Fejlemények történtek annál a Budapesti Ingatlanhasznosítási és Fejlesztési Nyrt.-nél (BIF), amelynek állami tulajdonban lévő részvényeit úgy adták el tavaly Schmidt Mária családi cégének, hogy nem volt semmiféle verseny. A közvagyonba tartozó papírokat nem dobták tőzsdére, sőt még a cég többi részvényese sem tehetett ezekre ajánlatot. Schmidt a Terror Házának főigazgatójaként és az idei, 1956-os emlékév kormánybiztosaként a BIF-részvényeknek azt az 5 százalékát vehette meg, amely az Orbán-kormány által bekebelezett magán-nyugdíjpénztári vagyon részeként került az állam tulajdonába. A BIF most, április 1-jén közgyűlést tartott. A cég délután tette közzé beszámolóját a közgyűlésen született határozatokról (pdf-formátumban). E szerint 2016. április 1-jei hatállyal a közgyűlés visszahívta az Igazgatótanácsból Schmidt Mária lányát, Ungár Annát. A ma reggeli cikkünkben feltárt belső viszályokat jól alátámasztja, hogy a két másik nagy részvényes, Nobilis Kristóf és Spéder Zoltán...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mivel másabb ez mint egy Farkas Flórián vagy egy Vida Ildikó (NAV) ügy? Semmivel. Lebukott a fideszes és most gyorsan csendben eltávolítják, kimenekítik.
nezelodo
Hogy meddig elér ezeknek a soros-bérenceknek a keze, de lehet, hogy simán a Fletó vóóót...
human
@nezelodo: Áááá. Mocskos EU, mert miből gazdagodnának ezek, ha nem az EU pénzéből. Így viszont már értem Orbán hasonlatát. Az EU a gazda állat és a fidesz bűnözők a paraziták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.