosságot nyugtathatják meg, de én rettegve gondolok arra, mi lesz, ha egy őrült arab, vagy provokátor nem arab átlő a dróton és megsebez egy magyar katonát? Akkor lőni fogunk? Ha meg nem lövünk? Talán jó erős husángokkal kellene a drót mellett masírozniok.A haditechnika soha nem volt a harckészültség követelményeinek megfelelően naprakész. Mindig félelem töltötte el a műszaki - technikai parancsnokokat egy - egy kiszivárgott harckészültségi ellenőrző gyakorlat előtt, mert tudták, a technika elindítása óriási rizikó. Hiába volt minden előkészítés, sok motor nem indult el, hiába a feltöltött akku, az előmelegítés.Ez most sem lehet másként. A propaganda filmek persze olcsóbbak mint a jó állapotú technijkai eszköz állomány beszerzése és fenntartása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.